giorgos1966 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας.Βρε παιδια εβαλα μία αγγελία σε κινητο. Πριν λίγο μου στειλανε ενα email και ρωτουσε ποσο τελικα το δινω κτλ. Απάντησα. Μετα μου ξαναστελνει μύνημα και γραφει τα εξής: << Εντάξει, το κόστος αποστολής μέσω ταχυδρομείου Elta στο σύζυγό μου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 35-40 ευρώ, οπότε θα σας πληρώσω 630 ευρώ παρακαλώ να μου επιστρέψετε με το πλήρες όνομά σας και τα στοιχεία της τράπεζάς σας, ώστε να μπορώ να καταθέσω τα χρήματα στο τραπεζικός λογαριασμός εντάξει. Επίσης, στείλτε μου την εικόνα των προϊόντων. Ευχαριστώ πάρα πολύ >> Να πω την αλήθεια κάτι δε μου κολάει.Να δωσω τον αρ.λογαριασμου μου,τα στοιχεία μου.... και εαν με καποιο τροπο με χακαρουν; Υπάρχει τετοια δυνατότητα; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από giorgos1966
kormos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα σας.Βρε παιδια εβαλα μία αγγελία σε κινητο. Πριν λίγο μου στειλανε ενα email και ρωτουσε ποσο τελικα το δινω κτλ. Απάντησα. Μετα μου ξαναστελνει μύνημα και γραφει τα εξής: << Εντάξει, το κόστος αποστολής μέσω ταχυδρομείου Elta στο σύζυγό μου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 35-40 ευρώ, οπότε θα σας πληρώσω 630 ευρώ παρακαλώ να μου επιστρέψετε με το πλήρες όνομά σας και τα στοιχεία της τράπεζάς σας, ώστε να μπορώ να καταθέσω τα χρήματα στο τραπεζικός λογαριασμός εντάξει. Επίσης, στείλτε μου την εικόνα των προϊόντων. Ευχαριστώ πάρα πολύ >> Να πω την αλήθεια κάτι δε μου κολάει.Να δωσω τον αρ.λογαριασμου μου,τα στοιχεία μου.... και εαν με καποιο τροπο με χακαρουν; Υπάρχει τετοια δυνατότητα; Ε δε θέλει και ερώτημα.... Δεν σου "μυρίζει" τίποτα? 🙂 Μφχ 1
giorgos1966 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Βρε φίλε το εγραψα ευγενικα οτι μου μυρίζει απάτη..... Ειναι δυνατόν απο Αγγλία να μην βρουν και φτηνότερο και ψάχνουν σε ελληνικές αγγελίες; Απλα τωρα σιγουρεύτηκα.
kormos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Βρε φίλε το εγραψα ευγενικα οτι μου μυρίζει απάτη..... Ειναι δυνατόν απο Αγγλία να μην βρουν και φτηνότερο και ψάχνουν σε ελληνικές αγγελίες; Απλα τωρα σιγουρεύτηκα. Μην ασχολείσαι καν ούτε απλά για να περάσεις το χρόνο σου σε μπλα μπλα 🙂 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα σας.Βρε παιδια εβαλα μία αγγελία σε κινητο. Πριν λίγο μου στειλανε ενα email και ρωτουσε ποσο τελικα το δινω κτλ. Απάντησα. Μετα μου ξαναστελνει μύνημα και γραφει τα εξής: << Εντάξει, το κόστος αποστολής μέσω ταχυδρομείου Elta στο σύζυγό μου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 35-40 ευρώ, οπότε θα σας πληρώσω 630 ευρώ παρακαλώ να μου επιστρέψετε με το πλήρες όνομά σας και τα στοιχεία της τράπεζάς σας, ώστε να μπορώ να καταθέσω τα χρήματα στο τραπεζικός λογαριασμός εντάξει. Επίσης, στείλτε μου την εικόνα των προϊόντων. Ευχαριστώ πάρα πολύ >> Να πω την αλήθεια κάτι δε μου κολάει.Να δωσω τον αρ.λογαριασμου μου,τα στοιχεία μου.... και εαν με καποιο τροπο με χακαρουν; Υπάρχει τετοια δυνατότητα; Ήθελα να ήξερα πραγματικά γιατι ασχολείστε με ολους αυτούς του ψαράδες
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα σας.Βρε παιδια εβαλα μία αγγελία σε κινητο. Πριν λίγο μου στειλανε ενα email και ρωτουσε ποσο τελικα το δινω κτλ. Απάντησα. Μετα μου ξαναστελνει μύνημα και γραφει τα εξής: << Εντάξει, το κόστος αποστολής μέσω ταχυδρομείου Elta στο σύζυγό μου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 35-40 ευρώ, οπότε θα σας πληρώσω 630 ευρώ παρακαλώ να μου επιστρέψετε με το πλήρες όνομά σας και τα στοιχεία της τράπεζάς σας, ώστε να μπορώ να καταθέσω τα χρήματα στο τραπεζικός λογαριασμός εντάξει. Επίσης, στείλτε μου την εικόνα των προϊόντων. Ευχαριστώ πάρα πολύ >> Να πω την αλήθεια κάτι δε μου κολάει.Να δωσω τον αρ.λογαριασμου μου,τα στοιχεία μου.... και εαν με καποιο τροπο με χακαρουν; Υπάρχει τετοια δυνατότητα; ΞΕχνα το .Απάτη είναι ,βρωμάει απο εδώ μέχρι την Σκόπελο. 1
tarantules Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Πέρα από την απάτη , ποιος ο λόγος να ζητήσει κάποιος αριθμό λογαριασμού τη στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτά;
giorgos1966 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, tarantules είπε Πέρα από την απάτη , ποιος ο λόγος να ζητήσει κάποιος αριθμό λογαριασμού τη στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτά; Καλημέρα. Που να ξέρει πλεον κανεις τι μπορει να σκαρφιστούν..... Ηθελε το ονομ/νο - αρ.λογαριαμου και φωτογραφίες της συσκευης.
tarantules Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Καλημέρα. Που να ξέρει πλεον κανεις τι μπορει να σκαρφιστούν..... Ηθελε το ονομ/νο - αρ.λογαριαμου και φωτογραφίες της συσκευης. Αν δεν βαριέσαι δεν του στέλνεις ψεύτικα στοιχεία να δούμε τι θα σου πει;
giorgos1966 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Αν δεν βαριέσαι δεν του στέλνεις ψεύτικα στοιχεία να δούμε τι θα σου πει; Μπα διεγραψα τελειως το email.
spartak1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, tarantules είπε Αν δεν βαριέσαι δεν του στέλνεις ψεύτικα στοιχεία να δούμε τι θα σου πει; To επόμενο βήμα θα είναι να στείλει ο απατεώνας ένα ψεύτικο καταθετήριο στο οποίο θα φαίνεται ότι δήθεν έκανε μεταφορά τα χρήματα στο λογαριασμό του. Αν ο άλλος τσιμπήσει και το στείλει, την πάτησε!
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, spartak1 είπε To επόμενο βήμα θα είναι να στείλει ο απατεώνας ένα ψεύτικο καταθετήριο στο οποίο θα φαίνεται ότι δήθεν έκανε μεταφορά τα χρήματα στο λογαριασμό του. Αν ο άλλος τσιμπήσει και το στείλει, την πάτησε! Τι να τσιμπήσει και να στείλει αφού λέμε οτι θα δώσει ψεύτικα στοιχεία
spartak1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Τι να τσιμπήσει και να στείλει αφού λέμε οτι θα δώσει ψεύτικα στοιχεία Το επόμενο βήμα είναι το ψεύτικο καταθετήριο
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Το επόμενο βήμα είναι το ψεύτικο καταθετήριο Ναι και; Σε τι τον επηρεάζει;
spartak1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Ναι και; Σε τι τον επηρεάζει; Δε ρωτησες παραπανω τι θα πει ο απατεωνας; Απαντησε σε αυτό έδωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα