Προς το περιεχόμενο

Πρώτες πληροφορίες για τη σειρά Huawei P50


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κινεζική εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει τη σειρά P50 το πρώτο μισό του 2021.

Αν και οι κυρώσεις των ΗΠΑ έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα επιχειρηματικά πλάνα της Huawei, αυτές δεν εμποδίζουν την εταιρία να συνεχίσει να παράγει κορυφαία τηλέφωνα. Η Huawei αποκάλυψε τη σειρά Mate 40 τον περασμένο μήνα και τώρα φαίνεται ότι η σειρά Huawei P50 ήδη προγραμματίζεται για το νέο έτος χωρίς κάποια αλλαγή στα σχέδια της κινεζικής εταιρείας.

Η κορεάτικη ιστοσελίδα The Elec αναφέρει ότι η σειρά Huawei P50 σχεδιάζεται για να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2021, αναφέροντας ότι οι πληροφορίες έρχονται από άτομα με άμεση γνώση της κατάστασης. Η ιστοσελίδα προσθέτει ότι η LG και η Samsung ετοιμάζονται να προμηθεύσουν με OLED panels τη νέα ναυαρχίδα της Huawei.

Μια νέα ναυαρχίδα Huawei στο πρώτο μισό του 2021 δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη, δεδομένου ότι το πρόγραμμα κυκλοφορίας των συσκευών της εταιρίας παραμένει το ίδιο εδώ και αρκετά χρόνια. Εκεί που τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα, είναι ότι στην ίδια δημοσίευση αναφέρεται πως το νέο τηλέφωνο θα έρχεται εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Kirin 9000. Η συγκεκριμένη πληροφορία αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα διαψεύσει προηγούμενες αναφορές που έκαναν λόγο για τερματισμό της παρουσίας των επξεργαστών Kirin σε ναυαρχίδες της Huawei, με την έλευση του Mate 40.

Μια τέτοια εξέλιξη πάντως δείχνει ότι η Huawei έχει ακόμη αρκετό απόθεμα από Kirin 9000 chipsets, έτοιμα να ενσωματωθούν στη νέα σειρά. Επομένως, ίσως να μην χρειαστεί να βασιστεί σε λιγότερο ικανά chipset ή επεξεργαστές από άλλους κατασκευαστές, τουλάχιστον για την ώρα. Πάντως, ακόμη κι αν το Huawei P50 διαθέτει τον Kirin 9000, οι κυρώσεις των ΗΠΑ θα συνεχίσουν να ισχύουν απαγορεύοντας στην κινεζική εταιρία να κάνει χρήση υπηρεσιών Google. Αυτό προφανώς θα έχει σαν αποτέλεσμα η Huawei να στηρίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό στις εγχώριες πωλήσεις εντός Κίνας, ετοιμάζοντας την κυκλοφορία της δικής της πλατφόρμας, του HarmonyOS μέσα στο 2021.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την έφαγαν στην στροφή την Huawei σίγουρα έχει επηρεάσει το ότι δεν έχει Google άσχετα που όλοι το παίζουν ότι έλα μωρέ και σιγά το πράγμα και έχει φτιάξει η Huawei δικό της store . Παίζει τεράστιο ρόλο καλως η κακώς η απώλεια Google και λόγο συνήθειας και γενικά .

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, Nikatsos είπε

Κάτοχος p40pro. Αγορά στα 650€. Νομίζω τους έκλαψα! Πληρώστε εσείς 1000€ για να έχετε την εφαρμογή YouTube. Γελάω. 

Σωστά, ξαναθυμήθηκες και πώς δουλεύουν τα vcards για να περάσεις τις επαφές σου.

Λίγο το'χεις;

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, stfaros είπε

αν δεν εχει γοογλη ......., ακλαφτο θα παει - παρολο τα τουμπανο specs , δες αγγελιες , το p30 pro με google πιο ακριβα απο p40 pro χωρις .

Που υπάρχει τέτοια αγγελία?  Το P40 Pro 50 ευρώ κάτω από το s20 plus είναι καινούριο. Σε πωλήσεις είναι δεύτερο με βαησ της Android ναυαρχίδες 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι θα τα κάνει τόσα εκατομμύρια Kirin 9000 chips που της έμειναν αμανάτι; θα τα σπρώξει στους κινέζους κ τους ινδούς

 

 

6 λεπτά πριν, userino είπε

Πουφφφφφ!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Σωστά, ξαναθυμήθηκες και πώς δουλεύουν τα vcards για να περάσεις τις επαφές σου.

Λίγο το'χεις;

Ειναι λογος να μην παρεις μια συσκευη επειδη θα χρειαστει ν περάσεις τις επαφες με vcard? Αν ειναι... Οκ πασο. P30 pro εχω οποτε δν εχω θεμα με google  αλλα εχει οικογενιακο μ προσωπο p40 lite και δεν έχει κανενα απολυτως θεμα με τπτ. Οσα εκανε πριν με αλλο κινητο με gms κανει κ τωρα με αυτο. Θα μ πεις δν εχει youtube αλλα το youtube vanced... Μολις ειδα οτι δν εχει διαφημισεις και παιζει με κλειστη οθονη τ κατεβασα κ εγω. Τεσπα... Αν δν εχεις καποια συγκεκριμενα πραγματα... Πχ google pay... Google drive.. Και δν ξερω τι αλλα τα οποια να τα θες σ καθημερινη χρηση χωρις εναλλακτικες... Δν νομιζω πως ειναι τοσο  θεμα να μην εχεις gms. Ειναι κ το ποσο ασχολειται παντως καποιος για να κατεβασει κατι και οκ για μερικα πραγματα θελει 2-3 κλικ παραπανω. 

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...