Προς το περιεχόμενο

σκεφτομαι να κανω ενα καναλι στο youtube αν και φουλ ασχετος-καποιες αποριες


rudigarcia222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα λογω του ελευθερου χρονου  αποφασισα να κανω ενα καναλι στο youtube ετσι για την φαση και να πειραματιστω,θα ειναι αρκετα κλισε με τοπ 10 απο ποδοσφαιριστες η αλλα σπορ η γκολ η κατι τετοιο για αρχη και θα εχει μονο μουσικη και εικονες η μουσικη και γκολ σε βιντεο.Χωρις λογο δηλ και δεν θα απευθυνονται σε καποιο κοινο συγκεκριμενης χωρας.

Καθαρα για το χαβαλε και οπως ειπα να πειραματιστω  χωρις σκοπο να γινω youtuber ετσι και αλλιως ξερω οτι υπαρχουν χιλιαδες καναλια με το ιδιο θεμα ανωτερα σε ποιοτητα δουλεια ποσοτητα με ηδη βαση χρηστων μπλα μπλα και ξερω οτι θα εχει μηδαμινη ανταποκριση.

 

Καποιες αποριες

1)τεχνικα μπορω να κοψω καποια γκολ απο αλλα ραντομ βιντεο εστω του μεσσι να τα βαλω σε δικο  μου τοπ 10,αυτο θελει καποια αδεια???ας πουμε να αναφερονται τα καναλια η κατι αλλο που εδειχνε τα ματς

2)υπαρχουν τραγουδια που μπορω να χρησιμοποιησω απο τις λιστες με royalfree η οπως λεγεται ,το μονο που εχω να κανω ειναι να τα ονομασω στην περιγραφη και ειμαι καλυμμενος απο copyright??

3)εστω ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας να φτασω 1000σαμπς και δεν ξερω ποσες χιλιαδες ωρες προβολης για το partenership,η διαδικασια ειναι εγγραφη στο ad revenue οπου βαζω στοιχεια/μειλ και λογαριασμο πειπαλ η τραπεζας??καπως ετσι??

4)παλι υποθετικα-χρειαζεται καποια αδεια απο την εφορια για να δικαιολογουνται ?καποιο πτυχιο σαν studio artist/creator (τυχαια βαζω αυτες τις ολορογιες) 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...