Προς το περιεχόμενο

Echo Dot 4η γενιά ~49€ και κάποιες από τις καλύτερες προσφορές του Black Friday (Amazon Devices)


imvrios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να γράψω αυτό το λίγο διαφορετικό νήμα για κάποιες από τις καλύτερες προσφορές του φετινού Black Friday, στις οποίες έχουμε εμμέσως πρόσβαση. Αλλά έχουμε.

Φέτος λοιπόν η Amazon σκότωσε τις τιμές του hardware της. Είναι από τα καλύτερα deals στην Ευρώπη. Και το έκανε για να κυριαρχήσει στα σπίτια ως η smart πλατφόρμα. Γιατί το hardware της έχει smart δυνατότητες γύρω από την Alexa.

Ψάχνεις λοιπόν ένα καλό bluetooth speaker; Όχι portable, θέλει ρεύμα. Αλλά πολύ καλό speaker που μπορεί να κάνει και stereo pairing με το ίδιο και τα άλλα μοντέλα speakers της Amazon άμα θες. Η Amazon λοιπόν σκοτώνει το ολοκαίνουργιο Amazon Echo Dot 4ης γενιάς στα 29€ (κανονική τιμή γύρω στα 80€). Που πέραν ότι γι' αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετικό speaker έχει και όλες τις smart δυνατότητες της Alexa. Αν θέλετε λέμε περισσότερα γι' αυτό. Είναι Bluetooth speaker αλλά είναι και streamer (απευθείας, χωρίς pairing με το κινητό) για Amazon Music και Spotify. Και ακούς και ελληνικό ραδιόφωνο λέγοντας το όνομα του σταθμού γιατί έχει και TuneIn (streaming πάλι, άριστη ποιότητα. Δεν είναι FM).

https://www.amazon.de/der-neue-echo-dot-4-generation-smarter-lautsprecher-mit-alexa-anthrazit/dp/B084DWG2VQ/

Και θα δώσω δύο ακόμα παραδείγματα. Θες ένα stickάκι για την τηλεόραση σου. Για Plex Client, για Netflix ή για Amazon Video. Εμείς αυτά μπορούμε να έχουμε, ίσως έχει και Youtube. Stickάκι λοιπόν που streamάρει 4Κ ποιο άλλο θα βρεις με 29€: https://www.amazon.de/fire-tv-stick-4k-ultra-hd-mit-alexa-sprachfernbedienung/dp/B07PW9VBK5/ Κανονική τιμή είναι πάνω από 50€

Τέλος ένα smart device με οθόνη 8 ιντσών, το echo show, ψάξτε τι μπορεί να κάνει και δώρο μία κάμερα εσωτερικού χώρου Ring (για ασφάλεια προφανώς ή για να βλέπεις τα παιδιά σου) που streamάρει σε full HD, όλο το πακετάκι ένα κατοστάρικο τουλάχιστον κάτω, στα 73€: https://www.amazon.de/amazon-echo-show-8-kompaktes-smart-display-mit-alexa/dp/B08KRBCFWV/

Όποιος το δει θα καταλάβει ότι οι τιμές είναι αστείες.

Πως λοιπόν έχουμε εμείς πρόσβαση να αγοράσουμε τα παραπάνω ή άλλα Amazon devices. Με υπηρεσίες που κάνουν packet forwarding. Ο λόγος που επέλεξα το Γερμανικό Amazon είναι γιατί τον τελευταίο μήνα ήμουν 3 φορές το πειραματόζωο για τη mailboxde που σου δίνει γερμανική διεύθυνση, δηλώνεις αυτή στο Amazon, στα στέλνει εκεί και μετά στα στέλνουν σπίτι σου με τη μεταφορική που διαλέγεις. Για μικρά δέματα μέχρι δύο κιλά, όπως τα παραπάνω, με UPS η ταρίφα είναι γύρω στα 22€ και έχεις τα δέματα σε περίπου μία εβδομάδα. DHL γύρω στα 18€ αλλά παίρνει λίγο παραπάνω και έχεις ασφάλεια μέχρι 30€, δεν αξίζει.

Επίσης, επειδή τα στέλνει Γερμανία, δε πληρώνετε μεταφορικά στο Amazon (εγώ με Prime) ή πληρώνετε πολύ λίγα. Και πληρώνετε και Γερμανικό ΦΠΑ. Σημερινό παράδειγμα, έχει το S20+ στα 599€ που Ελλάδα για να το στείλει κάνει 641€. Με το packet forwarding service θα βγει γύρω στα 620€.

Το θέμα δεν είναι η mailboxde. Αν έχει κάποιος να προτείνει δοκιμασμένη υπηρεσία, ευπρόσδεκτο είναι για να γλυτώσουμε όλοι χρήματα.

Όλο το point του θέματος είναι πως μπορούμε να αγοράσουμε κάποιες από τις πολύ καλές και γνωστές συσκευές με προσιτό τρόπο. Και Kindle και ότι άλλο θέλουμε. Προλαβαίνετε σήμερα, πιθανόν και αύριο, αλλιώς από εβδομάδα που είναι Cyber Monday ή και τις γιορτές θα έχει αντίστοιχες προσφορές.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 16
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως μου το λες, η mailboxde πρέπει να είναι πιο φτηνή τότε. Και δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω γιατί είναι εξαιρετική. Μόνο αν βρούμε φτηνότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάζομαι ναι, γιατί αυτό που αλλάζει είναι η διεύθυνση παράδοσης. Αν ήδη αγοράζεις χωρίς ΦΠΑ από το amazon, δε βλέπω γιατί να σταματήσει.

Αλλά δε το έχω κάνει. Δεν έχω επαγγελματικό λογαριασμό στο Amazon.

Τώρα αν ρωτάς αν χαρίζεις το ΦΠΑ και η mailboxde, δεν έχω ιδέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις τιποτα για εταιρειες που παραλαμβανουν την αγορα σου απο γερμανια και την φερνουν ελλαδα?Ψαχνομαι εδω και καιρο να αγορασω ενα πλυστικο εκτος αμαζον και εχω βρει καναδυο με καλες τιμες αλλα με μηδενικες κριτικες.

εντιτ:αναφερομαι σε αυτη που εγραψε ο tomtoub

Επεξ/σία από theo11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, tomtoub είπε

Εγώ περιμένω το πρώτο πακέτο από το https://www.eshopwedrop.gr/

Για πες λεπτομέρειες. mailboxde με το που φτάνει δέμα σου στέλνουν mail.

Αν θες σετάρεις προτιμητέο courier και να φεύγει αυτόματα από αυτόν αλλά πρέπει να έχεις χρήματα στη mailboxde για να τραβήξουν το κόστος.

Αλλιώς μπαίνεις, βλέπεις πόσο κοστίζει και βάζεις το ακριβές αντίτιμο για το courier που θες και διαλέγεις να αποσταλεί. Αν το κάνει μέχρι τις 14:00 φεύγει αυθημερόν, αλλιώς την επόμενη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ίδια και αυτό, mail όταν έφτασε στην αποθήκη τους στην Γερμανία μαζί με φωτογραφία. Από Γερμανία προωθείται αυτόματα Ελλάδα, στην αποθήκη τους στο Κορωπί. Όταν φτάσει Ελλάδα σου δίνει την επιλογή για το πώς να σου το στείλουν. Μπορείς κι εδώ να ρυθμίσεις αυτόματη αποστολή. Επίσης μπορείς να το αφήσεις μέχρι ένα μήνα στην αποθήκη αν θέλεις να το συνδιάσεις με άλλο εισερχόμενο δέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να κάνω μια χαζή ερωτηση;;  γιατί ψάχνετε για packet forwarding; ; το γερμανικό μια χαρά στέλνει Ελλάδα. Το UK είναι πρόβλημα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, dakangr είπε

Να κάνω μια χαζή ερωτηση;;  γιατί ψάχνετε για packet forwarding; ; το γερμανικό μια χαρά στέλνει Ελλάδα. Το UK είναι πρόβλημα 

Και ηθελα να το αναφερω τοση ωρα και διαβαζα και ξαναδιαβαζα και λεω κατι κανω λαθος.

Το εφτασα μεχρι τελος και οντως στελνεις κανονικα Ελλαδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστω οτι απο αμερικη (apple.com) το iphone 12 στοιχιζει 693 ευρω. με αυτη την υπηρεσια δηλαδη συμφερει να το παρεις απο εκει και να σου ερθει εδω?

Επεξ/σία από Donmitsos10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, dakangr είπε

Να κάνω μια χαζή ερωτηση;; γιατί ψάχνετε για packet forwarding; ; το γερμανικό μια χαρά στέλνει Ελλάδα. Το UK είναι πρόβλημα

Όλα τα προϊόντα που ανέφερα πάνε μόνο Αυστρία και Γερμανία: Dieses Produkt ist nur nach Deutschland oder Österreich lieferbar.

Και η δεύτερη περίπτωση που ανέφερα είναι ότι κυρίως σε ακριβές συσκευές κάνεις παιχνίδι με τα μεταφορικά και το ΦΠΑ και σου βγαίνει πιο φτηνά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...