darkrider93 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Και εμένα σε πρόσφατη παραγγελία προχθές έβγαλε μήνυμα ότι έρχεται από Ολλανδία, η παραγγελία έγινε στις 13/01. Πιστεύω 1-2 βδομαδες ακόμα μέχρι να μπει Ελλάδα και να κουνηθούν τα ΕΛΤΑ
skepasti21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 28/1/2021 στις 7:25 ΜΜ, ffab074 είπε nai megale e post nl ,ems,hellenic post, p2p trakpak leei se emena Μπορείς να στείλεις screen shot?
ffab074 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, skepasti21 είπε Μπορείς να στείλεις screen shot?
skepasti21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/12/2020 στις 1:46 ΜΜ, kanesaxo είπε Σε κάθε περίπτωση, κράτα μας ενήμερους! Σήμερα παρέλαβα επιτέλους, ανοίγω το πακέτο και κρατάω το κουτί του κινητού στα χέρια μου και το πρώτο πράγμα τσεκάρω είναι η ταινία ασφαλείας! Δυστυχώς ήταν σκισμενη, ανοίγω το κουτί και παίρνω το τηλέφωνο στα χέρια μου. Για την ώρα όλα φαίνονται φυσιολογικά. Σκέφτηκα να τους στείλω μέλη και να τους χεσω αλλά μετά από 40 μέρες που περίμενα καρτερικα να έρθει δεν έχω κουράγιο. Μακάρι να μην βγάλει τίποτα... Ρε τι μπαγλαμαδες! Δεν ξέρω αν θα ξανά αγόραζα από αυτούς, ίσως θα το σκεφτόμουν αν αυτό που θα θέλω να αγοράσω έχει τεράστια διάφορα τιμής όπως η περίπτωση μου. 1
Χλωριούχο Αμμώνιο Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, skepasti21 είπε Σήμερα παρέλαβα επιτέλους, ανοίγω το πακέτο και κρατάω το κουτί του κινητού στα χέρια μου και το πρώτο πράγμα τσεκάρω είναι η ταινία ασφαλείας! Δυστυχώς ήταν σκισμενη, ανοίγω το κουτί και παίρνω το τηλέφωνο στα χέρια μου. Για την ώρα όλα φαίνονται φυσιολογικά. Σκέφτηκα να τους στείλω μέλη και να τους χεσω αλλά μετά από 40 μέρες που περίμενα καρτερικα να έρθει δεν έχω κουράγιο. Μακάρι να μην βγάλει τίποτα... Ρε τι μπαγλαμαδες! Δεν ξέρω αν θα ξανά αγόραζα από αυτούς, ίσως θα το σκεφτόμουν αν αυτό που θα θέλω να αγοράσω έχει τεράστια διάφορα τιμής όπως η περίπτωση μου. Καλησπέρα φίλε! Με ποιο κούριερ παρέλαβες ταχυδρομική;;; Ίσως παίζει ρόλο η αργοπορία που είσαι σε νησί. Έκανα και εγώ εχθές μια παραγγελία ενός τηλεφώνου (Σε στοκ) σε αυτούς και σήμερα μου έστειλαν e-mail πως το συσκευάζουν και πως θα μου στείλουν κι άλλο ενα mail τις επόμενες ώρες με το tracking. Πάντως σίγουρα με αυτά που εχω διαβάσει και εγώ δεν νομίζω να κάνει να έρθει σε 7-8 εργάσιμες που λένε αυτοί. Εδω δεν κάνανε τόσο οι παραλαβές από αυτούς την προ κόβιντ εποχή ήθελαν ένα δεκαπενθήμερο τουλάχιστον.. 1
ffab074 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 17 ώρες πριν, skepasti21 είπε Σήμερα παρέλαβα επιτέλους, ανοίγω το πακέτο και κρατάω το κουτί του κινητού στα χέρια μου και το πρώτο πράγμα τσεκάρω είναι η ταινία ασφαλείας! Δυστυχώς ήταν σκισμενη, ανοίγω το κουτί και παίρνω το τηλέφωνο στα χέρια μου. Για την ώρα όλα φαίνονται φυσιολογικά. Σκέφτηκα να τους στείλω μέλη και να τους χεσω αλλά μετά από 40 μέρες που περίμενα καρτερικα να έρθει δεν έχω κουράγιο. Μακάρι να μην βγάλει τίποτα... Ρε τι μπαγλαμαδες! Δεν ξέρω αν θα ξανά αγόραζα από αυτούς, ίσως θα το σκεφτόμουν αν αυτό που θα θέλω να αγοράσω έχει τεράστια διάφορα τιμής όπως η περίπτωση μου. μεγαλε ποσο καιρο εκανε να φταση απο ολανδια ελλαδα; ρωταω διοτι η δικια μου εχει κολλησει τωρα εκει 26 λεπτά πριν, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε Καλησπέρα φίλε! Με ποιο κούριερ παρέλαβες ταχυδρομική;;; Ίσως παίζει ρόλο η αργοπορία που είσαι σε νησί. Έκανα και εγώ εχθές μια παραγγελία ενός τηλεφώνου (Σε στοκ) σε αυτούς και σήμερα μου έστειλαν e-mail πως το συσκευάζουν και πως θα μου στείλουν κι άλλο ενα mail τις επόμενες ώρες με το tracking. Πάντως σίγουρα με αυτά που εχω διαβάσει και εγώ δεν νομίζω να κάνει να έρθει σε 7-8 εργάσιμες που λένε αυτοί. Εδω δεν κάνανε τόσο οι παραλαβές από αυτούς την προ κόβιντ εποχή ήθελαν ένα δεκαπενθήμερο τουλάχιστον.. εχεις ξαναπαρει απο εκει φιλε;
skepasti21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, ffab074 είπε μεγαλε ποσο καιρο εκανε να φταση απο ολανδια ελλαδα; ρωταω διοτι η δικια μου εχει κολλησει τωρα εκει εχεις ξαναπαρει απο εκει φιλε; Έφυγε από Ολλανδία στις 12/01 και πάτησε Ελλάδα στις 27/01 1
Χλωριούχο Αμμώνιο Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, ffab074 είπε μεγαλε ποσο καιρο εκανε να φταση απο ολανδια ελλαδα; ρωταω διοτι η δικια μου εχει κολλησει τωρα εκει εχεις ξαναπαρει απο εκει φιλε; όχι πρώτη φορα κάνω παραγγελία από αυτούς. Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά!
ffab074 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 μετα απο 15 μερες για να δουμε η δικια μου εφτασε ολλανδια 25/1 1 λεπτό πριν, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε όχι πρώτη φορα κάνω παραγγελία από αυτούς. Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά! γενικα εχουν δειξει πως ειναι αξιοπιστοι απλα χρειαζεται μεγαλη υπομονη εχω παραγγελια απο 29/12/20
skepasti21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε Καλησπέρα φίλε! Με ποιο κούριερ παρέλαβες ταχυδρομική;;; Ίσως παίζει ρόλο η αργοπορία που είσαι σε νησί. Έκανα και εγώ εχθές μια παραγγελία ενός τηλεφώνου (Σε στοκ) σε αυτούς και σήμερα μου έστειλαν e-mail πως το συσκευάζουν και πως θα μου στείλουν κι άλλο ενα mail τις επόμενες ώρες με το tracking. Πάντως σίγουρα με αυτά που εχω διαβάσει και εγώ δεν νομίζω να κάνει να έρθει σε 7-8 εργάσιμες που λένε αυτοί. Εδω δεν κάνανε τόσο οι παραλαβές από αυτούς την προ κόβιντ εποχή ήθελαν ένα δεκαπενθήμερο τουλάχιστον.. Λογικά έχουν λασκαρει οι μεταφορικές μετά από black Friday , Χριστούγεννα βάλε και τον covit 19.... Θέλω να πιστεύω ότι σε 20 μέρες θα παραλάβεις. Πες μας εδώ με το καλό όταν το πάρεις στα χέρια σου.
ffab074 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Λογικά έχουν λασκαρει οι μεταφορικές μετά από black Friday , Χριστούγεννα βάλε και τον covit 19.... Θέλω να πιστεύω ότι σε 20 μέρες θα παραλάβεις. Πες μας εδώ με το καλό όταν το πάρεις στα χέρια σου. ναι η αληθεια ειναι αυτη και εμενα με ενημερωσαν πως εχει αυξημενο φορτο εργασιας αλλα ελπιζω να ερθει με πτηση για να μην αργησει περισσοτερο οδικως
Χλωριούχο Αμμώνιο Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Λογικά έχουν λασκαρει οι μεταφορικές μετά από black Friday , Χριστούγεννα βάλε και τον covit 19.... Θέλω να πιστεύω ότι σε 20 μέρες θα παραλάβεις. Πες μας εδώ με το καλό όταν το πάρεις στα χέρια σου. Να κάνω μια ερώτηση; Τα προϊόντα που παραγγείλατε ήταν σε στοκ;;; Πήρατε και εσείς mall που λέγανε πως το συσκευάζουν;;; Λογικά αν εχω καταλάβει καλά με όλα αυτά που εχω διαβάσει για αυτούς ειναι πως έχουνε και ευρωπαϊκές αποθήκες εκτος από τις κινέζικες.
skepasti21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε Να κάνω μια ερώτηση; Τα προϊόντα που παραγγείλατε ήταν σε στοκ;;; Πήρατε και εσείς mall που λέγανε πως το συσκευάζουν;;; Λογικά αν εχω καταλάβει καλά με όλα αυτά που εχω διαβάσει για αυτούς ειναι πως έχουνε και ευρωπαϊκές αποθήκες εκτος από τις κινέζικες. Το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ έχουν ευρωπαϊκές αποθήκες, γιατί αν είχαν, δεν θα άλλαζε tracking το δέμα στην πορεία. Εμένα ήταν σε στοκ και επίσης είχε 24 ώρες dispatch.
Χλωριούχο Αμμώνιο Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ίδωμεν. Το σιγουρο ειναι πως θα ενημερώσω όταν παραλάβω.. 1
darkrider93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε Να κάνω μια ερώτηση; Τα προϊόντα που παραγγείλατε ήταν σε στοκ;;; Πήρατε και εσείς mall που λέγανε πως το συσκευάζουν;;; Λογικά αν εχω καταλάβει καλά με όλα αυτά που εχω διαβάσει για αυτούς ειναι πως έχουνε και ευρωπαϊκές αποθήκες εκτος από τις κινέζικες. Πρωτο mail το ελαβα στις 13/01 οταν και εκανα την παραγγελια, δευτερο ηταν στις 19/01 οτι συσκευαζουν και τριτο στις 20/01 οτι εγινε dispatch και μαζι ειχε και το tracking number. Απο εκει και περα συμφωνα με το site των ΕΛΤΑ 20/01 εγινε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και 27/01 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ οποτε απο εδω και περα απλα περιμενω την επομενη ενημερωση οταν θα μπει Ελλαδα κλπ. να σημειωσω οτι το κινητο ελεγε απλα in stock και οχι αποστολη εντος 24 ωρων οπως αναφερει σε μερικα. Αυτα για την ωρα. Ποιο κινητο εχεις παραγγειλει φιλε μου αν επιτρεπεται ? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από darkrider93
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα