Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με το ψυγειο εφερα τεχνικο και μου λεει αλλαγη μοτερ η οποια στοιχιζει 200 ευρω αξιζει η να παρω καινουργιο τι λετε; λιγο πολλα δεν ειναι; 10ετιας ψυγειο που δεν ειχε βγαλει ποτε προβλημα..

Δημοσ.

Εξαρτάτε από το μέγεθος του ψυγείου. Αν είναι 2 μέτρα και θέλεις 800 εβρό για να το αντικαταστήσεις ίσως να συμφέρει να το φτιάξεις αν σου δώσει και μια εγγύηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με το ψυγειο εφερα τεχνικο και μου λεει αλλαγη μοτερ η οποια στοιχιζει 200 ευρω αξιζει η να παρω καινουργιο τι λετε; λιγο πολλα δεν ειναι; 10ετιας ψυγειο που δεν ειχε βγαλει ποτε προβλημα..

Το μοτερ κανει 100+ στην καλυτερη, φρεον κανα 30αρι και βαλε, θα αλλαξει αναγκαστικά και φιλτρο. μαζι με την εργασια του, 200 που σου ειπε ειναι νορμαλ τιμη. Απο εκει και περα εσυ ξερεις αν θες νεο ψυγειο ή να το επιδιορθωσεις, αναλογως τι αλλα προβληματακια σου εχει εμφανισει/θα εμφανισει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και το σχόλιο του esertas είναι σωστό, δηλαδή κάνε μια σύγκριση σχετικά με κόστος αγοράς κτισης. Πρακτικά θα σου εμφανίσει και άλλα προβλήματα μελλοντικά, οπότε επειδή θα σου βγει ασύμφορο πεταμα δυστυχώς....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

δες τι συμπιεστή έχεις και ρίξε μια ματιά    εδω    να δεις περίπου πόσο κάνει βάλε +υγρά  +φίλτρο +εργασία  και αποφάσισε

Δημοσ.

Μηπως το μοτερ εχει 10 χρονια εγγυηση ?

Δεν το ηξερα αλλα σωθηκα με πλυνητηριο ρουχων moris που μου το ειπαν απο την εταιρεια .Εκανα επανεκτυπωση της αποδειξης απο Κωτσοβολο και δεν πληρωσα.

Δεν ξερω βεβαια  αν ισχυει για ψυγεια και το δικο σου .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μηπως το μοτερ εχει 10 χρονια εγγυηση ?

Δεν το ηξερα αλλα σωθηκα με πλυνητηριο ρουχων moris που μου το ειπαν απο την εταιρεια .Εκανα επανεκτυπωση της αποδειξης απο Κωτσοβολο και δεν πληρωσα.

Δεν ξερω βεβαια  αν ισχυει για ψυγεια και το δικο σου .

δυστυχως πολυ δυσκολα να υπαρχει κατι τετοιο. το δικο σου πλυντηριο ηταν με lg μοτερ, που δεν εχει σχεση με τα συμβατικα μοτερ και για αυτο εχεις 10 χρονια εγγυηση. αναλογη εγγυηση δινει και στα δικα της ηλεκτρικα μοτερ η samsung αλλα (οφτοπικ ολο αυτο) δεν εχουν καμια σχεση με αυτα της lg σε θεμα αξιοπιστιας.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
Δημοσ.

10 χρονών δεν το λες και γερασμένο. Αν είναι καλή μάρκα μεγάλος ψυγειοκαταψύκτης nofrost που θέλεις 500+ για καινούργιο γιατί να μην το φτιάξεις από τη στιγμή που μάστορας θα σου εγγυηθεί καλή λειτουργία για πολλά χρόνια ακόμη;;;

Αν είναι κάποιος φτηνιάρικος τότε ναι δεν αξίζει τον κόπο πας για καινούργιο.

Δημοσ.

Pitsos είναι και 8-9 χρόνια ψυγείο μου είπε ότι θα ζητήσει μετά ξανά στο μέλλον χρήματα ακόμα και αν αλλάξει το μοτέρ Ειναι μεγάλο ψυγείο δεν γνωρίζω πόσα λίτρα 

Δημοσ.

Καλα δεν θα υπαρχει στην αγορα το ψυγειο αυτο λογικα. Παντως ο τεχνικος που ηρθε μου ειπε οτι εγω θα το σκεφτομουν πολυ αν θα το εφτιαχνα...Τωρα τι να πω απο την αλλη το ψυγειο ειναι σχεδον δυο μετρα υψος λογικα καινουργιο θελω 500+ ευρω

Δημοσ.

Οποτε   εχω   ασχοληθει   με  επισκευη   ψυγειου   την  εχω   πατησει.

Το   χρυσοπληρωνεις   και  ψυγειο   γιοκ....

Σε   αναλογη  περιπτωση   φιλος   πηρε   ενα   διμετρο   ψυγειοκαταψυκτη   ιντεζιτ  340   λιτ  με   265   ευρω   και   2  χρονια

εγγυηση   με   μεταφορα   και  ατοκες   δοσεις...

https://www.skroutz.gr/s/9076461/Indesit-Ψυγειοκαταψύκτης-A-LR8-S1-W.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Καλα δεν θα υπαρχει στην αγορα το ψυγειο αυτο λογικα. Παντως ο τεχνικος που ηρθε μου ειπε οτι εγω θα το σκεφτομουν πολυ αν θα το εφτιαχνα...Τωρα τι να πω απο την αλλη το ψυγειο ειναι σχεδον δυο μετρα υψος λογικα καινουργιο θελω 500+ ευρω

Ποσα σου ζητησε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, eidikos33 είπε

200 ευρω

Αν το ψυγειο κανει 600-800 δωστα .Τοσα εδωσα για πλυντριο πιατων που εκανε τοσα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...