Mortalze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας, Διαθέτω ένα πλυστικό μηχάνημα και θέλω να φτιάξω μια μόνιμη εγκατάσταση έτσι ώστε να μην μπαίνω κάθε φορά στην διαδικασία βγάλε μηχάνημα, βάλε ρεύμα κτλπ κτλπ... Είναι κάποιος που να έχει φτιάξει κάτι παρόμοιο? Το πρόβλημα μου είναι 1) Πως να κάνω ένα παρόμοιο σύστημα με αυτό που βλέπετε στην εικόνα διότι τα συγκεκριμένα είναι πολύ ακριβά. 2) Και τι λάστιχο μου προτείνετε για το κύκλωμα. Υ.Γ. Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να το κάνω με κάποια περιστροφική γωνιά & σωλήνα φ10. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 🚗
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περίπλοκο μου φαίνεται, ειδικά άμα είναι και αποσπώμενο . Γιατί να κάνεις τέτοια εγκατάσταση όταν το χρησιμοποιείς ίσως μόνο μια φορά την βδομάδα ; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης ορθογραφία
dollyyy19 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 σε δουλεια να βρισκομαστε.καλυτερα θα δινεις το ευρουλακι σε κανα thess plisimo,και να βγαινεις και απο το σπιτι.δλδ εχεις χωρο που μπορεις να εγκαταστησεις κατι τετοιο,και βγαζεις το πλυστικο απο την μπριζα και το μαζευεις?η λογικη-σκεπτικο ποια ειναι?
xsterg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 μονο επαγγελματικα θα συνεφερε. για 2-4 φορες τον μηνα για πλυσιμο αυτοκινητου στο σπιτι το πιεστικο ειναι υπερ αρκετο.
Mortalze Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχει ο χώρος θα είναι όλα μόνιμα εκεί το όποιο θα δουλεύει και για καθαρισμό από χώματα τις αυλής ή ότι άλλο χρειαστεί να θέλει πλύσιμο όπως χαλιά κτλπ κτλπ. Το πιεστικό υπάρχει απλά θέλω θα φτιάξω κάτι που να κάνει την ζωή μου πιο εύκολη και χωρίς πολλά έξοδα ένα λάστιχο και κάποιες γωνίες και ένα κουτί ιδιοκατασκευη που θα είναι μέσα το μηχάνημα μόνιμα με ρεύμα και νερό. Άπλα ψάχνω πατέντες που έχουν γίνει με την γωνία που θα είναι πάνω ώστε να περιστρέφετε το λάστιχο χωρίς να διπλώνει. Άλλα μάλλον μόνο εγω το σκέφτομαι αυτό γιατί και στην Αμερική που είδα απο βίντεο όλοι στο πλάι στον τοίχο έχουν κάνει μια κατασκευή.
papoys1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Το πλυστικό είναι πολύ καλό. Εγώ έχω και εδώ και στο εξοχικό. Ειδικά στο εξοχικό τούτη την εποχή με τα φύλα μεγάλη ευκολία. Το βάζεις και 2 λεπτάκια σου έχει εξαφανίσει από την αυλή όλα τα πεσμένα φύλλα (αρκεί να μην έχει βρέξει πρόσφατα και είναι κολημένα) Επίσης για αυτοκίνητο , χαλιά , τοίχους , παράθυρα πατζούρια πλύσιμο χωρίς κανένα ζόρι.Στην Αθήνα βέβαια αν ζεις σε διαμέρισμα σου είναι άχρηστο. Αυτό που με κουράζει είναι το τύλιγμα του λάστιχου διότι είναι δύσκαμπτο και πρέπει να το ξεβιδώνεις . Τώρα μία τέτοια κατασκευή δεν ξέρω πόσο θα βοηθούσε. Θα ήταν χρήσιμη μόνο για το πλύσιμο του αυτοκινήτου για να κινείται πιο καλά το λάστιχο πάνω και γύρω από το αυτοκίνητο , αλλά για ποιο λόγο αν τελειώσεις να μην μαζέψεις τη σωλήνα γιατί μπορεί κάπου αλλού να εμποδίζει.
thanasisxask Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mortalze είπε Υπάρχει ο χώρος θα είναι όλα μόνιμα εκεί το όποιο θα δουλεύει και για καθαρισμό από χώματα τις αυλής ή ότι άλλο χρειαστεί να θέλει πλύσιμο όπως χαλιά κτλπ κτλπ. Το πιεστικό υπάρχει απλά θέλω θα φτιάξω κάτι που να κάνει την ζωή μου πιο εύκολη και χωρίς πολλά έξοδα ένα λάστιχο και κάποιες γωνίες και ένα κουτί ιδιοκατασκευη που θα είναι μέσα το μηχάνημα μόνιμα με ρεύμα και νερό. Άπλα ψάχνω πατέντες που έχουν γίνει με την γωνία που θα είναι πάνω ώστε να περιστρέφετε το λάστιχο χωρίς να διπλώνει. Άλλα μάλλον μόνο εγω το σκέφτομαι αυτό γιατί και στην Αμερική που είδα απο βίντεο όλοι στο πλάι στον τοίχο έχουν κάνει μια κατασκευή. Δεν χρειαζεται να γυρνάει 360 μοίρες, βάλε ένα στοπ έτσι ώστε να μην γυρνάει γύρω γύρω και σου μπλέκετε το λάστιχο. Λάστιχο εγώ αγόρασα από το ali γιατί ήταν φτηνό (έχει τεράστια γκάμα για όλα τα πιεστικά), σε μαγαζί που φτιάχνει μου είχε πει 10€ το μέτρο. 1
Mortalze Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Το πλυστικό είναι πολύ καλό. Εγώ έχω και εδώ και στο εξοχικό. Ειδικά στο εξοχικό τούτη την εποχή με τα φύλα μεγάλη ευκολία. Το βάζεις και 2 λεπτάκια σου έχει εξαφανίσει από την αυλή όλα τα πεσμένα φύλλα (αρκεί να μην έχει βρέξει πρόσφατα και είναι κολημένα) Επίσης για αυτοκίνητο , χαλιά , τοίχους , παράθυρα πατζούρια πλύσιμο χωρίς κανένα ζόρι.Στην Αθήνα βέβαια αν ζεις σε διαμέρισμα σου είναι άχρηστο. Αυτό που με κουράζει είναι το τύλιγμα του λάστιχου διότι είναι δύσκαμπτο και πρέπει να το ξεβιδώνεις . Τώρα μία τέτοια κατασκευή δεν ξέρω πόσο θα βοηθούσε. Θα ήταν χρήσιμη μόνο για το πλύσιμο του αυτοκινήτου για να κινείται πιο καλά το λάστιχο πάνω και γύρω από το αυτοκίνητο , αλλά για ποιο λόγο αν τελειώσεις να μην μαζέψεις τη σωλήνα γιατί μπορεί κάπου αλλού να εμποδίζει. Σε εξοχικό θα γίνει η εγκατάσταση όπου διαθέτουμε κήπο με διάφορα οπωροκηπευτικα, και εγω αυτό με το τύλιγμα προσπαθώ να κάνω ευκολία για όλους μας θα το φτιάξω έτσι ώστε να μην ενοχλεί το λάστιχο που θα ερχεται απο πάνω και θα υπάρχει και επέκταση για άλλες χρίσης φυσικά. 1
papoys1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Mortalze είπε Σε εξοχικό θα γίνει η εγκατάσταση όπου διαθέτουμε κήπο με διάφορα οπωροκηπευτικα, και εγω αυτό με το τύλιγμα προσπαθώ να κάνω ευκολία για όλους μας θα το φτιάξω έτσι ώστε να μην ενοχλεί το λάστιχο που θα ερχεται απο πάνω και θα υπάρχει και επέκταση για άλλες χρίσης φυσικά. Εάν σε βολεύει καλά θα είναι για το αυτοκίνητο απλά θα θέλεις πολλά μέτρα λάστιχο για να φτάνει σε όλη την αυλή μετά.Συνήθως τα μηχανήματα τα δίνουν με 6 μέτρα. 1
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 1) το πιεστικο πρεπει να εχει αρκετη πιεση να ειναι ποιοτικο και να εχει ανέμη μαζεματος του λαστιχου 3) πας στην σπυρου πατση στην αθηνα εχει καποια μαγαζια που σου φτιαχνουν οσα μετρα λαστιχο θες αρκει να τους πας τους συνδεσμους του αρχικου λαστιχου να παρεις 15μετρα (40€) να μην ειναι πολυ χοντρο για να το χωρεσει η ανεμη και εισαι κομπλε 1
Mortalze Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, george kesoglu είπε 1) το πιεστικο πρεπει να εχει αρκετη πιεση να ειναι ποιοτικο και να εχει ανέμη μαζεματος του λαστιχου 3) πας στην σπυρου πατση στην αθηνα εχει καποια μαγαζια που σου φτιαχνουν οσα μετρα λαστιχο θες αρκει να τους πας τους συνδεσμους του αρχικου λαστιχου να παρεις 15μετρα (40€) να μην ειναι πολυ χοντρο για να το χωρεσει η ανεμη και εισαι κομπλε 2) ? Ευχαριστώ για τις προτάσεις-απόψεις σας. Τις λαμβάνω όλες στα υπόψιν μου και εκτιμώ όλων σας τον χρόνο που αφιερώσατε γι αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα