Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Είχα στήσει ένα σύστημα το 2018 με 16GB RAM 3200hz MSI μητρική 450 pro Ryzen 2600 κάρτα γραφικών έχω 960 GTX την οποία και θέλω να αναβαθμίσω όταν θα βγούνε καινούργιες η σειρά 3 3060 Ti και θέλω να κάνω αναβάθμιση στον επεξεργαστή στον 3600 Επειδή έχω μία τηλεόραση 4Κ τουλάχιστον Θέλω να παίζω τα παιχνίδια σε 2 κ αξίζει η αναβάθμιση στον επεξεργαστή έτσι ώστε να μην έχω το λεγόμενο bottleneck αν πάω σε καινούργια κάρτα. Ευχαριστώ Όποιος κι αν απαντήσει 😉☺️

Δημοσ.

Με τις τωρινές τιμές όχι. Κάνε την αγορά αργότερα μαζί με την κάρτα που θα έχει πέσει και θα έρθει σε νορμάλ τιμή και ο 5600x λογικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς ήρθες.

Από 2600 να πας σε 3600 δεν αξίζει πιστεύω, μικρή διαφορά θα δεις. Αν πας σε 5600 ναι θα δεις κάποια παραπάνω, είναι άλμα τρομερό. Όμως περίμενε τις τιμές! Τώρα για το 2k δε ξέρω τι παίζει με την 3060ΤΙ, όταν βγει το κοιτάς τότε το θέμα κάρτας.

Δημοσ.

Αν τώρα πάω και πάρω μία κάρτα όπως 3060ti ή 3070 που σκέφτομαι με τον καινούργιο χρόνο και όταν βγουν και μείνω με τον τωρινό επεξεργαστή θα έχω αρκετό Bottleneck; Απλά σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση πρώτα στην κάρτα και μετά από κάποιο καιρό κάποιους μήνες σε cpu. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MacGyver25 είπε

Αν τώρα πάω και πάρω μία κάρτα όπως 3060ti ή 3070 που σκέφτομαι με τον καινούργιο χρόνο και όταν βγουν και μείνω με τον τωρινό επεξεργαστή θα έχω αρκετό Bottleneck; Απλά σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση πρώτα στην κάρτα και μετά από κάποιο καιρό κάποιους μήνες σε cpu. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δεν έχω παραπάνω γνώσεις για να σε βοηθήσω άλλο. Ψάξτο στο youtube, να δεις αν υπάρχει το set up που θες να κάνεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει στοκ και οι τιμές είναι φωτιά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, MacGyver25 είπε

Αν παίζεις σε 4k δε θα εχεις. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MacGyver25 είπε

o 2600 με τον 3600 δεν εχουν μεγαλη διαφορα. ο 5600 εχει.     

ΟΜΩΣ, οποια καρτα και να βαλεις, αν ανεβεις σε αναλυση, περισσοτερο βαρος θα εχει η καρτα, παρα ο επεξεργαστης....!!!!     

Και για καρτα ομως περιμενε λιγο τις νεες RADEON να δεις που θα παιξεις....!!!  θα υπαρχει και η 6800 σε λιγες μερες στην αγορα.   Για διαθεσιμοτητες........θα δειξει.....!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...