zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για αθόρυβο θερμαντικό σώμα. Δεν θέλω κάτι σε αερόθερμο ή καλοριφέρ λαδιού, αλλά να ζεσταίνει παθητικά το χώρο όπως ένα καλοριφέρ. Όσον αφορά το θέμα του θορύβου, θέλω να είναι ήσυχο σαν ένα καλοριφέρ λαδιού. Έχει κανείς κάτι που να έχει μείνει ευχαριστημένος; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από zoranb
zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, AgiosEfraim είπε Καλοριφερ λαδιου. Σόρι φίλε, δεν θέλω κάτι τέτοιο (το είχα ξεχάσει να σας το αποκλείσω σαν λύση και μόλις το διόρθωσα)
Boubis1411 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, zoranb είπε Ψάχνω για αθόρυβο θερμαντικό σώμα. Δεν θέλω κάτι σε αερόθερμο ή καλοριφέρ λαδιού, αλλά να ζεσταίνει παθητικά το χώρο όπως ένα καλοριφέρ. Όσον αφορά το θέμα του θορύβου, θέλω να είναι ήσυχο σαν ένα καλοριφέρ λαδιού. Έχει κανείς κάτι που να έχει μείνει ευχαριστημένος; Εχω Atlantic 1500 4 χρόνια, κανένα θέμα, αθόρυβο και σωστή θέρμανση. Ένα δωμάτιο αρκετά μεγάλο σε 1 ώρα το ζεσταίνει. 1
SB_1957 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Atlantic 2000, το αγοράσαμε πέρυσι μόνο 35 ευρώ σε ξεπούλημα που είχε το Leroy την άνοιξη και αποδείχθηκε καταπληκτικό, καθώς ζέσταινε γρήγορα και αθόρυβα ένα ψηλοτάβανο δωμάτιο. Τώρα τα βλέπω έχουν 100+
filip123go Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Αγόρασα πριν από λίγο καιρό το xiaomi mi space heater. Υπέρ ευχαριστημένος.! Τελείως αθόρυβο και συνδέεται και με το app της xiaomi και με έναν απλό αισθητήρα θερμοκρασίας (της xiaomi) στο δωμάτιο , έχεις ακριβώς την θερμοκρασία που θέλεις !! Εγώ επιτέλους κοιμάμαι σαν άνθρωπος. Κάθε φορά τον χειμώνα η θα παγωνα η θα εσκαγα στο δωμάτιο. Τώρα έχω βάλει ρύθμιση σταθερά στους 22 βαθμούς και είναι ότι πρέπει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Η μόνη λύση για αυτά που θέλεις, είναι ο θερμοπομπος.
zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 #filip123go το Xiaomi mi space heater λειτουργεί κ εκτός κινητού για τους μεγαλύτερους σε ηλικία; Έχει βεντιλατέρ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, zoranb είπε #filip123go το Xiaomi mi space heater λειτουργεί κ εκτός κινητού για τους μεγαλύτερους σε ηλικία; Έχει βεντιλατέρ; Οι περισσότεροι θερμοπομποί δεν έχουν βεντιλατερ. Αν θες βεντιλατερ πας σε κονβεκτορα.
zoranb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τί πλεονέκτημα, ή μειονέκτημα έχει ένας κονβέκτορας από ένα θερμοπομπό; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από zoranb
SB_1957 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, zoranb είπε Τί πλεονέκτημα, ή μειονέκτημα έχει ένας κονβέκτορας από ένα θερμοπομπό; Επειδή η κάθε εταιρία ή πωλητής τα ονομάζει όπως θέλει αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι υπάρχουν ηλεκτρικά σώματα που εκπέμπουν θερμότητα από όλο το σώμα σαν καλοριφέρ, άλλα που έχουν σχάρες στο πάνω μέρος από όπου βγαίνει με φυσική ροή ή με βεντιλατέρ ζεστός αέρας. Το atlantic που έχουμε είναι χωρίς βεντιλατέρ και βγάζει ζεστό αέρα από πάνω με φυσική ροή εντελώς αθόρυβα. Η εταιρία που τα εισάγει τα ονομάζει θερμοπομπούς και μέσα σε παρένθεση γράφει "κονβέκτορες ελληνιστί"!!! Αλλά τονίζει ότι οι θερμοπομποί και των δύο εταιριών που εισάγει (Atlantic και Nobo) είναι ηλεκτρικά πάνελ που δεν έχουν βεντιλατέρ και λειτουργούν μόνο με τη φυσική ροή του αέρα.
zoranb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, infini είπε Σόμπα χαλαζία χωρίς ανεμιστήρα. Δεν ζεσταίνουν τα δωμάτια αυτές!
infini Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Αν είναι μικρό το δωμάτιο μια χαρά ζεσταίνει. Σε μεγάλο πρέπει να είσαι κοντά στη σόμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα