The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Πρώτη μου φορά που έχω χαλασμένο προιόν (DOA) από bangood και δεν είμαι εξοικειωμένος με την διαδικασία γιατί συνήθως ψώνιζα από aliexpress και ebay. Εστειλα εδώ ένα email μαζί με βίντεο και εικόνες: https://www.banggood.com/Email-Us_77 Δεν μπόρεσα να βρω κάποια άλλη επιλογή στο σύστημα. Ποια είναι η γνώμη σας για το support τους; Θα μου ζητήσουν να επιστρέψω πίσω το προϊόν; Είναι αξίας 20 ευρώ ... και πιο ακριβή θα μου βγει η αποστολή από το προιόν.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πρώτη μου φορά που έχω χαλασμένο προιόν (DOA) από bangood και δεν είμαι εξοικειωμένος με την διαδικασία γιατί συνήθως ψώνιζα από aliexpress και ebay. Εστειλα εδώ ένα email μαζί με βίντεο και εικόνες: https://www.banggood.com/Email-Us_77 Δεν μπόρεσα να βρω κάποια άλλη επιλογή στο σύστημα. Ποια είναι η γνώμη σας για το support τους; Θα μου ζητήσουν να επιστρέψω πίσω το προϊόν; Είναι αξίας 20 ευρώ ... και πιο ακριβή θα μου βγει η αποστολή από το προιόν. Ανοιξε dispute στο παυπαλ
The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να περιμένω την απάντησή τους στο email και μετά dispute σε paypal αν δεν με ικανοποιεί η απάντηση; καιρό είχα να ασχοληθώ με το ζήτημα. Αλλαξε και το dispute στο paypal; δεν έχει επιλογή για προβληματικό προιόν: 1. I didn’t receive an item I purchased 2. I received an item that wasn’t as described 3. I want to report unauthorized activity 4. I have a billing issue Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από The_Judas
mrvaggos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Πριν 3 μέρες μου ήρθε ελαττωματικό controller για xbox από banggood. Έστειλα βίντεο και φωτογραφίες. Μου πρότειναν από μόνοι τους refund και το δέχτηκα. Οπότε όλα μια χαρά. Δεν ήθελα να μπλέξω με επιστροφή του προϊόντος και να μου στείλουν άλλο. 1
dkmaster Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Το Banggood αναφέρει το εξής: 7 Days DOA Product Guarantee If one or more of the items you received are damaged, different, or not working, you will be protected by this Guarantee. Please contact us for Return Material Authorization within 7 days of the order being received. After returning the product to the address provided by our customer service team, we can send you a new item free of charge (we will reimburse you the return shipping cost), or you can choose to receive a full refund. Σύμφωνα με αυτό πρέπει να επιστραφεί. Παρόλα αυτά συνήθως για αντικείμενα χαμηλής αξίας κάνουν refund απευθείας εφόσον στείλεις τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Αν ανοίξεις dispute στο PayPal με τη μία χωρίς να μιλήσεις με το κατάστημα πρώτα μάλλον θα χάσεις την υπόθση.
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Ναι τους έστειλα εκεί email. Απλά ήμουν συνηθισμένος από ebay-aliexpress που έχουν περισσότερο αυτοματοποιημένο σύστημα. Μου φάνηκε λίγο οπισθοδρομικό το απλό email, για το οποίο δεν έχω λάβει καν επιβεβαίωση αν το έχουν πάρει, έστω κάποιο αυτοματοποιημένο email...
NikosKallithea Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Ναι τους έστειλα εκεί email. Απλά ήμουν συνηθισμένος από ebay-aliexpress που έχουν περισσότερο αυτοματοποιημένο σύστημα. Μου φάνηκε λίγο οπισθοδρομικό το απλό email, για το οποίο δεν έχω λάβει καν επιβεβαίωση αν το έχουν πάρει, έστω κάποιο αυτοματοποιημένο email... Το bg δεν εχει στο dna του τις επιστροφές και τα refunds, για αυτό σου είπα να πας στο παυπαλ. Και να σου απαντήσουν αερολογιες θα σου πουν.
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Τελικά μου απάντησαν γρήγορα προσφέροντας πλήρες refund. Καιρό είχαν να αγοράσω από banggood και μου άφησε καλή εντύπωση. Αρχικά το δέμα ήρθε με Priority Direct Mail από Κίνα μέσα σε μόλις μια εβδομάδα! Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Δυστυχώς ήταν χαλασμένο βέβαια αλλά συμβαίνουν αυτά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Τελικά μου απάντησαν γρήγορα προσφέροντας πλήρες refund. Καιρό είχαν να αγοράσω από banggood και μου άφησε καλή εντύπωση. Αρχικά το δέμα ήρθε με Priority Direct Mail από Κίνα μέσα σε μόλις μια εβδομάδα! Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Δυστυχώς ήταν χαλασμένο βέβαια αλλά συμβαίνουν αυτά. Μπααα μπραβο το bg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα