Logically829 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα. Θελω αμεσα βοηθεια. Εκανα ενα δευτερο προφιλ στο facebook και μετα απο λιγο δεν μαφηνε να μπω στο 1ο. Το 2ο θελει ταυτοποίηση που δεν μπορω να κανω οποτε δεν μπορω να το διαγραψω και το 1ο οταν προσπαθω να μπω μου λεει αυτο στην φωτο. Τι να κανω;;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 να στείλεις ταυτότητα στο πρώτο και να κάτσεις με εκείνο. Έτσι μόνο θα στο ανοίξουν. το έχω πάθει και γω, εχει σκληρύνει το πράγμα με δευτερους λογαριασμούς.
Logically829 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, whoose είπε να στείλεις ταυτότητα στο πρώτο και να κάτσεις με εκείνο. Έτσι μόνο θα στο ανοίξουν. το έχω πάθει και γω, εχει σκληρύνει το πράγμα με δευτερους λογαριασμούς. Πως θα κανω ταυτοποίηση το πρωτο..; Μονο στο 2ο με βαζει για ταυτοποίηση. Στο πρωτο μου βγαζει το μήνυμα πανω στο σκριν κι το φβ δεν εχει καποιο μεσω εποικινωνιας
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Logically829 είπε Καλησπερα. Θελω αμεσα βοηθεια. Εκανα ενα δευτερο προφιλ στο facebook και μετα απο λιγο δεν μαφηνε να μπω στο 1ο. Το 2ο θελει ταυτοποίηση που δεν μπορω να κανω οποτε δεν μπορω να το διαγραψω και το 1ο οταν προσπαθω να μπω μου λεει αυτο στην φωτο. Τι να κανω;;;;; Σε περασε για σπάμερ,και λογικό είναι.Τι το θες το δευτερο FB?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα