artist1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ενω η καρτα μου εληγε σε ενα μηνα μου την ακυρώσανε γιατι πηγα να πληρωσω κατι και ηταν ακυρωμένη και μου εστειλαν καινουργια. Την ενεργοποίηση σημερα και τωρα που παω να κανω καποια αγορα στο ιντερνετ λεει πως πιθανον η καρτα μου να ναι ακυρωμενη. Τι κανω;
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Να επικοινωνήσεις με την τράπεζα και να ρωτήσεις τι γίνεται..... Εμένα όταν μου έστειλαν έπρεπε να πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση. 1
artist1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Να επικοινωνήσεις με την τράπεζα και να ρωτήσεις τι γίνεται..... Εμένα όταν μου έστειλαν έπρεπε να πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση. της μητερας μου σημερα μολις την ενεργοποιήσα μαζι με την δικη μου και εβγαλα και χρηματα απο τον λογαριασμο της! εγω εχω ibank ξερεις μηπως πως την συνδεω με τον λογαριασμο που ηταν συνδεδεμένη η παλια; Μηπως δεν ειναι συνδεδεμενη δηλαδη γιατι ενεργοποιημένη ειναι σιγουρα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από artist1
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, artist1 είπε της μητερας μου σημερα μολις την ενεργοποιήσα μαζι με την δικη μου και εβγαλα και χρηματα απο τον λογαριασμο της! Τότε περίμενε λίγες ημέρες μήπως για αγορά προϊόντων πρέπει να περιμένεις. Υπόψην, δεν αρκεί μόνο η ενεργοποίηση από το ΑΤΜ κάνοντας ανάληψη η κατάθεση με το ΡΙΝ, πρεπει να τηλεφωνησεις και στην τράπεζα.
artist1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μπορει, αλλα το χαρτι που ηρθε με την καρτα ελεγε απλα να την ενεργοποιησω με το ιδιο pin που χα πριν και ειναι λεει ετοιμη για χρηση. Καλεσα και πατησα 1 για να με καλεσουν ΕΛΠΙΖΩ να καλεσουν δηλαδη γιατι θα φαω ολη μου την καρτα με τοση αναμονη που εχει.
newnick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Από ότι κατάλαβα την έκανες ενεργοποίηση σε ATM σωστά? Μετά πήγες να κάνεις αγορά μέσω Internet. Εκεί πρόσεξες να βάλεις τα καινούργια στοιχεία που αλλάζουν? α) η καινούργια ημερομηνία λήξης β) το καινούργιο verification code (ο αριθμός που είναι από πίσω) Αν τα έχεις κάνει αυτά, τότε μόνο με τράπεζα 1
artist1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, newnick είπε Από ότι κατάλαβα την έκανες ενεργοποίηση σε ATM σωστά? Μετά πήγες να κάνεις αγορά μέσω Internet. Εκεί πρόσεξες να βάλεις τα καινούργια στοιχεία που αλλάζουν? α) η καινούργια ημερομηνία λήξης β) το καινούργιο verification code (ο αριθμός που είναι από πίσω) Αν τα έχεις κάνει αυτά, τότε μόνο με τράπεζα Ακριβως τα αλλαξα! Αν με παρουν θα σας πω τι ειχε γινει, στο ibank φαινεται ενεργοποιημενη και κανονικα συνδεδεμένη με τον λογαριασμο μου Περιεργο οντως.
prototypegr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε . Υπόψην, δεν αρκεί μόνο η ενεργοποίηση από το ΑΤΜ κάνοντας ανάληψη η κατάθεση με το ΡΙΝ, πρεπει να τηλεφωνησεις και στην τράπεζα. Αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Δεν είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την τράπεζα εφόσον την ενεργοποιήσεις σε ΑΤΜ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, prototypegr είπε Αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Δεν είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την τράπεζα εφόσον την ενεργοποιήσεις σε ΑΤΜ. Δεν μπορούσα να κάνω αγορές παρότι την ενεργοποιήσα σε ΑΤΜ οπότε πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και την ενεργοποιήσαν αυτοι. Ήταν στην attica bank.
prototypegr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν μπορούσα να κάνω αγορές παρότι την ενεργοποιήσα σε ΑΤΜ οπότε πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και την ενεργοποιήσαν αυτοι. Ήταν στην attica bank. Ok δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη τράπεζα, αλλά επειδή μιλάει για την Εθνική και τυχαίνει να έχω κι εγώ Εθνική, γι’ αυτό το έγραψα.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν μπορούσα να κάνω αγορές παρότι την ενεργοποιήσα σε ΑΤΜ οπότε πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και την ενεργοποιήσαν αυτοι. Ήταν στην attica bank. Δεν εχουν όλες οι τράπεζες τις ίδιες διαδικασίες οπότε όταν προτείνουμε κάτι καλό είναι να αναφέρουμε ότι πρόκειται για άλλη τράπεζα για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες.
HateMe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε πρεπει να τηλεφωνησεις και στην τράπεζα. Από πότε γίνεται αυτό; Γιατί πριν 2 χρόνια που έβγαλα καινούργια δικιά μου μετά από λήξη της προηγούμενης, δεν χρειάστηκε να πάρω τηλ, αλλά ούτε 2 μέρες πριν που έβγαλα της μητέρας μου που έληξε. 15 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν μπορούσα να κάνω αγορές παρότι την ενεργοποιήσα σε ΑΤΜ οπότε πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και την ενεργοποιήσαν αυτοι. Ήταν στην attica bank. α οκ τώρα το είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα