Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ρχονται μειλ με ειδοποιησεις αυτες τις μερες οτι θα υπαρξουν αλλαγες. Αφενος στο Google photos το απεριοριστο θα καταργηθει και ακομα και η συμπιεση της Google θα μετραει υπερ του free των 15GB και απλα θα διατηρησει ανεπαφα οτι εχουν ανεβει μεχρι Ιουνιο του 21, και αφετερου οτι θα διεγραφουν αρχεια απο ανενεργους ανω των 2 ετων λογαριασμους. Γιατι τετοια επιθετικη πολιτικη, τι εγινε ξεμειναν απο DataCenters

Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Μου ρχονται μειλ με ειδοποιησεις αυτες τις μερες οτι θα υπαρξουν αλλαγες. Αφενος στο Google photos το απεριοριστο θα καταργηθει και ακομα και η συμπιεση της Google θα μετραει υπερ του free των 15GB και απλα θα διατηρησει ανεπαφα οτι εχουν ανεβει μεχρι Ιουνιο του 21, και αφετερου οτι θα διεγραφουν αρχεια απο ανενεργους ανω των 2 ετων λογαριασμους. Γιατι τετοια επιθετικη πολιτικη, τι εγινε ξεμειναν απο DataCenters

Ο τζάμπας "πέθανε" ήρθε καιρός να αρχίσουν λογικά, να χρεώνουν για τις υπηρεσίες που παρέχουν...

Δημοσ.

Ναι μαν μου κυριλε. Αλλα γιατι να φτασουν και στο σημειο να σου διαγραψουν αρχεια που ανεβασες στην περιοδο που εχει υπαρξει free. Οκ πολιτικη τους και ο καθενας ας λαβει τα μετρα του, δεκτο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, therock είπε

Ναι μαν μου κυριλε. Αλλα γιατι να φτασουν και στο σημειο να σου διαγραψουν αρχεια που ανεβασες στην περιοδο που εχει υπαρξει free. Οκ πολιτικη τους και ο καθενας ας λαβει τα μετρα του, δεκτο

Λογικά πληρώνεις και τα κρατάς 🙂

Μφχ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι. Το Google One πως ακριβως σχετιζεται με τις γενικοτερες υπηρεσιες της Google. Το μηνυμα ελεγα πως οσοι τηρουν λογαριασμο Google One θα διατηρησουν τα αρχεια τους. Αλλα βλεπω πως εχει και δωρεαν πλανο σαν υπηρεσια. Υπαρχει καποια ενεργεια που μπορω να κανω να μεταβω σε Google One profil ωστε να μην πρεπει να εχω το νου μου για τυχον διαγραφες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...