Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατα αγόρασα μια 27" 2160x1440 οθόνη για να την συνδέσω με το (μη-αναβαθμίσιμο) ultrabook (i7-7500U, 8GB Ram, 500GB SSD, Intel UHD) και συνειδητοποίησα ότι μάλλον δεν σηκώνει το ταπεινό μου λαπτοτάκι τόσο «βάρος», γιατί έχει αρχίσει και σέρνεται και γενικά με ταλαιπωρεί.

Σκέφτηκα λοιπόν να στήσω ένα tower να το συνδέσω με την οθόνη (μέσω usb-c ιδανικά εάν γίνεται) και να τελειώνω.

Έχω κάνει το εξής Build και θέλω να με βοηθήσετε να καταλάβω αν έχει κάποιο νόημα αυτό που να κάνω ή θα είναι μια τρύπα στο νερό:

Κουτί έχω ένα παλιό NZXT (https://www.newegg.com/p/N82E16811146041). Δε ξέρω αν έχει νόημα να αγοράσω καινούριο.

Η χρήση όπως γράφω και στον τίτλο είναι άπειρα tabs στον Chrome, Photoshop και ελαφρύ Video Editing (κόψε, ράψε. Όχι animations κτλ.)

Όλα τα παραπάνω μαζί με κουτί βγαίνουν γύρω στα 500€ που ειναι μέσα στο budget μου. Το θέμα είναι, θα μπορέσω να κάνω σωστά τη δουλειά μου;

Παραπάνω χρήματα δε θέλω να δώσω, γιατί η εναλλακτική μετά είναι να πουλήσω το υπάρχον ultrabook και να πάω σε νέο ultrabook με i7 10ης γενιάς, 16GB Ram & 2GB Nvidia κάρτα που θα μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου και θα με πάει άλλη μια 3ετία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...