Leleouras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα στο team ψιλοκατέληξα σε πάρτς για δικό μου πισι επιτέλους (και ναι το θέλω καγκουρέ με λαμπάκια) θα φορεθεί για τη ώρα 1060, στην πορεία θα βάλω σοικό μόνιτορ και gpu πείτε μου τι θα αλλάζατε; κ ευχαριστώ 1
niko13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Leleouras είπε καλησπέρα στο team ψιλοκατέληξα σε πάρτς για δικό μου πισι επιτέλους (και ναι το θέλω καγκουρέ με λαμπάκια) θα φορεθεί για τη ώρα 1060, στην πορεία θα βάλω σοικό μόνιτορ και gpu πείτε μου τι θα αλλάζατε; κ ευχαριστώ Εδω εβαλες κ cpu cooler.. 👍Μια χαρα ειναι ολα αδερφε... Τουμπανακι με ποιοτικα ολα τα parts μολις αλλαξεις κ gpu θα απογειωθει.... Οτι κ αν αλλαζε καποιος, ειναι περισσοτερο θεμα γουστου νομιζω.. Εκτος κι αν θες να κοψεις budget k γι αυτο ρωτας.. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από niko13 2
dpolal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Leleouras είπε καλησπέρα στο team ψιλοκατέληξα σε πάρτς για δικό μου πισι επιτέλους (και ναι το θέλω καγκουρέ με λαμπάκια) θα φορεθεί για τη ώρα 1060, στην πορεία θα βάλω σοικό μόνιτορ και gpu πείτε μου τι θα αλλάζατε; κ ευχαριστώ Αν οι μνήμες παίζουν οκ με το μπόρντ είσαι κομπλέ. Με γειά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα