skapodis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μετά από έναν έλεγχο που έκανα σε μαγαζιά από τα οποία αγοράζω συχνά είδα ότι οι "σκοτωμένες" τιμές που διατυμπανίζουν κάθε άλλο παρά σκοτωμένες είναι. Συγκεκριμένα o SSD PATRIOT PBU480GS25SSDR BURST 480GB δίνεται στην “Black Friday” τιμή των 48€ από αρχική 85€ (έκπτωση 44%) όταν εγώ τον αγόρασα 01/10/2020 στα 49€. Το τροφοδοτικό THERMALTAKE SMART RGB 500W NON MODULAR 80 PLUS δίνεται στην “Black Friday” τιμή των 46€ από αρχική 69€ (έκπτωση 33%) όταν εγώ τον αγόρασα 01/09/2020 στα 45€. Είμαι σίγουρος ότι και πολλά άλλα καταστήματα ακολουθούν την ίδια σαβουροεκπτωτική πολιτική γιατί μας θεωρούν χαζούς… ΝΤΡΟΠΗ! Ρίξτε τους μαύρο! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από skapodis 3
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, skapodis είπε Είμαι σίγουρος ότι και πολλά άλλα καταστήματα ακολουθούν την ίδια σαβουροεκπτωτική πολιτική γιατί μας θεωρούν χαζούς… ΝΤΡΟΠΗ! Άραγε, μας θεωρούν ή είμαστε;
Bitbit Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Άραγε, μας θεωρούν ή είμαστε; ακριβώς αυτό. δε μας θεωρούν είμαστε. Θα βρεις κι άλλα προϊόντα έτσι. Φίλος μου κοιτούσε το ιστορικό τιμής στο skroutz, και έβλεπες ότι πριν 1 μήνα η τιμή αυξήθηκε ώστε τώρα black friday να πέσει πάλι στα επίπεδα του περασμένου μήνα. Είναι για γέλια. Αλλά τι να πεις όταν οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι και δεν είναι ικανοί να κρίνουν/να ελέγξουν. Το μόνο που βλέπουν είναι το ...από 50€ τώρα 10€ και νομίζουν ότι είναι μάγκες που κέρδισαν 40€, ασχέτως αν αυτό που κοιτάνε πάντα κόστιζε τόσο. 3
armagedwnn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, skapodis είπε Καλησπέρα, Μετά από έναν έλεγχο που έκανα σε μαγαζιά από τα οποία αγοράζω συχνά είδα ότι οι "σκοτωμένες" τιμές που διατυμπανίζουν κάθε άλλο παρά σκοτωμένες είναι. Συγκεκριμένα o SSD PATRIOT PBU480GS25SSDR BURST 480GB δίνεται στην “Black Friday” τιμή των 48€ από αρχική 85€ (έκπτωση 44%) όταν εγώ τον αγόρασα 01/10/2020 στα 49€. Το τροφοδοτικό THERMALTAKE SMART RGB 500W NON MODULAR 80 PLUS δίνεται στην “Black Friday” τιμή των 46€ από αρχική 69€ (έκπτωση 44%) όταν εγώ τον αγόρασα 01/09/2020 στα 45€. Είμαι σίγουρος ότι και πολλά άλλα καταστήματα ακολουθούν την ίδια σαβουροεκπτωτική πολιτική γιατί μας θεωρούν χαζούς… ΝΤΡΟΠΗ! Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος ψωνίζει λάθος. Δεν κάνουν έρευνα τι χρειάζονται ακριβώς και πολλοί δεν γνωρίζουν οπότε με το να δουν μια υψηλή τιμή αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και καλύτερο από το ψ προϊόν. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος του συνηθισμένου καταναλωτή. 3
Bitbit Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος ψωνίζει λάθος. Δεν κάνουν έρευνα τι χρειάζονται ακριβώς και πολλοί δεν γνωρίζουν οπότε με το να δουν μια υψηλή τιμή αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και καλύτερο από το ψ προϊόν. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος του συνηθισμένου καταναλωτή. έχω φίλο που σκέφτεται ακριβώς έτσι (αν και τώρα σιγά σιγά αρχίζει και διορθώνεται.) του βρίσκω το ίδιο προϊόν ή παρόμοιο από άλλο κατάστημα ή από το εξωτερικό και ακολουθεί πάντα η ίδια ατάκα... -Ναι, αλλά θα είναι καλό; Κοίτα πόσο κάνει. Είναι το ιδανικό κορόιδο, για να του πουλήσεις κάτι απλά ανέβασε την τιμή, θα το δει ακριβό και θα το πάρει.
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Η αλήθεια βέβαια βρίσκεται κάπου στη μέση. Νομίζω είναι ουτοπικό να περιμένει κάποιος απ' το μέσο καταναλωτή να γνωρίζει τι ακριβώς παίζει στην αγορά, σε όλα τα επίπεδα και βαθμίδες. Έχουμε κι άλλες δουλειές παιδιά στη ζωή μας απ' το να έχουμε όλη την ώρα στο νου μας τι συμβαίνει στην αγορά για το κάθε τι που μπορεί να χρειαστεί το κάθε σπίτι/νοικοκυριό. Είμαστε σε τεχνολογικό forum, ρίξτε μια ματιά τι αναλύσεις έχουν γίνει σε θέματα Η/Υ, κλιματιστικών και οτιδήποτε άλλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ όλοι να τα γνωρίζουν ΟΛΑ και παράλληλα η ζωή του καθενός να τρέχει. 4
skapodis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Πρέπει να καταλάβουμε ότι εδώ δεν είναι Αμερική. Εκεί στο Black Friday όντως υπάρχουν αρκετά προϊόντα με πραγματικές -50% τιμές. Δεν δημιουργεί περιέργεια το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ τέτοιο θεσμό μέχρι που οι υπεύθυνοι πωλήσεων αλυσίδων στην Ελλάδα άκουσαν τον ντόρο που γινόταν από Έλληνες online shoppers περιμένοντας το Αμερικανικό "Black Friday" για να κάνουν αγορές και είδαν ότι και εδώ θα μπορούσαν να το κάνουν (έστω και σαν ιδέα με ψευτοσκουπιδοεκπτώσεις) για να τραβήξουν κόσμο... 3
mary Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Κάθε χρόνο τα ίδια. Ε είναι και κάποιοι που γεννήθηκαν θύματα. Και τι να κανς; να κάτσεις να σκάσεις; 🤷♀️ 1
Bitbit Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εντάξει ότι δεν έχουμε μεγάλες προσφορές είναι γνωστό αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, όπως γράφει και ο TS,. Το θέμα είναι να σου λένε πάρτο με 50 από 100€ που έκανε πριν. Ενώ ποτέ δε κόστιζε 100€ ή μπορεί να κόστιζε 100€ τον προηγούμενο μήνα επειδή ανεβάσαν την τιμή για να φανεί η προσφορά. την κοροϊδία συζητάμε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Bitbit
skapodis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Η αλήθεια βέβαια βρίσκεται κάπου στη μέση. Νομίζω είναι ουτοπικό να περιμένει κάποιος απ' το μέσο καταναλωτή να γνωρίζει τι ακριβώς παίζει στην αγορά, σε όλα τα επίπεδα και βαθμίδες. Έχουμε κι άλλες δουλειές παιδιά στη ζωή μας απ' το να έχουμε όλη την ώρα στο νου μας τι συμβαίνει στην αγορά για το κάθε τι που μπορεί να χρειαστεί το κάθε σπίτι/νοικοκυριό. Είμαστε σε τεχνολογικό forum, ρίξτε μια ματιά τι αναλύσεις έχουν γίνει σε θέματα Η/Υ, κλιματιστικών και οτιδήποτε άλλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ όλοι να τα γνωρίζουν ΟΛΑ και παράλληλα η ζωή του καθενός να τρέχει. Θεωρώ τραγικό το να σου λένε κάτι και να το δέχεσαι έτσι απλά. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τι γίνεται στην αγορά. Αν έχεις αγοράσει κάτι τον προηγούμενο μήνα... απλά μπορείς να δεις πόσο το δίνουν τώρα και θα καταλάβεις αμέσως αν η τιμή είναι Black Friday ή όχι. Στο συγκεκριμένο θέμα η αλήθεια είναι μία... Διαφημίζουν Black Friday τιμές και οι τιμές είναι ψεύτικες! Νομικα αυτό ισχύει; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από skapodis 2
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε εντάξει ότι δεν έχουμε μεγάλες προσφορές είναι γνωστό αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, όπως γράφει και ο TS,. Το θέμα είναι να σου λένε πάρτο με 50 από 100€ που έκανε πριν. Ενώ ποτέ δε κόστιζε 100€ ή μπορεί να κόστιζε 100€ τον προηγούμενο μήνα επειδή ανεβάσαν την τιμή για να φανεί η προσφορά. την κοροϊδία συζητάμε Ναι, να σου πω, στο supermarket που πας και αγοράζεις π.χ. αφρούς ξυρίσματος, πάνες ή άλλα είδη που 300/365 μέρες το χρόνο είναι σε 50% ή 1+1, λες τίποτα ή απλά αγοράζεις στα τυφλά; 2 λεπτά πριν, skapodis είπε Θεωρώ τραγικό το να σου λένε κάτι και να το δέχεσαι έτσι απλά. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τι γίνεται στην αγορά. Αν έχεις αγοράσει κάτι τον προηγούμενο μήνα... απλά μπορείς να δεις πόσο το δίνουν τώρα και θα καταλάβεις αμέσως αν η τιμή είναι Black Friday ή όχι. Στο συγκεκριμένο θέμα η αλήθεια είναι μία... Μας τάζουν Black Friday τιμές και οι τιμές είναι ψεύτικες! Δες τι έγραψα από πάνω. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην την έχεις «πατήσει» κι εσύ κάπου, κάπως, κάποτε.
skapodis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, να σου πω, στο supermarket που πας και αγοράζεις π.χ. αφρούς ξυρίσματος, πάνες ή άλλα είδη που 300/365 μέρες το χρόνο είναι σε 50% ή 1+1, λες τίποτα ή απλά αγοράζεις στα τυφλά; Δες τι έγραψα από πάνω. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην την έχεις «πατήσει» κι εσύ κάπου, κάπως, κάποτε. Έκανα το post για να αναφέρω την ψευτιά των μαγαζιών για το εικονικό Black Friday για το οποίο έχω ο ίδιος αποδείξεις για αρκετά μαγαζιά τεχνολογίας που αγοράζω και την ορθότητα του πράγματος από Νομικής πλευράς. Σου λέω ψέματα (ψευδή διαφήμιση, ψευδείς τιμές) και όλα οκ;;;!!! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από skapodis
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μα προφανώς και ισχύει η κοροϊδία του Black Friday. Το point μου είναι ότι δε μπορούν ΟΛΟΙ οι καταναλωτές να γνωρίζουν τι ακριβώς παίζει στην αγορά, και σε αυτό δεν ευθύνεται 100% η ηλιθιότητα που τους διακατέχει, αλλά ότι έχουν να ασχοληθούν και με άλλα πράγματα στη ζωή τους, και όχι να είναι κάθε μέρα στο insomnia να συζητάνε για το κάθε τι και στο skroutz να τσεκάρουν μέσες τιμές και ιστορικά χαμηλά. Σου λέω. Εσύ συγκεκριμένα μπορεί να είσαι ας πούμε power user και να είσαι μέσα στα πράγματα και να γελάς με τις «προσφορές» της Μαύρης Παρασκευής, και να πηγαίνεις στο supermarket και να σε πιάνουν Κώτσο. Κι αν κι εκεί έχεις ψαχτεί, σίγουρα κάπου αλλού θα την έχεις πατήσει. Το αποκλείεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις