Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τα ταχυδρομεία λειτουργούν;

'Έχω κάνει μια παραγγελία εδώ και ένα μήνα+ και την είδα να έρχεται μόνο στον ύπνο μου.

Μου έχουν κάνει refund εδώ και καμιά εβδομάδα οπότε να υποθέσω ότι το parcel απλά χάθηκε;

Δημοσ.

Υπολειτουργούν, αυτό είναι δεδομένο.

Να χάθηκε, δύσκολα. Από Αμερική είναι; Εγώ σήμερα πήρα τηλέφωνο στο υποκατάστημα της περιοχής μου και φάνηκε ότι με περιμένει ένα ξεχασμένο πακέτο από Αγγλία που αλλιώς ποιος ξέρει τι θα το κάνανε. Πάρε ένα τηλέφωνο, δε χάνεις κάτι. Αλλά από τη στιγμή που έχεις πάρει πίσω τα λεφτά σου το δέμα είναι εξτρά, δεν έχεις βγει χαμένος.

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία στις 23/10, τμήματά της έχουν έρθει, ακόμα περιμένω κάτι. Εννοείται ότι έχει παρέλθει η παραλαβή, και θα μπορούσα να ζητήσω αποζημίωση, αλλά εννοείται ότι δεν το κάνω.

Εσύ που το έκανες, γιατί το έκανες; Ήδη το μισό άμαζον δεν στέλνει Ελλάδα.

Δημοσ.

Μάστερ των παραγγελιών από το εξωτερικό εδώ.

100% βρίσκεται εντός Ελλάδας μιας και οι διεθνείς ταχύτητες μεταφορών για αμαζον είναι ασύλληπτες. Το θέμα είναι ότι κάπου κόλλησε, και επειδή δεν έχεις τρακινγκ νουμπερ δεν μπορείς να βρεις που. Υπομονή και μόνο υπομονή. Μπορεί τα ΕΛΤΑ να είναι ψιλομπουρδέλο, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, δεν έχω χάσει πακέτο. Περίμενα 3 μήνες να έρθει; Ναι. Αλλά ποτέ δεν παρήγγειλα κάτι και δεν μου ήρθε.

Αλλά αυτό για το τηλέφωνο που είπε ο φίλος πάνω κάντο, γιατί λόγω της υποστελέχωσης δεν έχουν άτομα στα κέντρα να γράφουν τα ειδοποιητήρια.

Δημοσ.
3 hours ago, Random User said:

Υπολειτουργούν, αυτό είναι δεδομένο.

Να χάθηκε, δύσκολα. Από Αμερική είναι; Εγώ σήμερα πήρα τηλέφωνο στο υποκατάστημα της περιοχής μου και φάνηκε ότι με περιμένει ένα ξεχασμένο πακέτο από Αγγλία που αλλιώς ποιος ξέρει τι θα το κάνανε. Πάρε ένα τηλέφωνο, δε χάνεις κάτι. Αλλά από τη στιγμή που έχεις πάρει πίσω τα λεφτά σου το δέμα είναι εξτρά, δεν έχεις βγει χαμένος.

Από Γερμάνια με Priority Air Mail χωρίς tracking number. Έχω πάρει τηλέφωνο δεν υπάρχει στο  υποκατάστημα.

1 hour ago, petasis said:

Έκανα παραγγελία στις 23/10, τμήματά της έχουν έρθει, ακόμα περιμένω κάτι. Εννοείται ότι έχει παρέλθει η παραλαβή, και θα μπορούσα να ζητήσω αποζημίωση, αλλά εννοείται ότι δεν το κάνω.

Εσύ που το έκανες, γιατί το έκανες; Ήδη το μισό άμαζον δεν στέλνει Ελλάδα.

Δε ζήτησα refund. Ρώτησα τον πωλητή γιατί δεν έχει έρθει και μου έβαλε τα χρήματα πίσω. Δεν είναι fulfiled by amazon το πακέτο.

1 hour ago, JohnGTA said:

Μάστερ των παραγγελιών από το εξωτερικό εδώ.

100% βρίσκεται εντός Ελλάδας μιας και οι διεθνείς ταχύτητες μεταφορών για αμαζον είναι ασύλληπτες. Το θέμα είναι ότι κάπου κόλλησε, και επειδή δεν έχεις τρακινγκ νουμπερ δεν μπορείς να βρεις που. Υπομονή και μόνο υπομονή. Μπορεί τα ΕΛΤΑ να είναι ψιλομπουρδέλο, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, δεν έχω χάσει πακέτο. Περίμενα 3 μήνες να έρθει; Ναι. Αλλά ποτέ δεν παρήγγειλα κάτι και δεν μου ήρθε.

Αλλά αυτό για το τηλέφωνο που είπε ο φίλος πάνω κάντο, γιατί λόγω της υποστελέχωσης δεν έχουν άτομα στα κέντρα να γράφουν τα ειδοποιητήρια.

Είμαι αρκετά σίγουρος πλέον ότι η μαλακία έχει γίνει κάπου σε ελληνικό έδαφος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να κάνω μια ερώτηση ελαφρώς σχετική.

με τα τελωνεία τι γίνεται; Εξακολουθούν να ελέγχουν; Γιατί τελευταία είχε γίνει ένας χαμός και αυξήθηκε το ρίσκο 

έχω πάρει κάτι εκτός ΕΕ και φοβάμαι μη μου τον φορέσουν

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bitbit είπε

να κάνω μια ερώτηση ελαφρώς σχετική.

με τα τελωνεία τι γίνεται; Εξακολουθούν να ελέγχουν; Γιατί τελευταία είχε γίνει ένας χαμός και αυξήθηκε το ρίσκο 

έχω πάρει κάτι εκτός ΕΕ και φοβάμαι μη μου τον φορέσουν

Ακριβως το αντιθετο, λογω του τεραστιου ογκου δεματων τον τελευταιο καιρο, υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να περασει ελευθερα απο το τελωνειο.

Δημοσ.

Εμένα έχει έρθει από τις 22/11 στην Αθήνα ,από Γερμανικό Amazon και ακόμα το περιμένω,αφού μετά την έξοδο του από το τελωνείο αγνοείται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...