11092010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα!! Θα ήθελα τις πολύτιμες γνώσεις σας...Η ταχύτητα του intrenet στο σπίτι μου δεν είναι καλή με αποτέλεσμα όταν τα δύο μου παιδιά συνδέονται ταυτόχρονα στο webex μέσω δυο διαφορετικών υπολογιστών , ο ένας να δουλεύει σωστά και ο άλλος να σέρνεται..σκέφτηκα να δοκιμάσω λοιπόν το εξής: σύνδεσα τον ένα υπολογιστή στο δίκτυο μου και τον άλλο υπολογιστή τον σύνδεσα στο extender το οποίο το έχω συνδέσει ασύρματα με τη γραμμή internet του πατέρα μου που μένει κάτω από εμάς..πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει δουλειά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 λεπτό πριν, 11092010 είπε Καλησπέρα!! Θα ήθελα τις πολύτιμες γνώσεις σας...Η ταχύτητα του intrenet στο σπίτι μου δεν είναι καλή με αποτέλεσμα όταν τα δύο μου παιδιά συνδέονται ταυτόχρονα στο webex μέσω δυο διαφορετικών υπολογιστών , ο ένας να δουλεύει σωστά και ο άλλος να σέρνεται..σκέφτηκα να δοκιμάσω λοιπόν το εξής: σύνδεσα τον ένα υπολογιστή στο δίκτυο μου και τον άλλο υπολογιστή τον σύνδεσα στο extender το οποίο το έχω συνδέσει ασύρματα με τη γραμμή internet του πατέρα μου που μένει κάτω από εμάς..πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει δουλειά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σαφώς και ειναι καλύτερα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από NikosKallithea
11092010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σαφώς και ειναι καλύτερα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν θα υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των δικτύων? Δηλαδή δεν επηρεάζει το ένα το άλλο ?
elise Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 τι συνδεση εχεις στο σπιτι και ποσα συχρονιζεις;
11092010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω forthnet και έχω ένα ρούτερ που συνδέω τον ένα υπολογιστή και ένα extender που το έχω συνδέσει ασύρματα με τον άλλο υπολογιστή. Αυτό το extender συνδέεται ασύρματα με το ρούτερ του πατέρα μου που μένει από κάτω μας Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από 11092010
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, elise είπε τι συνδεση εχεις στο σπιτι και ποσα συχρονιζεις; Τι πρόβλημα να υπάρχει, ανεξάρτητα δεν ειναι τα δυο δικτυα;
11092010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Ναι ανεξάρτητα είναι...απλά δεν γνωρίζω από αυτά...και έλεγα μήπως...ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα