Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω  να παίζω csgo και lol στα 144fps. PC: I5 6400 2.7GHZ  GTX 1050 TI 4GB OC 8 GB RAM 1TB HDD ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ RAM EINAI της lenovo ) το pc το πείρα έτοιμο και του έχω αλλάξει μονό  κάρτα γραφικών . σκέφτομαι να του βάλω 16gb ram  και 240gb (το pc το πείρα το 2016 η 2017)

Δημοσ.

Βάλε σίγουρα έναν SSD, θα δεις μεγάλη διαφορά σε απόκριση του συστήματος (όχι στα fps). Η μνήμη είναι 1x8GB;

Τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις δεν είναι απαιτητικά, πόσα fps πιάνεις τώρα;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, hacky είπε

καλησπέρα θέλω  να παίζω csgo και lol στα 144fps. PC: I5 6400 2.7GHZ  GTX 1050 TI 4GB OC 8 GB RAM 1TB HDD ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ RAM EINAI της lenovo ) το pc το πείρα έτοιμο και του έχω αλλάξει μονό  κάρτα γραφικών . σκέφτομαι να του βάλω 16gb ram  και 240gb (το pc το πείρα το 2016 η 2017)

Λες ότι άλλαξες GPU και ότι έχεις 1050ti.

1050ti πήρες ή είχες και την άλλαξες? Αν την άλλαξες τι έχεις τώρα?

Πάρε ram σίγουρα και ένας SSD  θα βοηθούσε πολύ και ιδικά στα online που παίζεις αν και δεν θα δεις διαφορά στα fps από αυτό όπως είπε και ο φίλος από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζεσαι άλλη μια μνήμη 8GB να γίνει Dual Channel, SSD για να δεις διαφορά στην καθημερινή λειτουργια του υπολογιστή, και τέλος μια κάρτα γραφικών, πχ 1660 super.

Δημοσ.

το πισι σου ειναι ετοιμο απο την λενοβο;;;για πες ποιος μοντελο ειναι ακριβως γτ εχω την εντυπωση οτι δεν θα μπορεις να βαλεις οποια καρτα θελεις πανω.

Δημοσ.

εχεις τοτε μικρο τροφοδοτικο και μικρο χωρο στο κουτι για να βαλεις μεγαλυτερη καρτα.

δυστηχως στα ετοιμα εχεις πολυ λιγες επιλογες και θα πρεπει να το ψαξεις καλα αναλογα με ποιο μοντελο ετοιμου πισι εχεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, hacky είπε

δεν θυμάμαι μοντέλο 

ναι είναι έτοιμο της λενοβ και του έβαλα gtx 1050 ti4gb oc msi

Δεν θυμάσαι μοντέλο; Δεν έχεις ένα κουτί, μία απόδειξη, κάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...