Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord N10 και N100 5G: Όλα όσα πρέπει να έχει το επόμενο smartphone σου


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

image.jpeg.6c102d8012aa7befca3c6b4a08f98d6f.jpeg

Η OnePlus, η εταιρεία που συνεχίζει να δημιουργεί αίσθηση από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του πρώτου smartphone της, επεκτείνει την οικονομική σειρά Nord με δύο νέα μοντέλα.

Χωρίς να χάσει τη μαγική συνταγή που την έχει καταστήσει ένα από τα μεγαλύτερα smartphone brands στον κόσμο, η OnePlus κυκλοφορεί και στη χώρα μας δύο από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία κάνοντας τη διαφορά. Αρχικά το OnePlus Nord N100 έρχεται με μεγάλη οθόνη 6,52 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD η οποία χαρίζει όμορφα χρώματα, κάνοντας άνετη την ανάγνωση της σε εξωτερικό χώρο κάτω από ηλιοφάνεια.

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 64G, οι επιδόσεις του Nord N100 καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες σας, ενώ η αυτονομία του είναι ίσως η κορυφαία στην κατηγορία εξαιτίας της μπαταρίας με χωρητικότητα 5.000mAh. Χωρίς το άγχος της φόρτισης κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν η ώρα αυτή φτάσει, η όλη διαδικασία γίνεται πολύ γρήγορα με τον φορτιστή των 18W που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

image.jpeg.0da0da17b02defc447ee11c9ef8a678c.jpeg

Οι εκπλήξεις με τo Nord N100 δεν σταματούν εδώ αφού αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στο πίσω μέρος όπου και ξεχωρίζει το σύστημα τριών καμερών. Η κύρια έχει ανάλυση 13MP επιτρέποντας τη λήψη φωτογραφιών που ξεχωρίζουν για την πιστότητα των χρωμάτων τους αλλά και την ευκρίνειά τους. Συνοδεύεται από δύο ακόμη κάμερες που προορίζονται για μακροφωτογράφηση αλλά και λήψεις πορτραίτων με τη χαρακτηριστική «θολούρα».

Για μεγαλύτερες επιδόσεις, το OnePlus Nord N10 5G αποτελεί ένα από τα smartphones που ξεχωρίζουν αυτή τη χρονιά για πολλούς λόγους, με έναν μόνο από αυτούς να είναι η τιμή των € 359. Με την τιμή αυτή, ο υποψήφιος κάτοχός του έχει στη διάθεσή του μια φοβερή οθόνη 6,49 ιντσών με ανάλυση FHD+ και κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 20:9 που κάνει απόλαυση την αναπαραγωγή ταινιών. Σ’ αυτό βοηθά σημαντικά και η εξαιρετική ποιότητα ήχου, απόρροια των στερεοφωνικών ηχείων κάτι που δεν συναντάμε σε πολύ πιο ακριβές συσκευές. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το ρυθμό ανανέωσης 90Hz που κάνει την πλοήγηση στα μενού της συσκευής μια πολύ πιο ομαλή εμπειρία.

image.jpeg.7cedf9a29aab400faa714906a4ce378e.jpeg

Τα ελάχιστα περιθώρια της οθόνης καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια όψη, με την selfie κάμερα των 16MP να διακρίνεται όχι μόνο για τις νυχτερινές λήψεις αλλά και για την υποστήριξη σταθεροποίησης. Για πιο δύσκολες καταστάσεις, το Nord N10 σας καλύπτει απόλυτα με την κύρια κάμερα των 64MP, με διάφραγμα f/1.9 για φοβερές λήψεις ακόμα και όταν ο φωτισμός δεν είναι ο καλύτερος. Το σύστημα καμερών στο πίσω μέρος περιλαμβάνει ακόμα έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 8MP για να χωράνε περισσότερα στο κάδρο σας, καθώς και δύο ακόμη αισθητήρες στα 2MP, ο ένας για μακροφωτογράφηση καθώς και έναν μονόχρωμο για bokeh λήψεις.

Οι επιδόσεις του Nord N10 5G στηρίζονται σε οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, με 6GB LPDDR4x RAM και 128GB –επεκτάσιμου- αποθηκευτικού χώρου. Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι η δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα 5G, κάτι που θα μας απασχολήσει στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους με τα πρώτα εμπορικά προγράμματα. Παράλληλα η OnePlus φέρνει από τα κορυφαία της μοντέλα στο N10 5G, το Warp Charge, την «τρελή» ταχύτητα φόρτισης που επιτρέπει στον χρήστη με μόλις 30 λεπτά φόρτισης να έχει αυτονομία για ολόκληρη την ημέρα, και με τον φορτιστή να περιλαμβάνεται πάντα στη συσκευασία.

Και τα δύο μοντέλα τρέχουν Android 10, στην επιφάνεια του οποίου βρίσκεται το OxygenOS UI της OnePlus που είναι γνωστό για την άμεση απόκρισή του.

Τα OnePlus Nord N10 5G και N100 μπορείτε να τα βρείτε στις συνεργαζόμενες αλυσίδες τεχνολογίας με τιμές € 359 και € 199 αντίστοιχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτοχος διαφόρων μοντέλων OnePlus τα τελευταία 4 χρόνια, πλην συγκλονιστικού γεγονότος δεν αλλάζω brand για κανένα λόγο !!!

Για όσους το σκέφτονται, just do it !

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...