panostom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγορασα την οθονη gw2480 στις 13/11 απο την Cosmodata. Διαπιστωσα προβλημα, μου ειπαν να τη στειλω στη CPI SERVICE. Βγηκε DOA και για αντικατασταση. Μου εστειλαν πισω λαθος οθονη gl2480. Πλεον αρνουνται να με στειλουν τη σωστη οθονη καθως και η Cosmodata να μου επιστρεψει τα χρηματα ή να μου στειλει τη σωστη οθονη. Εχω ακολουθησει κατα γραμμα ο,τι μου ειπαν απο την Cosmodata αλλα τωρα αρνουνται να βοηθησουν, παρα την επισημη απαντηση απο τη CPI Service. Βοηθήστε με για το τι να κάνω απ εδω και περα μετα απο τετοια κοροιδια Καλησπέρα σας, Όπως σας ενημέρωσα και τηλεφωνικά, η ενημέρωση που είχαμε από την BenQ είναι ότι θα πρέπει να επιστρέψετε την οθόνη στην Cosmodata από όπου αγοράσατε την οθόνη και αντίστοιχα η Cosmodata θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον διανομέα της BenQ στην Ελλάδα για να γίνει η επικοινωνία με την BenQ στο εξωτερικό, είναι ενήμερος ο κος Cornelius. Με εκτίμηση, Ntimpra Varvara Customer Support/Call Center CPI A.E. T: +30 210 4805800 F: +30 210 4804501 [email protected] Κωσταγιάννης Γεώργιος Τηλέφωνο : 211 10 38 000 Εσώτ: 241 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από panostom
vamvakoolas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλα και τι το δημοσιευεις εδω; τελοςπαντων ο ευρωπαικος νομος (που η πολιτεια μας τον εχει αποδεχθει ευτηχως) λεει: οταν υπαρχει προβληματικο προιον, ο καταναλωτης οφειλει να το επιστρεψει στο σημειο αγορας (και οχι π.χ στην αντιπροσωπεια). Αυτο αφορα απο μια βιδα μεχρι...νταλικα. Καποιος συμφορουμητης παρολο που τον ενημερωσα σε ενα αλλο περιστατικο επικοινωνησε με συνηγορο καταναλωτη και του απαντησε ακριβως το ιδιο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από vamvakoolas
panostom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε καλα και τι το δημοσιευεις εδω; τελοςπαντων ο ευρωπαικος νομος (που η πολιτεια μας τον εχει αποδεχθει ευτηχως) λεει: οταν υπαρχει προβληματικο προιον, ο καταναλωτης οφειλει να το επιστρεψει στο σημειο αγορας (και οχι π.χ στην αντιπροσωπεια). Αυτο αφορα απο μια βιδα μεχρι...νταλικα. Καποιος συμφορητης παρολο που τον ενημερωσα σε ενα αλλο περιστατικο επικοινωνηση με συνηγορο καταναλωτη και του απαντησε ακριβως το ιδιο. εγω πηρα την κοσμοντατα και μου λενε εμεις δεν παραλαμβανουμε DOA, επικοινωνησε με το σερβις και στειλε το εκει Μόλις τώρα, panostom είπε εγω πηρα την κοσμοντατα και μου λενε εμεις δεν παραλαμβανουμε DOA, επικοινωνησε με το σερβις και στειλε το εκει το δημοσιευω για να βρω βοηθεια και να ενημερωθει ο κοσμος για την κοροιδια των συγκεκριμενων καταστηματων
vamvakoolas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 ειναι παρανομο αυτο οποτε ειτε τους ξανατηλ και τους ενημερωνεις ειτε τους στελνεις μεηλ και στη χειροτερη ενημερωνεις συνηγορο καταναλωτη αλλα πρεπει να εχεις καποια μορφη αποδειξης (π.χ καταγραφη συνομιλιας με τη συγκαταθεση τους ή email)
panostom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η επισημη εταιρεία με κοροιδευει σχετικα με το προιον που μου εστειλαν. Δειτε και τη συσκευασια Πήρα ips panel και εστειλαν tn panel Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από panostom
panostom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 In order to clarify logistical operations - how did you get the exchange unit to your location? Who sent you the exchange unit, model BL ....? As for refunding, please go back to shop where you purchased product and ask for money - we have to follow the reverse circuit of purchasing original product. Mr. T --> shop --> reseller in... Greece? --> distributor in Greece --> BenQ sales office in Austria --> BenQ Europe --> BenQ Corporation. Kindly ask to clarify information here we need. SimonS η επισημη εταιρεια εξηγει ποια διαδικασια να ακολουθησω, αλλα η cosmodata αρνειται να παραλαβει την οθονη και να ακολουθησει τη διαδικασια
hondakkias31 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) μια ακομα πονηρη και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα απο καποιο ελληνικο καταστημα σε προιον που ηθελα να αγορασω επειδη ειχε λαθος φωτο η τιμη ηταν 489 μιας καρτας τους εστειλα email να επιβαιωσω πριν την αγορα και στην συνεχεια αφου εβαλαν στην σωστη φωτο πηγαν την τιμη στα 520 ..φυσικα δεν μου απαντησαν ποτε πριν καποιες ωρες σημερα αυτο!!!!αν μη τι αλλο χαζοπονηραδα!!! delete μονιμο απο εμενα!!! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από hondakkias31
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα