Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω το θεμα γτ η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο. (αν ειναι σε λαθος μερος του φορουμ να μεταφερθει στο αναλογο)

Σαββατο παραγγελια προιοντος με αμεση ακταθεση απο πειραιως σε πειραιως, δεν ηθελα να χρησιμοποιησω καρτα για να γινει βασει πολ39 αποφορολογηση. Προηγηθηκε τηλεφωνικη επικοινωνια προτου προβω σε καταθεση. ΜΕχρι σημερα η παραγγελια βρισκεται σε αναμονη καταθεσης τους εχω στειλει 3 εμαιλ με το αποδεικτικο καταθεσης και τα σχετικα, σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα τουλαχιστον 4 φορες μου αραδειαζουν δικαιολογιες οτι δεν εχουν ενημερωση απο την τραπεζα κτλ.

Καταγγελια στο 1520 για παραπληφορηση του αγοραστικου κοινου με βαση αυτα που εχουν αναρτημενα στην ιστοσελιδα τους?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, v2020 είπε

Ξεκιναω το θεμα γτ η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο. (αν ειναι σε λαθος μερος του φορουμ να μεταφερθει στο αναλογο)

Σαββατο παραγγελια προιοντος με αμεση ακταθεση απο πειραιως σε πειραιως, δεν ηθελα να χρησιμοποιησω καρτα για να γινει βασει πολ39 αποφορολογηση. Προηγηθηκε τηλεφωνικη επικοινωνια προτου προβω σε καταθεση. ΜΕχρι σημερα η παραγγελια βρισκεται σε αναμονη καταθεσης τους εχω στειλει 3 εμαιλ με το αποδεικτικο καταθεσης και τα σχετικα, σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα τουλαχιστον 4 φορες μου αραδειαζουν δικαιολογιες οτι δεν εχουν ενημερωση απο την τραπεζα κτλ.

Καταγγελια στο 1520 για παραπληφορηση του αγοραστικου κοινου με βαση αυτα που εχουν αναρτημενα στην ιστοσελιδα τους?

Καλά σου λένε, εφόσον δεν έχουν ενημέρωση.

Παραβλέπεις το γεγονός ότι Σάββατο και Κυριακή είναι "νεκρές ημέρες"?

Το ότι τα συστήματα όλα είναι υπερφορτωμένα και υπάρχουν πιθανές καθυστερήσεις?

Προσωπικά χωρίς "Πολ" μια χαρά έχω παραλάβει και έγκαιρα 3 παραγγελίες έως τώρα...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kormos είπε

Καλά σου λένε, εφόσον δεν έχουν ενημέρωση.

Παραβλέπεις το γεγονός ότι Σάββατο και Κυριακή είναι "νεκρές ημέρες"?

Το ότι τα συστήματα όλα είναι υπερφορτωμένα και υπάρχουν πιθανές καθυστερήσεις?

Προσωπικά χωρίς "Πολ" μια χαρά έχω παραλάβει και έγκαιρα 3 παραγγελίες έως τώρα...

ποια συστηματα αγαπητε ειναι υπερφορτωμενα? οποιαδηποτε εταιρεια εχει λογιστηριο και υπαλληλους που ασχολουνται ολη μερα με τις καταθεσεις που γινονται στον τραπεζικο τους λογαριασμο για να προχωρησουν οι παραγγελιες. δηλαδη πως τους ενημερωνει η τραπεζα? τους παιρνει τηλεφωνο για καθε μια παραγγελια ? δηλαδη εσυ δεν ξερεις αν καποιος σου εβαλε η οχι λεφτα στον τραπεζικο σου λογαριασμο την ιδια στιγμη εφοσον ειναι απο την ιδια τραπεζα?

Δημοσ.

Το σαββατο και την κυριακη βγαλτες, οπως σου ειπανε ειναι νεκρες μερες.

τωρα για να γινω και λιγο πιο <<σπαστικος>> αυτους  που παραγγειλανε παρασκευη  να τους εξυπηρετησουνε ή οχι !?!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikos_skg είπε

Ζουμε στην ιδια χωρα η μηπως ζω εγω αλλου ? 

Υπομονη και ισως μεχρι την παρασκευη θα παραλαβεις... Η υπομονη ειναι αρετη λενε . . .

Παντως να ξερεις οτι γινεται χαμος με τους συγκεκριμενους, στο φβ ολοι τους κραζουν*

επειδη αντιλαμβανομαι το γινετε χαμος, το θεμα ειναι οτι απλα αποστελουν προιοντα απο το ραφι, δεν εχουν ουτε τμημα σερβις ουτε τπτ, πολυ απλα απο την αποθηκη τους στελνουν, απο την αλλη οι προμηθευτες τους καθημερινα στελνουν τετραπλασιες παραγγελιες και ειναι αψογοι σε ολα, αυτοι δεν μπορουν? Επισης το τηλεφωνικο κεντρο αστειο μια δουλευει μια οχι, το δε site τραγικο η παραγγελια μια υπαρχει μια δεν υπαρχει.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, v2020 είπε

επειδη αντιλαμβανομαι το γινετε χαμος, το θεμα ειναι οτι απλα αποστελουν προιοντα απο το ραφι, δεν εχουν ουτε τμημα σερβις ουτε τπτ, πολυ απλα απο την αποθηκη τους στελνουν, απο την αλλη οι προμηθευτες τους καθημερινα στελνουν τετραπλασιες παραγγελιες και ειναι αψογοι σε ολα, αυτοι δεν μπορουν? Επισης το τηλεφωνικο κεντρο αστειο μια δουλευει μια οχι, το δε site τραγικο η παραγγελια μια υπαρχει μια δεν υπαρχει.

Αφού δεν έχουν όλα αυτά που λες, γιατί ψωνίζεις από εκεί? 🙂

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, v2020 είπε

Αν δεν έχουν ενημέρωση απο την τράπεζα δεν προχωράει τίποτα.Και φυσικά τα καταθετήρια που έχεις στείλει δεν σημαίνουν τίποτα,μονο σε αυτούς που την πατάνε απο Νιγηριανή απάτη πιάνει.Λογικά αύριο θα προχωρήσει το θέμα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kormos είπε

Αφού δεν έχουν όλα αυτά που λες, γιατί ψωνίζεις από εκεί? 🙂

πρωτη φορα ψωνιζω με το συγκεκριμενο τροπο πληρωμης απο το εν λογω καταστημα και εννοειτε ποτε ξανα

23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν έχουν ενημέρωση απο την τράπεζα δεν προχωράει τίποτα.Και φυσικά τα καταθετήρια που έχεις στείλει δεν σημαίνουν τίποτα,μονο σε αυτούς που την πατάνε απο Νιγηριανή απάτη πιάνει.Λογικά αύριο θα προχωρήσει το θέμα.

μηπως πηγαινουν με το βιβλιαριο και το κανουν ενημερωση?εν ετη 2020 να μιλαμε δεν εχουν ενημερωση ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, v2020 είπε

πρωτη φορα ψωνιζω με το συγκεκριμενο τροπο πληρωμης απο το εν λογω καταστημα και εννοειτε ποτε ξανα

μηπως πηγαινουν με το βιβλιαριο και το κανουν ενημερωση?εν ετη 2020 να μιλαμε δεν εχουν ενημερωση ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να παραλάβεις άμεσα το προϊόν αυτό με την χρήση "Πολ" όμως δεν είναι ακριβώς όπως τα λες...

Σε όποιο κατάστημα πας ειδικά και με τις παρούσες συνθήκες πάλι αναμονή θα έχεις.

Εναλλακτικά ψωνίζεις όπως το μεγαλύτερο ποσοστό, αντικαταβολή χωρίς έξτρα "εκτυπώσεις/οφέλη" και είσαι μια χαρά 🙂

Δημοσ.

και το κερασακι στη τουρτα ηρθε σημερα με εμαιλ για καθυστερηση παραγγελιας, ενταξει τραγικοι οι ανθρωποι και μαλλον οπως φαινεται θα ερθει νεο εμαιλ για ελλειψη προιοντος και ακυρωση παραγγελιας κτλ κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...