Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ειχα την  ατυχια να πεσει το κινητο μου σε νερο το εβγαλα σχετικα κατευθειαν αλλα και παλι εχω θεμα.Αποσυνδεσα την μπαταρια και το εκανα με πιστολακι μαλλιων . Αρχικα δεν αναβε καν, τωρα μου δειχνει το συμβολο mi φορτωνει ανασβονουν οι τρεις τελειες στο κατω μερος αλλα μετα σβηνει. Οταν το συνδεω με τον φορτιστη ανοιγει και παραμενει ανοιχτο και οταν βγαλω το καλωδιο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, foluke15 είπε

Καλησπέρα ειχα την  ατυχια να πεσει το κινητο μου σε νερο το εβγαλα σχετικα κατευθειαν αλλα και παλι εχω θεμα.Αποσυνδεσα την μπαταρια και το εκανα με πιστολακι μαλλιων . Αρχικα δεν αναβε καν, τωρα μου δειχνει το συμβολο mi φορτωνει ανασβονουν οι τρεις τελειες στο κατω μερος αλλα μετα σβηνει. Οταν το συνδεω με τον φορτιστη ανοιγει και παραμενει ανοιχτο και οταν βγαλω το καλωδιο.

Λογικά πρέπει να το πας στο service να το ανοίξουν να το δουν. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, foluke15 είπε

Θέλει ανοιγμα και καθαρισμό με ειδικό σπρευ.

Απο εκεί και πέρα ίσως είσαι τυχερός ίσως και όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, foluke15 είπε

Τελικα τιποτα δυστηχως ισως παει αθηνα.

Καθαρισμό σου κανουν και τα τοπικά service. Δεν θα σου κάνουν κάτι παραπάνω στην Αθήνα. Εάν δεν είσαι τυχερός να συνέλθει δεν αξίζει επισκευή σίγουρα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
Στις 6/12/2020 στις 3:09 ΜΜ, foluke15 είπε

Ναι θα παει αθηνα, εγινε καθαρισμος δυο φορες αλλα τιποτα. θα βαλω ενα ποσο μαξ μεχρι να επισκευαστει

Μέχρι 25-30€, άντε 50€, παραπάνω δεν αξίζει.Μετά θα αλλάξεις κινητό και θα το έχεις για 2ο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2020 στις 5:09 ΜΜ, foluke15 είπε

Ναι θα παει αθηνα, εγινε καθαρισμος δυο φορες αλλα τιποτα. θα βαλω ενα ποσο μαξ μεχρι να επισκευαστει

Γνώμη μου ότι τζαμπα τα χρήματα της αποστολής. Να αλλάξεις μητρική σε τόσο παλιό κινητό δεν συμφέρει. Ούτε καν σε καινούργια δεν συμφέρει. Αλλά όπως νομίζεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2020 στις 6:38 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Γνώμη μου ότι τζαμπα τα χρήματα της αποστολής. Να αλλάξεις μητρική σε τόσο παλιό κινητό δεν συμφέρει. Ούτε καν σε καινούργια δεν συμφέρει. Αλλά όπως νομίζεις.

καλα ναι συμφωνω γενικα απλα ενταξη αλλο 50 και αλλο 150 να παρω καποιο, τελικα ανοιξε απλα 20ε. Οποτε μικρο το κακο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...