nkoumo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Γεια Παρατήρησα ότι μετά τις 30/11 ΔΕΝ μου έρχετε κανένα νέο email μεσω thunderbird , τα βλέπω όμως μέσω webbrowser στο gmail λογαριασμό. Εχω αρκετους λογαριασμούς και δεν έρχεται σε κανένα. Δεν θυμάμαι να πείραξα , ετσι ξαφνικά έγινε και μάλιστα το διαπύστωσα κατά λάθος διοτι περίμενα κάποιο μαιλ το οποίο δεν μου ερχόταν μ΄ερι που το είδα στο κινητό μου στο gmail. Eκανα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση αλλα και πάλι τίποτα. Καμια ιδέα τι φταίει?
peter_p Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έβαλες κάποιο software antivirus, firewall κτλπ/ Απενεργοποίησε το firewall και ξαναδοκίμασε να κάνεις λήψη. Επίσης διάβασε αυτό https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=el Αν η επιλογή Πρόσβαση λιγότερο ασφαλών εφαρμογών είναι απενεργοποιημένη για τον λογαριασμό σας, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από peter_p
alexisnik19911 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 αλλαξαν τους σερβερς ?κατι ειδα για office365 αντι για outlook.com στο thunderbird
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα