Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

Θελω να αγορασω ενα mousepad απο Ιαπωνια ( Artisan ) με τελικο κοστος στα 79 ευρω, λεπτο πακετο και γυρω στα 200γ, το στελνουν με DHL και θελω να ακουσω εμπειριες απο αλλους. Δεν θελω απαντησεις τυπου " με DHL θα περασει 100% " θελω απαντησεις απο καποιον που εχει οντως παραγγηλει και αν πληρωσε τελωνειο. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Καλησπερα, 

Θελω να αγορασω ενα mousepad απο Ιαπωνια ( Artisan ) με τελικο κοστος στα 79 ευρω, λεπτο πακετο και γυρω στα 200γ, το στελνουν με DHL και θελω να ακουσω εμπειριες απο αλλους. Δεν θελω απαντησεις τυπου " με DHL θα περασει 100% " θελω απαντησεις απο καποιον που εχει οντως παραγγηλει και αν πληρωσε τελωνειο. 

Ρε συμφορίτη αυτοί που το λένε το έχουν πάθει, γι' αυτό το λένε (μαζί και εγώ).

Τώρα επειδή δεν σε συμφέρει η απάντηση θα φτιάξεις δική σου στατιστική να δεις αν αξίζει το ρίσκο με αυτά που θα σου πούμε εδώ;

Δημοσ.

Αν γραφτει πανω στο πακετο οτι το κοστος ειναι 79, θα περασει 100% τελειωνειο, ειδικα με την DHL. Σκεψου οτι ειναι το 24% φπα + 3% δασμοι + ενα 15ρικο-20ρικο για τον εκτελωνισμο απο την DHL. Θα σου στειλουν αναλυτικα τιμες εκτελωνισμου κτλπ.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Καλησπερα, 

Πες μας και τι θελεις να σου απαντήσουμε να το γράψουμε για να ικανοποιηθείς

3 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Αν γραφτει πανω στο πακετο οτι το κοστος ειναι 79, θα περασει 100% τελειωνειο, ειδικα με την DHL. Σκεψου οτι ειναι το 24% φπα + 3% δασμοι + ενα 15ρικο-20ρικο για τον εκτελωνισμο απο την DHL. Θα σου στειλουν αναλυτικα τιμες εκτελωνισμου κτλπ.

Η dhl δεν ειναι ελτα, και δεν εχει αυτες τις χρεώσεις που λες ούτε κατά φαντασιαν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Πες μας και τι θελεις να σου απαντήσουμε να το γράψουμε για να ικανοποιηθείς

Η dhl δεν ειναι ελτα, και δεν εχει αυτες τις χρεώσεις που λες ούτε κατά φαντασιαν

Τοσα πληρωσα για δεμα απο κινα, τι εννοεις; :P 

Πληρωνεις το 24% ΦΠΑ / 3% δασμους και ενα 15αρι-20αρι (γιατι παει βασει την τιμη του δεματος, που εμενα ηταν εκει στα 70-80 οπως του OP) 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, j_karigiannis είπε

Εδώ και 3 χρόνια δεν περνάει τίποτα από το τελωνείο. Οτιδήποτε εκτός ΕΕ εκτελωνιζεται.

Οτιδήποτε; Δεν ισχύει το όριο του κόστους που υπήρχε, νομίζω περίπου 22€;

Κρίμα για μικροαντικείμενο του 10ευρου από Κίνα να μου ζητήσουν εκτελωνισμό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Random User είπε

Οτιδήποτε; Δεν ισχύει το όριο του κόστους που υπήρχε, νομίζω περίπου 22€;

Κρίμα για μικροαντικείμενο του 10ευρου από Κίνα να μου ζητήσουν εκτελωνισμό.

Τα πάντα σταματάνε τελωνείο. Αν το κόστος είναι 22€ , δεν εκτελωνιζονται απλά.

Δημοσ.

Ανάλογα από που το αγοραζεις. 28/10 αγόρασα έναν σκληρό από amazon.uk αξίας 115£ που δεν υπήρχε Ελλάδα, ο πωλητής έχει έδρα Σιγκαπούρη, ήταν ο μόνος που το είχε άμεσα διαθέσιμο, το έστειλε με dhl και δεν πλήρωσα τελωνείο. Έχω και το tracking για να το δεις.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, geofak είπε

Ανάλογα από που το αγοραζεις. 28/10 αγόρασα έναν σκληρό από amazon.uk αξίας 115£ που δεν υπήρχε Ελλάδα, ο πωλητής έχει έδρα Σιγκαπούρη, ήταν ο μόνος που το είχε άμεσα διαθέσιμο, το έστειλε με dhl και δεν πλήρωσα τελωνείο. Έχω και το tracking για να το δεις.

Προπλήρωσες τελωνείο μέσω amazon;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...