Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη παιδιά πως μπορώ να βρω κατάστημα για live κατάθεση;  κάτω Τούμπα συγκεκριμένα. 

Επίσης ποια είναι η διαδικασία που κάνεις στο μηχάνημα; Μην ψάχνομαι γιατί έχει και ουρές ατελείωτες εδώ και μέρες. 

Και τέλος σε πόση ώρα " θα δω" τα χρήματα στο λογαριασμό μου; 

Δημοσ.

τι να το κάνεις το κατάστημα. Βρες ένα ΑΤΜ και πήγαινε κατα προτίμηση απόγευμα. Το πρωί μαζεύονται όλοι οι χασομέρηδες. τα χρήματα τα βλέπεις αμέσως.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Bitbit είπε

τι να το κάνεις το κατάστημα. Βρες ένα ΑΤΜ και πήγαινε κατα προτίμηση απόγευμα. Το πρωί μαζεύονται όλοι οι χασομέρηδες. τα χρήματα τα βλέπεις αμέσως.

Οκ ΑΤΜ. Αλλά δέχονται όλα live κατάθεση; 

Δημοσ.

προσωπικά δεν έχω πετύχει ΑΤΜ που να μη δέχεται. Ακόμα και ΑΤΜ που λειτουργούσαν με φάκελο παλαιότερα, έχουν πλέον αλλάξει. Πολύ πιθανόν να έχουν αντικατασταθεί όλα. Τώρα αν τύχεις σε κανένα που να μη δέχεται τι να πω. Θα είσαι λίγο γκαντέμης

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bitbit είπε

προσωπικά δεν έχω πετύχει ΑΤΜ που να μη δέχεται. Ακόμα και ΑΤΜ που λειτουργούσαν με φάκελο παλαιότερα, έχουν πλέον αλλάξει. Πολύ πιθανόν να έχουν αντικατασταθεί όλα. Τώρα αν τύχεις σε κανένα που να μη δέχεται τι να πω. Θα είσαι λίγο γκαντέμης

Κατάλαβες τι θέλω να κάνω; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bitbit είπε

να καταθέσεις χρήματα στο λογαριασμό σου της Εθνικής από ΑΤΜ και να φανούν αμέσως στο λογαριασμό.

Ναι. Αυτό παλιά γινόταν θυμάμαι σε συγκεκριμένα ΑΤΜ γιαυτό ρώτησα. 

Δημοσ.
Just now, Boubis1411 said:

Ναι. Αυτό παλιά γινόταν θυμάμαι σε συγκεκριμένα ΑΤΜ γιαυτό ρώτησα. 

σχεδον σε ολα εκτος απο τα  off site πχ μαγαζια κτλ.εννοειται δεν πρεπει να ειναι με φακελο αν και εχουν αλλαχτει σχεδον ολα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...