skepasti21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία σε ένα θεματάκι που έχω με μια παραγγελία . Στις 23-11-2020 έγινε καταχώρηση παραγγελίας ενός τηλεφώνου στο Eglobal Central eu , στις 25/11/2020 είπα να τους ενοχλήσω για το πότε θα σταλεί, μιας και το site έλεγε in stock. Δέχομαι απάντηση ότι δεν υπάρχει απόθεμα και ότι θέλουν 2-3 μέρες να τσεκάρουν τους προμηθευτές τους. Επειδή έχω διαβάσει (εκ των υστέρων) διαφορά για αυτούς είπα μπας και βρεθεί κάποιος στην ίδια θέση με μένα και ενώσουμε τις αγωνίες μας αλλά πιο πολύ να δούμε την έκβαση των υποθέσεων του καθενός.
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Φιλε μου εγώ αγόρασα πριν 2 έτη εναν φακό για τη φωτογραφικη, και δεν ειχα καποιο θέμα. Απ'οσο θυμάμαι εκανε περίπου 10-14 ημέρες Δεν εχουν δειξει οτι ειναι απατεώνες, μιας και ξερω πολυ κοσμο που εχει ψωνισει και μαλιστα πολυ ακριβά σώματα. Βέβαια, ενα παρεμφερες σαιτ ειχε κλείσει νυχτα...αλλα ντάξει δε νομιζω να εχεις θέμα. 1
katsapoli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εζω ψωνίσει και εγω 2 3 φορες ποτε δεν ειχα θεμα . Κατι φακους και αντάπτορες για καμερα λογικά δεν πρεπει να εχεις θεμα τωρα ολα τα καταστήματα λογω καραντινας και blackfriday εχουν χασει την μπαλα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από katsapoli 2
van62 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Φιλε μου εχω αγορασει απο αυτους 3 φορες σχετικα ακριβα πραγματα χωρις κανενα προβλημα.Επισης το κυριοτερο πριν 3 εβδομαδες παρηγγειλα το iphone 12 128gb, αλλα σε 2 ημερες το μετανοιωσα για δικους μου λογους,τους ζητησα λοιπον επιστροφη χρηματων( δεν ειχε γινει ακομα φυσικα αποστολη,και ειχα πληρωσει με paypal) και πραγματι μου απαντησαν αμεσως ακυρωσαν την παργγελια και μου επεστρεψαν αμεσα τα χρηματα. Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με αυτους. βεβαια πολλοι γραφουν αρνητικα σχολια,ισως κατι να τους συνεβη.Ελπιζω να σε βοηθησα. 2
skepasti21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Βασικά μετά από πολλά μεηλ που τους έστειλα,δεν υπήρξε ποτε ουσιαστική επικοινωνία με αυτούς (τους ζαλισα τις μπάλες για το λόγο του ότι μου απαντούσαν με προφιξαρισμενα μηνύματα) μου ακύρωσαν την παραγγελία αφού τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσουν σε κάθε μία από ερωτήσεις μου , θα ακύρωνα την παραγγελία από το PayPal, και έτσι μου την ακύρωσαν από μόνοι τους κ είχα τα λεφτά μου πίσω την ίδια μέρα, γιατί συνήθως περνάνε κάποιες μέρες για να γίνει αυτό. Και σαν κερασάκι μου στέλνουν το κορυφαίο ... "If you have any TOP inquiries, don't hesitate to contact us". LoL. Ένα πράγμα που έμαθα από αυτήν την ιστορία είναι προτού παραγγείλω, θα ρωτώ αν υπάρχει stock κ και μετά θα υποβάλλω την παραγγελία μου. Αυτά.
Christoforos? Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Να ρωτήσω. Εφόσον αγοράζω με PayPal έχει νόημα να πληρώνω και την ασφάλεια που ζητάει προαιρετικά;
ffab074 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/12/2020 στις 4:45 ΜΜ, van62 είπε Φιλε μου εχω αγορασει απο αυτους 3 φορες σχετικα ακριβα πραγματα χωρις κανενα προβλημα.Επισης το κυριοτερο πριν 3 εβδομαδες παρηγγειλα το iphone 12 128gb, αλλα σε 2 ημερες το μετανοιωσα για δικους μου λογους,τους ζητησα λοιπον επιστροφη χρηματων( δεν ειχε γινει ακομα φυσικα αποστολη,και ειχα πληρωσει με paypal) και πραγματι μου απαντησαν αμεσως ακυρωσαν την παργγελια και μου επεστρεψαν αμεσα τα χρηματα. Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με αυτους. βεβαια πολλοι γραφουν αρνητικα σχολια,ισως κατι να τους συνεβη.Ελπιζω να σε βοηθησα. καλησπερα μπορεις να με βοηθησεις κ εμενα να κανω μια ακυρωση της παραγγελιας διοτι δεν γνωριζω τη διαδικασια 1
van62 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλημερα,απλα mail τους εστειλα στη διευθυνση που αναφερουν στην ιστοσελιδα τους.Μου απαντησαν σε μια ημερα οτι συμφωνουν και θα κανουν την επιστροφη,η οποια θα φανει σε 3-5 εργασιμες στην ιδια καρτα που εκανα την πληρωμη.
dsgeo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Με τελωνείο υπάρχει θέμα;; Στέλνουν από Ευρώπη και ευρωπαϊκες αποθήκες ή θα μπλέξουμε με καμία Αγγλία και θα το φυσάμε;
ffab074 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, skepasti21 είπε Εμένα έρχεται από Ολλανδία και εμενα σημερα εστειλαν trucking number
skepasti21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Με τι έρχεται, post NL , FedEx???
ffab074 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 10:47 ΜΜ, skepasti21 είπε Με τι έρχεται, post NL , FedEx??? nai megale 1 λεπτό πριν, ffab074 είπε nai megale e post nl ,ems,hellenic post, p2p trakpak leei se emena
skepasti21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 34 μέρες παραγγελία και τώρα πάτησε Ελλάδα. Άντε να δούμε πότε θα το πάρω. Υπομονή αδερφέ ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα