Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Junior22 είπε

https://www.asset.gr/en/products/seating/office-chairs/comforto-89
Αυτην εδώ εννοείς? Με ενδιαφέρει και εμένα να την αγοράσω αλλά μένω Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά είναι η μόνη για την οποία διαβάζω από όλους θετικά σχόλια. 

Μιας και έκλεισα ένα χρόνο με αυτή τη καρέκλα, έχω να πω ότι δεν έχει επηρεαστεί τίποτα πάνω της. Τα αφρώδη υλικά είναι ακόμα άνετα και δεν έχουν κάτσει, δεν τρίζει καθόλου, η ανάκλιση δουλεύει απροβλημάτιστα. 

• Like 2
  • Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Μιας και έκλεισα ένα χρόνο με αυτή τη καρέκλα, έχω να πω ότι δεν έχει επηρεαστεί τίποτα πάνω της. Τα αφρώδη υλικά είναι ακόμα άνετα και δεν έχουν κάτσει, δεν τρίζει καθόλου, η ανάκλιση δουλεύει απροβλημάτιστα. 

Εχεις δει διαφορα στην καθημερινοτητα σου? Γιατι ο λογος που αλλαζω ειναι οι πονοι στην πλατη και αυχενα επειδη αυτη που εχω τωρα το εχει πει το ποιημα και ειναι για αποσυρση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Junior22 είπε

Εχεις δει διαφορα στην καθημερινοτητα σου? Γιατι ο λογος που αλλαζω ειναι οι πονοι στην πλατη και αυχενα επειδη αυτη που εχω τωρα το εχει πει το ποιημα και ειναι για αποσυρση.

Για τον δικό μου σωματότυπο ναι, έχω δει διαφορά. Πριν είχα μια Dromeas Action D και μια Ikea Markus, και η διαφορά είναι χαώδης, και στη στάση σώματος και στο κάθισμα. Αλλά δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς ότι κάνει για σένα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Για τον δικό μου σωματότυπο ναι, έχω δει διαφορά. Πριν είχα μια Dromeas Action D και μια Ikea Markus, και η διαφορά είναι χαώδης, και στη στάση σώματος και στο κάθισμα. Αλλά δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς ότι κάνει για σένα. 

Ναι το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την δοκιμάσω γιατί μένω Θεσσαλονίκη. Με βλέπω να κάνω την αγορά όπως και να έχει. Με ύψος 1.80 και ~80 κιλά φαντάζομαι πως δεν θα έχω θέμα 

Δημοσ.
17 hours ago, Junior22 said:

https://www.asset.gr/en/products/seating/office-chairs/comforto-89
Αυτην εδώ εννοείς? Με ενδιαφέρει και εμένα να την αγοράσω αλλά μένω Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά είναι η μόνη για την οποία διαβάζω από όλους θετικά σχόλια. 

Σωστά αυτή είναι.

Και εγώ πολύ ευχαριστημένος από τη χρήση της, έχει πολλές δυνατότητες ρύθμισης για να βολέψεις το σώμα σου.

Γενικότερα η Zody θεωρείται από τις καλύτερες εργονομικές καρέκλες που κυκλοφορούν.

Υπάρχουν και αρκετά video στο ΥΤ όπου μπορείς να δεις reviews.

• Like 1
Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ τη Markus. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη σε αυτά τα λεφτά.

Τα μπράτσα μόνο με χάλασαν και τα έβγαλα τελείως γιατί στηρίζομαι στο γραφείο έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Όντως η Markus πολύ οκ για τα λεφτά της και για μένα ανώτερη από την Järvfjället, αλλά κάθε φορά που πάω στη δουλειά και κάθομαι στην Mirra 2 νιώθω τη χαοτική διαφορά που υπάρχει μεταξύ μιας μέτριας και μιας μια ΚΑΛΗΣ καρέκλας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγάζει διαφημίσεις συνέχεια, έχουν πολλές κριτικές σε Amazon (λογικά πληρωμένες)

Αν αξίζουν δεν γνωρίζω, μία που εκανα δοκιμαστικη αγορά, βγάζει 25€ μεταφορικά από το official website. Από Amazon μπορεί να είναι πιο οικονομικές οι τιμές αλλά έχουν αρκετά μεταφορικά.

https://de.sihoooffice.com/en-eus?_gl=1*1t4r8jn*_up*MQ..*_ga*MTUxMDQ0Njc5MC4xNzA5NTUzNTk0*_ga_747JGP2E64*MTcwOTU1MzU5My4xLjEuMTcwOTU1NDAxNS4wLjAuMA..&fbclid=PAAaaBcOe2jO7C84Rjo36o5CkglFhTX-rQKdtNtohP2dw5B0nyQFYELr2MlSs_aem_AXZ0Qq9FRUNmP2e-4drCWAS-OFie81i7yrB7D7fYIhVJ4UR8-yccvhv3TwEPBaVVX7RBTWPRyFf7nqjOhEiKTI4U%26utm_source%3Dfacebook%26utm_medium%3Dpaid%26campaign_id%3D120206598209150736%26ad_id%3D120206598208860736

• Confused 1
Δημοσ.
19 hours ago, prefuse said:

Βγάζει διαφημίσεις συνέχεια, έχουν πολλές κριτικές σε Amazon (λογικά πληρωμένες)

Αν αξίζουν δεν γνωρίζω, μία που εκανα δοκιμαστικη αγορά, βγάζει 25€ μεταφορικά από το official website. Από Amazon μπορεί να είναι πιο οικονομικές οι τιμές αλλά έχουν αρκετά μεταφορικά.

https://de.sihoooffice.com/en-eus?_gl=1*1t4r8jn*_up*MQ..*_ga*MTUxMDQ0Njc5MC4xNzA5NTUzNTk0*_ga_747JGP2E64*MTcwOTU1MzU5My4xLjEuMTcwOTU1NDAxNS4wLjAuMA..&fbclid=PAAaaBcOe2jO7C84Rjo36o5CkglFhTX-rQKdtNtohP2dw5B0nyQFYELr2MlSs_aem_AXZ0Qq9FRUNmP2e-4drCWAS-OFie81i7yrB7D7fYIhVJ4UR8-yccvhv3TwEPBaVVX7RBTWPRyFf7nqjOhEiKTI4U%26utm_source%3Dfacebook%26utm_medium%3Dpaid%26campaign_id%3D120206598209150736%26ad_id%3D120206598208860736

Με αυτή την τιμή είναι too good to be true...

image.png.47d99312bf2f6f5429ba53786269d3a4.png

Δημοσ.

Παιζει και το οτι ειναι σχετικα νεο προιον, να ειναι καλη πολυθρονα και να βαζει χαμηλες τιμες για να προσελκυσει κοσμο. Μην το αποκλειετε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, kirmis said:

Με αυτή την τιμή είναι too good to be true...

image.png.47d99312bf2f6f5429ba53786269d3a4.png

παρακαλώ να διαβάζεις πριν απαντήσεις, εγραψα

"έχουν πολλές κριτικές σε Amazon (λογικά πληρωμένες)

Αν αξίζουν δεν γνωρίζω..."

δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα scam αλλα ποιότητας..

μπορεις να τις δοκιμασεις με αγορα απο amazon αν δεν εμπιστευεσαι το official site.

https://www.amazon.de/-/en/stores/SIHOO/page/2186DD75-BCDD-4CC9-9555-2D3D6FB0A840?ref_=ast_bln

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@prefuse Ναι, σχετικά με την ποιότητα της sihooo και εγώ είχα ρωτήσει παλαιότερα σ αυτό το thread, όμως δεν πήρα κάποιο feedback. 

Απο το site είδα στα γρήγορα την τιμή  €6.99 και θεώρησα πως η τιμή της καρέκλας (!) και οχι η τιμή "κουπονιού" που ισχύει τελικά 🥴

Γι αυτό έγραψα προσοχή 🙄

Επεξ/σία από kirmis
Δημοσ.

Πάντως τώρα που η markus από ότι βλέπω έπεσε στα 170, πιστεύεται υπάρχει κάτι να την κοντραρει στο range 200-250€? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Markus με τιμή στα 169, είναι deal που αξίζει.

Μήπως έχει πέσει στην αντίληψή σας αν υπάρχουν ανταλλακτικά για Markus εκτός εγγύησης ;

Έχω μία και θέλει αλλαγή το αμορτισέρ της, υπάρχει κάτι που να ταιριάζει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...