marsele Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή ssd και ram για το παρακάτω netbook hp mini 210-2220ev. Για την επιλογή του ssd έχω καταλήξει σε έναν 120αρι ssd patriot που βγαίνει στα 16 ευρώ περίπου και νομίζω ότι θα βοηθήσει αρκετά στο boostάρισμα του netbook. Σε αυτό το οποίο δεν μπορώ να καταλήξω είναι η επιλογή της μνήμης ram. Αυτή την στιγμή υπάρχει εγκατεστημένη στο ένα και μοναδικό slot που υπάρχει μια ram samsung 1gb. Μέσα από το site της crucial όπου βάζεις το μοντέλο του υπολογιστή και σου βγάζει τις συμβατές μνήμες ram μου δείχνει σαν προτεινόμενη λύση την παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/3106975/Crucial-2GB-DDR3-1600MHz-CT25664BF160B.html . Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αυτή την στιγμή η μνήμη που είναι εγκατεστημένη έχει χαμηλότερη συχνότητα (νομίζω 667mhz)από αυτήν που προτείνεται από το site της crucial. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ακριβώς για τον τύπο της μνήμης ram όπου είναι συμβατή με το netbook;;;; Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ώστε να επιλέξω την σωστή μνήμη;;
marsele Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Έχω επισυνάψει screenshots από τα στοιχεία-χαρακτηριστικά της ram που είναι εγκατεστημένη αυτή την στιγμή. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά με την επιλογή της πιο συμβατής μνήμης από αυτές: Μνήμες RAM 2gb 1333mhz 1600mhz So dimm ddr3 : E-shop.gr (e-shop.gr)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα