Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ελληνικό black friday ήταν μια κοροϊδία και οι παραδόσεις των λίγων προσφορών μια περιπέτεια. Μήνυμα χθες από Πλαίσιο ότι η παραγγελία μου θα παραδοθεί χθες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η παραγγελία δεν ήρθε ποτέ , ενημέρωση δεν υπήρξε και στο τηλέφωνο υποστήριζαν ότι δεν έχουν στείλει μήνυμα και ότι είναι για αύριο η παράδοση ( αν υπάρχουν αμφιβολίες έχω το sms ). Σήμερα στο σάιτ τους λέει ότι η παραγγελία έχει παραδοθεί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία πάλι δεν ξέρανε τίποτα, και μετά από πολύ πίεση μου είπαν ότι το έχουν δώσει στη γενική ταχυδρομική και ότι αυτοί είναι πλέον υπεύθυνοι. Σημείωση ότι εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση από γενική, ούτε έχω κάποιο tracking number .                                                      Μια από τα ίδια και από το media markt. Στη σελίδα τους φαίνεται ότι η παραγγελία μου έχει παραδοθεί από χθές. Σε συνομιλία μαζί τους μου είπαν ότι έχουν "συστημικό πρόβλημα" και θα με ενημερώσουν κάποια στιγμή μέσα στη μέρα.               Είναι απαράδεκτη η κατάσταση τους, η συμπεριφορά στα τηλέφωνα και πραγματικά δεν βρίσκω το λογο να παραγγείλω ξανά κάτι από τα ελληνικά μεγάλα μαγαζιά και όχι από αμαζον και eBay. Από αμαζον Ισπανίας παραγγελια 26 Νοεμβρίου και πριν από λίγο παρέλαβα.                                                                                                         

edit: από Πλαίσιο τελικά το tracking που μου έστειλαν είναι από ΕΛΤΑ. Απλό ΕΛΤΑ όχι courier. Είναι δυνατόν να στέλνουν οθόνη με άλλο ταχυδρομείο? 

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι. Αν έχουν πολύ δουλειά ας έκαναν προσλήψεις. Επίσης το.οτι χρησιμοποιούν απλό ΕΛΤΑ για τις παραγγελίες τι σχέση έχει με το ποσο δουλειά έχουν? Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν ας το κλείσουν το μαγαζάκι και θα βρεθεί κάποιος να καλύψει το κενό. Δεν γίνεται να μου έρχεται λάπτοπ από Ισπανία (είχαν και εκεί black friday) πιο γρήγορα από οτι ετοιμοπαραδοτη οθόνη από Ελλάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άστο φίλε μου, έχει χαθεί ο μπούσουλας, ειδικά στα μικρά σκρουτζομάγαζα,προφανώς και μετά το μήνυμα σου και στις μεγάλες αλυσίδες ...Δεν περίμεναν ούτε και  οι ίδιοι τέτοιο όγκο, εδώ έχουν μισθωθεί ταξί, ιδιώτες, ότι μπορείς να φανταστείς...

Εγώ έχω ήδη στείλει ακύρωση για παραγγελία που εδώ και τέσσερις εργάσιμες έχω απλά το email καταχώρησης και ούτε για αυτό δεν έχω πάρει επιβεβαίωση, φυσικά σταθερά-κινητά-email «κατεβασμένα»...

Καλή δύναμη σε όλους!!!

Επεξ/σία από ccchristopoulosccc
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nagapit είπε

Δεν πάει έτσι. Αν έχουν πολύ δουλειά ας έκαναν προσλήψεις. Επίσης το.οτι χρησιμοποιούν απλό ΕΛΤΑ για τις παραγγελίες τι σχέση έχει με το ποσο δουλειά έχουν? Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν ας το κλείσουν το μαγαζάκι και θα βρεθεί κάποιος να καλύψει το κενό. Δεν γίνεται να μου έρχεται λάπτοπ από Ισπανία (είχαν και εκεί black friday) πιο γρήγορα από οτι ετοιμοπαραδοτη οθόνη από Ελλάδα. 

οι κουριερ εχουν πολυ δουλειά.. τι να σου κανει το πλαισιο και καθε μαγαζι; Δεν εχουν κινητρο για ταχυτερη παραδοση οποτε αναγκαστηκα περιμενουμε μιας και τους εχουμε ανάγκη. Μη συγκρινεις με εξωτερικο που εχουν εγγυημενη ημερα παραδοσης.. εδω οποτε μπορουν/θελουν και αν δε θελουν σου λενε ελα παρτο (αν δεις σε αλλο θεμα)

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

οι κουριερ εχουν πολυ δουλειά.. τι να σου κανει το πλαισιο και καθε μαγαζι; Δεν εχουν κινητρο για ταχυτερη παραδοση οποτε αναγκαστηκα περιμενουμε μιας και τους εχουμε ανάγκη. Μη συγκρινεις με εξωτερικο που εχουν εγγυημενη ημερα παραδοσης.. εδω οποτε μπορουν/θελουν και αν δε θελουν σου λενε ελα παρτο (αν δεις σε αλλο θεμα)

Μετά μη κλαίγονται όμως αν ο κόσμος ψωνίζει μόνο από εξωτερικό. Και πού ακούστηκε ρε φίλε να στέλνουν οθόνη με απλό ΕΛΤΑ? Πού ακούστηκε ότι θα έχουν περάσει δέκα μέρες από την παραγγελία και θα μαθαίνω ξαφνικά ότι έρχεται με ΕΛΤΑ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...