Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος έχει τον εν λόγω θερμοπομπο η παρόμοιο μοντέλο ήθελα τη γνώμη σας. Αντιμετωπίζω κάτι το οποίο έχω την αίσθηση ότι αποτελεί πρόβλημα της συσκευής. Ενω δίνει την επιλογή να ανεβάσω τη θερμοκρασία μέχρι τους 40 βαθμούς δεν ανεβαίνει για κανένα λόγο πάνω από τους 23. Μπορείτε να βοηθήσετε? Κάνω κάτι λάθος η έτσι λειτουργεί? Ευχαριστώ

Επεξ/σία από giantzeron
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giantzeron είπε

Αν κάποιος έχει τον εν λόγω θερμοπομπο η παρόμοιο μοντέλο ήθελα τη γνώμη σας. Αντιμετωπίζω κάτι το οποίο έχω την αίσθηση ότι αποτελεί πρόβλημα της συσκευής. Ενω δίνει την επιλογή να ανεβάσω τη θερμοκρασία μέχρι τους 40 βαθμούς δεν ανεβαίνει για κανένα λόγο πάνω από τους 23. Μπορείτε να βοηθήσετε? Κάνω κάτι λάθος η έτσι λειτουργεί? Ευχαριστώ

Εχει ρυθμιση μεχρι 40β και οταν θες να ανεβασεις την θερμοκρασια δεν παει πανω απο τους 23?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Εχει ρυθμιση μεχρι 40β και οταν θες να ανεβασεις την θερμοκρασια δεν παει πανω απο τους 23?

Σωστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν μιλας για την ρυθμιση του θερμοστατη,  εαν εχει επιλογη εως τους 40β, και δεν σου επιτρεπει να ανεβασεις την ρυθμιση, 

1 διαβασε το Manual, μηπως γραφει κατι γι αυτο, και αν δεν βρεις ακρη, 

2 μιλησε με το καταστημα αγορας..!!   

στειλε και ενα μαιλ στην   https://www.morris.gr/categories.asp?catid=231&title=θερμαντικές-συσκευές

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, giantzeron είπε

Έτσι δουλεύει, δεν θα φτάσει ποτέ τους 40 βαθμούς! Ουσιαστικά του βάζεις μια θερμοκρασία να προσπαθήσει να φτάσει, αν το σπίτι σου έχει 15 βαθμούς, θα φτάσει στο 23 ξέρω γω που λες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tonypapadovic είπε

Έτσι δουλεύει, δεν θα φτάσει ποτέ τους 40 βαθμούς! Ουσιαστικά του βάζεις μια θερμοκρασία να προσπαθήσει να φτάσει, αν το σπίτι σου έχει 15 βαθμούς, θα φτάσει στο 23 ξέρω γω που λες

Τότε ποιο το νόημα να έχει επιλογή τους 30 η τους 40 βαθμούς?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

εχεις ενα δικιο, καθως η θερμοκρασια του χωρου εξαρταται απο 1002 πραγματα. απο το μεγεθος του χωρου που θες να ζεστανεις, απο την μονωση που εχει το κτιριο, τα υλικα που βρισκονται στο χωρο, απο την εξωτερικη θερμοκρασια (ποσο κρυο κανει γενικοτερα εξω)...! δεν ειναι οτι επειδη στον θερμοπομπο γραφει 40β, εννοει οτι θα πιασει και στο χωρο 40β, ασχετως ποσα τετραγωνικα ειναι, κλπ...!!  

συνηθως τα σωματακια αυτα, εγραφαν/γραφουν κλιμακωση (πχ 1-10) για να μπορεις εσυ να βαζεις την αναλογη με το δωματιο που θες να ζεστανεις.  αν εχεις ενα δωματιο π.χ 10 τμ,  δεν χρειαζεται να το βαλεις στο 10 για να ζεστανει. μπορει να στο ζεστανει και στο 5 πχ. αν ομως θες να ζεστανεις ενα χωρο 20TM, τοτε θα το βαλεις στο 10...!!   αυτα με την θερμοκρασια μαλλον κοροιδια μου φαινεται....!   γιατι αν υποθεσουμε οτι εισαι σε ενα κρυο μερος με -10β εξωτερικη θερμοκρασια, πως θα σου πιασει αυτο το σωματακι μες στο δωματιο 40.........????????????????? 

Δημοσ.

Και το κλιματιστικ εχει μεχρι 30 στη ζεστη αλλα δεν βγαζει 30 βαθμους αερα.Θερμοστατης χωρου ειναι.............

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giantzeron είπε

Σωστα

Παρε ενα τηλ. την αντιπροσωπεια να σου πει μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση για να μπορεις να ανεβασεις την θερμοκρασια ρυθμισης..

Να εχει καποιο προγραμματισμο οταν φτασει την θερμοκρασια αυτη μετα να σου δινει την δυνατοτητα να την αυξησεις κι αλλο? Δεν ξερω μου ακουγεται κουτο..

Δημοσ.

το σωμα ειτε 10 του βάλεις ειτε 100 την ιδια θερμοκρασια βγαζει.Ο θερμοστάτης το χωρο μετράει.πιθανωσ το θερμαντικο ειναι μικρο για τον χώρο και δεν επαρκει......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...