Προς το περιεχόμενο

Κατέβασμα torrents σε δίσκο που έχει συνδεθεί σε modem


lanc3lot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι αυτές τις μέρες ώστε να λύσω και αρκετά Wifi προβλήματα που έχω πχ όταν χρησιμοποιώ το κινητό ή το laptop σπίτι, αν αξίζει να υλοποιήσω τo eξής. Να επενδύσω σε ένα καλό modem, πχ Asus Wi-Fi Router RT-AX92U Wi-Fi 6 AX6100 ή Asus Router RT-AX82U WiFi 6 AX5400 και να συνδέσω το WD My Home πάνω (μέσω USB πχ) ή δικτυακά.

Η ερώτηση είναι βλέπω αυτά τα modem πως έχουν εφαρμογές όπου μπορώ να τα χειρίζομαι από μακριά. Θα μπορώ να κατεβάζω πχ torrents μέσα από μια τέτοια υλοποίηση ή για κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτική μια αγορά Synology Nas πχ. 

Ξέρει κάποιος; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bump :) 

τα γράφω πιο αναλυτικά:

Οι ανάγκες είναι 4Κ Streaming από Network δίσκο προς το Nvidia Shield TV που υποστηρίζει Gigabit Ethernet συνδεδεμένο με Ethernet και όχι Wifi όπου παίζει μέσω Plex και πιθανότητα να μπορώ να κατεβάσω torrents κατευθείαν στο δίσκο αυτό πάνω. Επιπλέον υπάρχουν δεδομένα προβλήματα με το Wifi σπίτι όπου πολλές φορές το κινητό ή το tablet δεν μπαίνει σε sites ενώ είναι σε Wifi ή όταν πχ κατεβάζει κάτι μια συσκευή και δεν μένει τίποτα στην άλλη. Το My Cloud Home δυσκολεύεται σε 4Κ αρχεία ενώ δεν υποστηρίζει δυνατότητα να κατεβάζεις torrents πάνω του.

Στο σπίτι έχω Wind vdsl, στα 100Mbit που όμως πιάνει περίπου 60-70 + το modem είναι το: ZTE H288A

Αρχικά λοιπόν η ιδέα ήταν να πάρω το Synology 118 (που έχω τσεκάρει μέσω φίλων που το έχουν πως παίζει 4Κ αρχεία χωρίς θέμα), όπου μαζί με κάποιον καλό δίσκο, πχ Ironwolf Pro ή RED στα 6GB το κόστος θα φτάσει περίπου 350€ και να πουλήσω το WD Mycloud Home περίπου 150-180€ αν είναι εφικτό και να πληρώσω την διαφορά
Επειδή όμως υπάρχουν και τα Wifi προβλήματα, αναρωτιέμαι μήπως αν πάρω κάποιο καλό modem όπως αυτά που αναφέρω παραπάνω, λύσω σίγουρα τα Wifi προβλήματα (και πιθανότητα αν είναι Wifi 6 επενδύσω και για το μέλλον όπου πχ laptop μου το υποστηρίζει, το Playstation 5 επίσης και λογικά αν πάρω κινητό στο μέλλον επίσης θα το υποστηρίζει) και μέσω των τεχνολογιών που βλέπω πχ στα Asus Modem όταν κατεβάζω θα μπορώ να χρησιμοποιώ το ίντερνετ και στις άλλες συσκευές αφού το handling θα είναι καλύτερο από το ΖΤΕ), αυξήσω την απόδοση του εσωτερικού δικτύου μου και έτσι βελτιώσω την απόδοση του 4K από το Mycloud Home στο Nvidia Shield και επειδή βλέπω πως τα modem όπως πχ αυτά που έγραψα, έχουν πλήθος επιπλέον υπηρεσιών και remote management από εφαρμογές, σκεφτόμουν αν θα μπορώ να ορίσω κάπως τα torrents να κάνουν save στο δίσκο. Ίσως να είναι επιστημονική φαντασία αυτό lol.gif για αυτό και το ρωτάω.

Επεξ/σία από lanc3lot
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...