Theofilos paok Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ειχα 24 cosmote και λογω τον πολλων συσκευων στο σπιτι επαιφτε το ιντερνετ.Ειδα σε προσφορα την vdsl 50 και ειπα να την βαλω οταν ημουν στην 24 επιανα (13) και τωρα πιανω (21) με vdsl....Καταρχας ειμαι απο επαρχια και ο τεχνικος τις οτε οταν ηρθε με ειπε οτι ακριβως το διπλα σπιτι χρονολογιακα παλαιοτερο που μετρησε με οργανο πιανει 32 mbps και σε εμενα που γενικα η ηλεκτρολογικη εγκατασταση εγινε το 2015 .... δεν ξερω αν φταει το ρουτερ εχω το speedport plus τις ote επισης στο σπιτι υπαρχουν 3 πριζες του τηλεφωνου.. Μηπως εκανε καποιο λαθος ο ηλεκτρολογος ? διαβασα στο ιντερνετ οτι αμα εχεις πολλες πριζες τηλεφωνου στο σπιτι μειωνεται η ταχυτητα και καλυτερα να κρατησεις 1 την κεντρικη.. Αμα μπορουσα τουλαχιστον να παω 30 mpbs θα ημουνα ενταξει.. ελπιζω να βοηθησει καποιος
bill27 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με 41dB Attenuation μπαρουφες σου λέει ο τεχνικός του ΟΤΕ πώς ο διπλανός πιάνει 30+ mbps... Είσαι αρκετά μακριά από το Α.Κ. ή την καμπίνα καί για αυτό είσαι στα 21mbps. Κάνε μία προσπάθεια νά φέρεις δικό σου ηλεκτρολόγο νά κοιτάξει την καλωδιοση σου.Επισης ό τεχνικός του ΟΤΕ πόσο μέτρησε στον κατανεμητή;Αν μέτρησε και εκεί 21, τότε μήν φέρεις καθόλου δικό σου ηλεκτρολόγο. Τέλος νά ζητήσεις χαμηλότερο πάγιο λόγο χαμηλής ταχύτητας η νά σέ γυρίσουν σέ 24αρι.Επειδή το χάλκινο δίκτυο είναι τού ΟΤΕ και το διαχειρίζεται όπως θέλει υπόσχεται σε συνδρομητές όπως εσύ 50αρα ταχύτητα χωρίς όμως να μπορούν να την πιάσουν (λόγο απόστασης κυρίως)για νά αυξηθεί τό πάγιο και να κερδίζουν περισσότερο χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόστος για αυτούς. Εγώ στην θέση σου Θά άλλαζα εταιρεία μόνο και μόνο για αυτό... επίσης θά τούς έπαιρνα τηλέφωνο καί θά τούς ρωτούσα ευθαιος ότι αφού γνωρίζατε από πριν το attenuation για ποιο λόγο μου υποσχέθηκατε 50αρα ταχύτητα και θά απαιτουσα να με αφήσουν έτσι αλλά σέ 24αρι πακέτο με λιγότερο πάγιο... και αν δεν δεχτούν σήκω και φύγε. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από bill27
george595 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 https://www.capital.gr/epixeiriseis/3498094/eett-oi-paroxoi-tha-prepei-na-enimeronoun-gia-tis-pragmatikes-taxutites-internet Ζήτα χαμηλότερο πάγιο αναλογικά
tanagno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Theofilos paok είπε Ειχα 24 cosmote και λογω τον πολλων συσκευων στο σπιτι επαιφτε το ιντερνετ.Ειδα σε προσφορα την vdsl 50 και ειπα να την βαλω οταν ημουν στην 24 επιανα (13) και τωρα πιανω (21) με vdsl....Καταρχας ειμαι απο επαρχια και ο τεχνικος τις οτε οταν ηρθε με ειπε οτι ακριβως το διπλα σπιτι χρονολογιακα παλαιοτερο που μετρησε με οργανο πιανει 32 mbps και σε εμενα που γενικα η ηλεκτρολογικη εγκατασταση εγινε το 2015 .... δεν ξερω αν φταει το ρουτερ εχω το speedport plus τις ote επισης στο σπιτι υπαρχουν 3 πριζες του τηλεφωνου.. Μηπως εκανε καποιο λαθος ο ηλεκτρολογος ? διαβασα στο ιντερνετ οτι αμα εχεις πολλες πριζες τηλεφωνου στο σπιτι μειωνεται η ταχυτητα και καλυτερα να κρατησεις 1 την κεντρικη.. Αμα μπορουσα τουλαχιστον να παω 30 mpbs θα ημουνα ενταξει.. ελπιζω να βοηθησει καποιος Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν έναν χρόνο περίπου αφού επικοινώνησα με τον ΟΤΕ τηλεφωνικά για να του ενημερώσω για μια αντίστοιχη περίπτωση (50αρα με download 21) αφού ήρθε ο τεχνικός και δεν είχε πρόβλημα η γραμμή θεωρήθηκε ότι η ίδια η COSMOTE έλυσε το συμβόλαιο από μέρους της οπότε άλλαξα παροχο χωρίς κανένα penalty. Οι κλήσεις ηχογραφουνται οπότε πριν κάνεις οτιδήποτε επικοινώνησε μαζί τους και με τις σωστές ερωτήσεις βάλτους να σου βεβαιώσουν ότι δεν θα έχεις penalty σε περίπτωση υποβάθμισης συμβολαίου ή αλλαγής παροχου. Αν θες την ταχύτητα πίεσε τους να σου δώσουν δωρεάν το booster εφόσον εκεί που είναι το router σου πιάνεις ικανοποιητικό 4G. Αν δεν σε νοιάζει η ταχύτητα vdsl ζήτησε τους έστω μείωση τιμής.
Theofilos paok Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Θα καλέσω την. Cosmote να δουν αν μπορουν κάτι να στείλουν κανα τεχνικό.. Μπα αποκλείεται να βάλω home booster θα είναι το ίδιο και χειρότερα πιστευω
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
tanagno Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Theofilos paok είπε Θα καλέσω την. Cosmote να δουν αν μπορουν κάτι να στείλουν κανα τεχνικό.. Μπα αποκλείεται να βάλω home booster θα είναι το ίδιο και χειρότερα πιστευω Το home booster λειτουργεί παράλληλα με την γραμμή δλδ έχεις την σύνδεση που έχεις τώρα συν την ταχύτητα του booster η οποία μετά τα 100GB αν δεν κάνω λάθος κόβεται στα 15mbps. Έχω ακούσει για δυσλειτουγιες από μεριάς ΟΤΕ όταν αυτά λειτουργούν συνδυαστηκα. Αλλά γνωστός μου που το χρησιμοποιεισε είχε 15 (από adsl) + 15 (από booster) mbps στην χειρότερη. Δεν τι θα σε βόλευε σαν επιλογή και ανάλογα την τιμή αποφασίζεις.
than2031995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι έχει συμβεί με την COSMOTE την τελευταία εβδομάδα. Αλλά ενώ έπιανα άνετα έναν χρόνο 45 στο νερό ξαφνικά 7 μέρες τώρα έχω πέσει στα 21-22. Είμαι σε επαρχία και τυχαίνει να είμαι δίπλα στο κέντρο του χωριού οπότε ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα. Και ξαφνικά έχει πέσει τελειώς Actual Rate(Up/Down) 5502/24439 kbps Attainable Rate(Up/Down) 5871/25292 kbps Noise Margin(Up/Down) 9.6/9.3 dB Line Attenuation(Up/Down) 5/12.5 dB Output Power(Up/Down) 2.8/11.2 dBm
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 10 hours ago, than2031995 said: Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι έχει συμβεί με την COSMOTE την τελευταία εβδομάδα. Αλλά ενώ έπιανα άνετα έναν χρόνο 45 στο νερό ξαφνικά 7 μέρες τώρα έχω πέσει στα 21-22. Είμαι σε επαρχία και τυχαίνει να είμαι δίπλα στο κέντρο του χωριού οπότε ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα. Και ξαφνικά έχει πέσει τελειώς Actual Rate(Up/Down) 5502/24439 kbps Attainable Rate(Up/Down) 5871/25292 kbps Noise Margin(Up/Down) 9.6/9.3 dB Line Attenuation(Up/Down) 5/12.5 dB Output Power(Up/Down) 2.8/11.2 dBm το δηλωνεις βλαβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα