stereo77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , Θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι εχω βρεθει σε μια δυσκολη θεση . Παρηγγειλα απο Γερμανικο αμαζον καποια πραγματα οτι περνω τα κανω παραδοση σε ενα σπιτι φιλου ενος φιλου μου νταλικερη και περναει και τα περνει και μου τα φερνει Ελλαδα . Θελω αν επιστρεψω κατι που ειναι εκει ακομα στο σπιτι στη Γερμανια . Ανταλλαξα μειλ με τον πωλητη του αμαζον (αν θελετε να δειτε σκρινσοτ για να καταλαβετε καλυτερα)και μου στειλε 2 αρχεια για φωτοτυπια ενα για μεσα ενα για εξω . Επειδη γερμανικα δεν ξερω γρι ουτε απο επιστροφες αν μπορει να με βοηθησει καποιος στο τι βαζω που και τι να γραψω . Oτι εσβησα στα σκρινσοτ ειναι τα στοιχεια του παιδιου στη Γερμανια. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από stereo77
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Ο άνθρωπος (πωλητης) σου εχει στείλει ετικέτα της gls, την συμπληρώνεις την κόλλας στο πακέτο και το στέλνεις πισω. Καλα ο Γερμανός ο φιλος σου δεν ξερει γερμανικά;
stereo77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω για την απαντηση . Το πρωτο που λεει rucksende-begleitschein ειναι σε το ενα αρχειο που μου στειλαν και οι αλλες 2 ειναι σε αλλο αρχειο . Ποιο απ τα 2 θα κολλησω εξω ? Στο 1ο αρχειο πρεπει να γραψω τα στοιχεια μου που ειναι ο λογαριασμος η τα στοιχεια του παιδιου που θα το στειλει απ το σπιτι του? Αυτος που θα το στειλει δεν τον ξερω καν ειναι φιλος φιλου και δεν τον ξερω . Και ναι ειναι φρεσκος εκει και δεν ξερει Γερμανικα ακομα.
marva Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, stereo77 είπε Καλησπερα , Θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι εχω βρεθει σε μια δυσκολη θεση . Παρηγγειλα απο Γερμανικο αμαζον καποια πραγματα οτι περνω τα κανω παραδοση σε ενα σπιτι φιλου ενος φιλου μου νταλικερη και περναει και τα περνει και μου τα φερνει Ελλαδα . Θελω αν επιστρεψω κατι που ειναι εκει ακομα στο σπιτι στη Γερμανια . Ανταλλαξα μειλ με τον πωλητη του αμαζον (αν θελετε να δειτε σκρινσοτ για να καταλαβετε καλυτερα)και μου στειλε 2 αρχεια για φωτοτυπια ενα για μεσα ενα για εξω . Επειδη γερμανικα δεν ξερω γρι ουτε απο επιστροφες αν μπορει να με βοηθησει καποιος στο τι βαζω που και τι να γραψω . Oτι εσβησα στα σκρινσοτ ειναι τα στοιχεια του παιδιου στη Γερμανια. Η πρώτη σελίδα περιέχει τις κλασικές γενικές οδηγίες για την κατάσταση του προς επιστροφή προϊόντος, τη συσκευασία που πρέπει να διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά του κλπ. Η δεύτερη σελίδα είναι ένα συνοδευτικό έντυπο επιστροφής αντίστοιχο με τη δήλωση υπαναχώρησης, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και να μπει στο πακέτο μαζί με το προϊόν που επιστρέφεται. Η τρίτη σελίδα είναι η ετικέτα που πρέπει να επικολληθεί στη "μεγάλη" πλευρά του πακέτου. Η επιστροφή είναι χωρίς χρέωση. Η τέταρτη σελίδα είναι η απόδειξη και επιβεβαίωση της παραλαβής από τη GLS και πρέπει να τη συμπληρώσουν κατά την παράδοση του δέματος σ' αυτούς και να σου την επιστρέψουν. Την κρατάς σαν proof of postage και ελέγχεις την πορεία του. 1
stereo77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, marva είπε Η πρώτη σελίδα περιέχει τις κλασικές γενικές οδηγίες για την κατάσταση του προς επιστροφή προϊόντος, τη συσκευασία που πρέπει να διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά του κλπ. Η δεύτερη σελίδα είναι ένα συνοδευτικό έντυπο επιστροφής αντίστοιχο με τη δήλωση υπαναχώρησης, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και να μπει στο πακέτο μαζί με το προϊόν που επιστρέφεται. Η τρίτη σελίδα είναι η ετικέτα που πρέπει να επικολληθεί στη "μεγάλη" πλευρά του πακέτου. Η επιστροφή είναι χωρίς χρέωση. Η τέταρτη σελίδα είναι η απόδειξη και επιβεβαίωση της παραλαβής από τη GLS και πρέπει να τη συμπληρώσουν κατά την παράδοση του δέματος σ' αυτούς και να σου την επιστρέψουν. Την κρατάς σαν proof of postage και ελέγχεις την πορεία του. Χίλια ευχαριστώ είσαι κατατοπιστικοτατη. Μια διευκρίνιση στο δεύτερο έγγραφο που θα βάλω μέσα συμπληρώνω τα στοιχεία του λογαριασμού κι όχι του παιδιού που το παρέλαβε στη Γερμανία; Και πάλι ευχαριστώ γ
marva Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, stereo77 είπε Χίλια ευχαριστώ είσαι κατατοπιστικοτατη. Μια διευκρίνιση στο δεύτερο έγγραφο που θα βάλω μέσα συμπληρώνω τα στοιχεία του λογαριασμού κι όχι του παιδιού που το παρέλαβε στη Γερμανία; Και πάλι ευχαριστώ γ Πρέπει να τους ρωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, πάντα όμως μέσω της πλατφόρμας του Amazon. Πολλοί πωλητές συναλλάσσονται μόνο μέσω γερμανικών τραπεζών, άλλοι πάλι όχι. Μόλις τώρα, marva είπε Πρέπει να τους ρωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, πάντα όμως μέσω της πλατφόρμας του Amazon. Πολλοί πωλητές συναλλάσσονται μόνο μέσω γερμανικών τραπεζών, άλλοι πάλι όχι. Επίσης, αν έκανες την παραγγελία στο όνομά σου αλλά με διαφορετική διεύθυνση παραλαβής, κατά κανόνα ακολουθείς την ίδια διαδικασία. Τα στοιχεία επιστροφής προκύπτουν από την αποδειξη/τιμολόγιο που σου έχουν στείλει. Πολύ παλιά μου είχε τύχει πωλητής που άλλαξε ξαφνικά την πολιτική επιστροφών του και χρειάστηκε να μεσολαβήσει το Amazon. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα