Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkrider93 είπε

Πρωτο mail το ελαβα στις 13/01 οταν και εκανα την παραγγελια, δευτερο ηταν στις 19/01 οτι συσκευαζουν και τριτο στις 20/01 οτι εγινε dispatch και μαζι ειχε και το tracking number. Απο εκει και περα συμφωνα με το site των ΕΛΤΑ 20/01 εγινε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και 27/01 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ οποτε απο εδω και περα απλα περιμενω την επομενη ενημερωση οταν θα μπει Ελλαδα κλπ. να σημειωσω οτι το κινητο ελεγε απλα in stock και οχι αποστολη εντος 24 ωρων οπως αναφερει σε μερικα. Αυτα για την ωρα.

Ποιο κινητο εχεις παραγγειλει φιλε μου αν επιτρεπεται ?

εγψ περιμενω ενα Iphone 11 δεν ηταν σε στοκ αλλα μετα μεσα σε μια ημερα μου ειπαν πως το ειχαν κ συνεχισε κανονικα την παραγγελια μου 
τωρα το αναμενω απο ολλανδια(απο τις 25-1 που εφτασε εκει δεν εχει κουνηθει)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkrider93 είπε

Πρωτο mail το ελαβα στις 13/01 οταν και εκανα την παραγγελια, δευτερο ηταν στις 19/01 οτι συσκευαζουν και τριτο στις 20/01 οτι εγινε dispatch και μαζι ειχε και το tracking number. Απο εκει και περα συμφωνα με το site των ΕΛΤΑ 20/01 εγινε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και 27/01 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ οποτε απο εδω και περα απλα περιμενω την επομενη ενημερωση οταν θα μπει Ελλαδα κλπ. να σημειωσω οτι το κινητο ελεγε απλα in stock και οχι αποστολη εντος 24 ωρων οπως αναφερει σε μερικα. Αυτα για την ωρα.

Ποιο κινητο εχεις παραγγειλει φιλε μου αν επιτρεπεται ?

Πως ειχα  την εντυπωση οτι στελνουν με κουριερ;; Γιατι με ολα αυτα που εχω διαβασει και σε αλλα φορουμ, παλιοτερα τουλαχιστον εστελναν με κουριερ. DPD.

Αμα τελικα στελνουν με απλο ταχυδρομειο ζητω που καηκαμε...Ειμαι προσφατα καμενος απο παραγγελια απο το amazon που εσταλει με royal mail και δεν ηρθε ποτε.....

Καποιοι χρηστες εδω μεσα περυσι ειχανε παραλαβει με Γενικη ταχυδρομικη.

Ενα samsung galaxy που το θελω να το κανω δωρο...

Παντως για κινεζομαγαζο δεν εχει καλες τιμες πχ σε xiaomι το banggoodd με τα κουπονια που εχει ειναι πολυ φθηνοτερο και σε 15 ημερες ερχονται με κουριερ.

Δημοσ.
Στις 2/2/2021 στις 8:30 ΜΜ, Χλωριούχο Αμμώνιο είπε

Πως ειχα  την εντυπωση οτι στελνουν με κουριερ;; Γιατι με ολα αυτα που εχω διαβασει και σε αλλα φορουμ, παλιοτερα τουλαχιστον εστελναν με κουριερ. DPD.

Αμα τελικα στελνουν με απλο ταχυδρομειο ζητω που καηκαμε...Ειμαι προσφατα καμενος απο παραγγελια απο το amazon που εσταλει με royal mail και δεν ηρθε ποτε.....

Καποιοι χρηστες εδω μεσα περυσι ειχανε παραλαβει με Γενικη ταχυδρομικη.

Ενα samsung galaxy που το θελω να το κανω δωρο...

Παντως για κινεζομαγαζο δεν εχει καλες τιμες πχ σε xiaomι το banggoodd με τα κουπονια που εχει ειναι πολυ φθηνοτερο και σε 15 ημερες ερχονται με κουριερ.

γενικα οταν φτασει ελλαδα το αναλαμβανει γενικη ταχυδρομικη η ελτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...