Cataphract Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Filei mou ta nea einai ta ekseis oti gia na pareis kalo mistho asxeto me to epipedo sou i tis gnoseis sou prepei na exeis kalo visma opote tha pareis kai 1000 kai 1500 euro, Asxeto apo auto to thema einai oti se poli liges eteries metarei i gnosei san proto kritirio na kserete kai kati allo i gnoseis einai kalo alla i empiria einai auti pou se kanei magka opote osei pernete tora liga fraga ipomoni kati tha ginei kai ego auto perimeno kai psaxnomai panda na psaxneste kai min klegeste iparxoune kai anthropi pou pinane pados h diki mou ebiria leei oti afto pou metraei den ine ta ptixia ktlp.. h embiria metraei.... na ise magas kai na boris na dosis lisi ton ora pou o alos kegete.. kai meta afou apoktisis tin ebistosini tous tote boris na zitas oti thelis.... pleon oi diefthintes ton etairion den prepi na prosexoun mono ton logisti tous.. ala kai ton Computera tous... ine thesi klidi.. kai an kserdisis tin ebistosini tous kerdisis para pola.. kai afta peri gnorimion kai mesou den isxeioun pada.. ego tin doulia mou tin vrika apo to http://www.skywalker.gr me poli kala lefta kai xoris meso. :wink:
Devilcried Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ego douleuo eksoteriko service se mia megalh etairia.Oi misthoi kymainontai sta 800 euro (650 kathara).To mono pou tous noiazei einai na bgazeis thn douleia.Oi blabes kymainontai apo tis poio aples p.x. allagh kapooiou eksartimatos mexri skasmenous server tous opoioous sthneis apo thn arxi.Oi yperories einai para polles (pali kala pou mas tis plironoun).Spania yparxoun kai meres pou teleioneis noritera. P.S.1 File to plaisio den sto systino.douleyei enas kollitos ekei kai mou leei oti tous blepoun san doulous.Treli ekmetaleysi gia psorodifraga. P:.S. 2 Sas afino na doulepso kai ligo
netcrawler Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 katarameno eliniko "aksiokratiko" sitima.... :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: Αυτο ξαναπέστο φίλε μου...... Η κατάσταση είναι για κλάματα
axidous Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Λοιπόν να πω και εγω την δικιά μου αποψη ... Ειμαι adminstrator σε μεγάλη ΑΕ ... Οι εργασίες που κάνω ειναι πάνω σε unix solaris, linux, windows x.x Ακόμα υποστηριζω εφαρμογή κάτω από sql informix on line και τέλος κάνω και επισκευές Η/Υ και δικτύων. Εγώ να μιλήσω από την πλευρά του υφιστάμενου . Οταν προσλαμβάνουμε στην εταιρεία άτομο για να δουλεψει και του αναθετεις δουλεια (τεχνικος) και δεν την κανει και τελικα την κανω ο ιδιος θα πρεπει να αμοιφθει?? Βεβαια δεν ειναι ολοι το ιδιο αλλα μεγάλος αριθμος .. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω οτι αν εχει κανεις πελάτες μαζι με το μισθό φτάνεις τα 2500 ευρω χαλαρα , αλλα μηδεν προσωπική ζωή ... Δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου φιλικα
Cataphract Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 giafto lipon na zitate pada arketa lefta... oso perisotera zitate toso perisotero anevenete sta matia tou kathe ergodoti. arki na iste sigouroi gia tis gnosis kai tis oikanotites sas. den imaste oute ilektroloi oute mixanikoi.. imaste GIATROI... kai frodizoume to deftero politimotero pragma ston anthropo meta tin igia tou.. TON YPOLOGISTI TOU. opios katalave katalave...
netcrawler Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Συμφωνω απόλυτα μαζί σου Cataphract!!! Δηλαδη τι πρέπει να γίνει για να μας πάρουν επιτέλουσ στα σοβαρά. Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι αν δέν δουλεψουμε εμείς δεν μπορεί να δουλέψει ολόκληρη εταιρία, Δική μου ταπεινή άποψη είναι οτι οι τεχνικοί που παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης σε εταιρίες πρέπει να λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψην πως να το κάνουμε ρε παιδιά είμαστε απο τους πλέον χρήσιμους και σημαντικούς...
Cataphract Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 akrivos. emena gia na me paroun sta sovara .. (giati opos kai na to kanoume emis oi computerades imste kai ligo idiorithmoi... kai se xaraktira kai se emfanisi...lol.. ) tous ekana ena psiloxouneri sto diktio kai frodisa na exo klisto to kinito mou 1 mera afto itan gonatisane... den borousan na doulepsoun (xoria h xasoura) .. otan girisa diorthosa tin "zimia" (apla aniksa ton exchange server) lol.... kai meta apo 1 week na kai to grafeio mou na kai afksisi ston mistho mou ktlp... prepi na katalavoun oti me to na steris apo enan computera 100,200 h 300 euro afto bori na apoferi stin etairia akoma 1000,2000, h 3000 euro xasoura. as epileksoun ti theloun vevea den leo na arxisoume na g@m@me tous servers kai ta pc apla na kanis tin katalili kinisi tin katalili stigmi.. opos sto skaki. :wink:
tzoulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 den imaste oute ilektroloi oute mixanikoi.. imaste GIATROI... kai frodizoume to deftero politimotero pragma ston anthropo meta tin igia tou.. TON YPOLOGISTI TOU. Φίλε Cataphract έχεις δίκιο και συμφωνώ μαζί σου. Εμείς ξέρουμε τι είμαστε, οι πελάτες των εταιριών για τις οποίες δουλεύουμε ξέρουν; Οι εργοδότες μας τους δίνουν να καταλάβουν τι ακριβώς είναι η δουλειά μας ή γουστάρουν να κάνουν χάρες σε γνωστούς;
Cataphract Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 edo ine to lathos... kamia (sovari) etairia den tin simferi na exi gia texniki ipostiriksi ali etairia h opia otan iparksi problem na stelni enan texniko kai na tous xreoni me tin ora (minimum 50 euro). oles oi sovares etairies exoun 1,2 h 3 texnikous, analoga me ton ogo ton PC kai tous plironoun me ton mina exoun to grafeia ki tous to internet tous kai ine stand by, otan simvi kati epemvenoun amesos kai kanoun kai kamia psilosidirisoula (fisima ta pc ktlp). otan lipon pate se mia etairia giati den prospathite na pate gia doulia ston pelati tis etairias kai na iste eki monimos texnikos. me to onsite service ti tha vgali h eteria pou doulevis kai posa tha sou dosi esena ?? :wink: giafto kai oi misthoi stin onsite ipostiriksi ine xamiloi. to ekana (3 xornia) kai eperna 560 euro. meta piga stin AE arxis ame 700 kai tora ime sta 1000 afto pou ekana ego boroun na to kanoun oloi.. den ekana magika oute ime kamia diania sta PC.
karib Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 (kai ta proslavanoun mono kai mono epidi fenete to string tous) Δηλαδή όντως υπάρχουν τέτοιες προσλήψεις?
Cataphract Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 vevea... ala oxi gia poli.. otan fane ton Poulo pernoun kai ton Poulo.. LOL...
Cataphract Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Λοιπόν να πω και εγω την δικιά μου αποψη ...Ειμαι adminstrator σε μεγάλη ΑΕ ... Οι εργασίες που κάνω ειναι πάνω σε unix solaris' date=' linux, windows x.x Ακόμα υποστηριζω εφαρμογή κάτω από sql informix on line και τέλος κάνω και επισκευές Η/Υ και δικτύων. Εγώ να μιλήσω από την πλευρά του υφιστάμενου . Οταν προσλαμβάνουμε στην εταιρεία άτομο για να δουλεψει και του αναθετεις δουλεια (τεχνικος) και δεν την κανει και τελικα την κανω ο ιδιος θα πρεπει να αμοιφθει?? Βεβαια δεν ειναι ολοι το ιδιο αλλα μεγάλος αριθμος .. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω οτι αν εχει κανεις πελάτες μαζι με το μισθό φτάνεις τα 2500 ευρω χαλαρα , αλλα μηδεν προσωπική ζωή ... Δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου φιλικα[/quote'] eksartate ti ton vazis na kani .. akoma kai o pio ebiros texnikos theli toulaxiston kapio xroniko diastima na eksikiothi me to network tis kathe etairias .. vevea an tou les na alaksi M/B , trofodotiko h na kani share ena printer kai den to kani tote ... OKSO... !!! :evil:
axidous Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Φιλε μου δυστιχως απο τα πιο απλα πραγματα να του βαλεις να κανει δεν κανει.. Τι να σου πω ακομα και τροφοδοτικο να αλλαξει δεν το κανει... Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορουν και πολλοι με ενα βιογραφικο οτι ειναι οι κορυφαιοι σε γνωσεις σε θεωρια αλλα στη πραξη.... Το κακο ειναι οτι οι καλοι τεχνικοι ειναι είδος υπο εξαφάνιση και συνηθως σε μια μεγαλη εταιρια τους εχουν του πεταμου ... Πολλες εταιρειες για να μην πληρωνουν κοσμο τους βαζουν να γραφουν word , excel ακομα και DTP εφαρμογες .. δηλαδή οι τεχνικοι ειναι "τα παιδια για ολες τις δουλειες" Δυστιχως , ...
xaotikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 den imaste oute ilektroloi oute mixanikoi.. imaste GIATROI... kai frodizoume to deftero politimotero pragma ston anthropo meta tin igia tou.. TON YPOLOGISTI TOU. Φίλε Cataphract, εδώ υπάρχουνε άνθρωποι (μηχανικοί) που φροντίζουνε για την υγεία των ανθρώπων (πχ υποστήριξη μηχανημάτων χειρουργίου ή εντατικής) αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους παίρνουν κάποια ψωροευρό...τι ψάχνεις τώρα. Το θέμα για μένα είναι να έχεις τις γνώσεις, να μπορείς να τις επεκτείνεις συνέχεια και να ψάχνεσαι σε πολλούς τομείς. Εμπειρία έρχεται με τον καιρό...γιαυτό συνεχώς πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο μέχρι να κατασταλάξεις κάπου καλά και με ικανοποιητικό μισθό.
The_player Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Λοιπον....Η αρχη ειναι παντα δυσκολη. Εγω ξεκινησα κανοντας πρακτικη σε εταιρια Leasing Πολύ τρεξιμο..ειχα ολα τα περι υποστηριξης αλλα και το Μετοχολογιο (ασχετο , αλλα το πηρα)!!! Τελος παντων με πολλη δουλεια χωρις ωραριο κτλ..καταφερα να αναδειξω την δουλεια μου και απο 150.000 δρχ το 98 να περνω 300.000 το 2001.... Εφυγα φανταρος...Ομως κρατησα την επαφη μου....και αφου απολυθηκα με τις ιδιες γνωριμιες (και αναγνωρισμενη την δουλεια μου...ηδη) μηχανογραφω ως administrator 2 τεχνικες εταιριες παιρνωντας 1180 ευρω.... Αυτο που ειπε ο φιλος οτι οι admin ειναι η χολερα , η πανουκλα κτλ...ειναι λαθος... Απλα ο admin κανει την δουλεια του αναλογα με τις αναγκες της καθε επιχειρησης...Αλλη εχει 10 pc , αλλη 110 , αλλη dos εφαρμογες (ναι! υπαρχουν ακομα....) αλλη τεραστιους servers..... To θεμα ειναι να λυνεις τα προβληματα ....αν τα λυνεις εισαι θεος...και να managareis σωστα τον εαυτο σου... Και το πιο βασικο...επειδη ειμαστε οι Γιατροι των Η/Υ χρειαζομαστε επιμορφωση....οπως ολοι οι γιατροι . Σεμιναρια , Πιστοποιησεις....αυτο ειναι το κλειδι παιδια.... και μια τελικη φιλικη συμβουλη..... Μην απορριψετε κανεναν....απο τον φιλο του Γεν.Διευθυντη που κολληησε ιους στο σπιτι του..........μεχρι την Γραμματεα που δεν μπορει να μπει στο internet.... Αφηστε ολες τις πορτες ανοιχτες και δεν θα βγειτε ποτε χαμενοι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.