yiatsek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας χαιρετώ και πάλι. Τώρα θέλω τα φώτα σας για αγορά κατάλληλης οθόνης. Ο σκοπός είναι κυρίως gaming αλλά παράλληλα βλέπω και netflix. Budget μέχρι 500 max. Η παρούσα οθόνη είναι μια Lg 24m47vq η οποία είναι ΤΝ 60 hz. Αυτήν θα την βάλλω σαν δεύτερη δίπλα. Θεωρώ ότι μέχρι 27άρες είμαι καλά. (Επίσης δεν ενδιαφέρομαι για curved) Λοιπόν η κάρτα γραφικών είναι η rtx3070 και το σύστημα έχει στηθεί με 5600x για επιδόσεις σε ~1440p . Τώρα θέλω να με ενημερώσετε για το αν θα πάω προς ips ή va ? Έχω καταλήξει ότι αν πάω σε ips να κινηθώ για 27άρα dell s2721dgfa όταν βρεθούν διαθεσιμότητες ξανά. Παρόλα αυτά είδα σε κριτικές ότι αν βλέπω ταινίες και σειρές τα ips ίσως δεν με βοηθούν. Θέλω την άποψη σας σε αυτό. Και αν με βοηθάει το va να μου προτείνετε μοντέλα. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από yiatsek
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, yiatsek είπε Σας χαιρετώ και πάλι. Τώρα θέλω τα φώτα σας για αγορά κατάλληλης οθόνης. Ο σκοπός είναι κυρίως gaming αλλά παράλληλα βλέπω και netflix. Budget μέχρι 500 max. Η παρούσα οθόνη είναι μια Lg 24m47vq η οποία είναι ΤΝ 60 hz. Αυτήν θα την βάλλω σαν δεύτερη δίπλα. Θεωρώ ότι μέχρι 27άρες είμαι καλά. (Επίσης δεν ενδιαφέρομαι για curved) Λοιπόν η κάρτα γραφικών είναι η rtx3070 και το σύστημα έχει στηθεί με 5600x για επιδόσεις σε ~1440p . Τώρα θέλω να με ενημερώσετε για το αν θα πάω προς ips ή va ? Έχω καταλήξει ότι αν πάω σε ips να κινηθώ για 27άρα dell s2721dgfa όταν βρεθούν διαθεσιμότητες ξανά. Παρόλα αυτά είδα σε κριτικές ότι αν βλέπω ταινίες και σειρές τα ips ίσως δεν με βοηθούν. Θέλω την άποψη σας σε αυτό. Και αν με βοηθάει το va να μου προτείνετε μοντέλα. Σας ευχαριστώ. VA και gaming δεν πάνε μαζί Μια χαρά είναι οι νέες ips για ταινίες και σειρές, με καλό color popping. Δεν έχουν τα "βαθιά μάυρα" των va, αλλά τα χρώματα βοηθάνε αρκετά. https://www.msystems.gr/monitors/dell-s2721dgfa-quad-hd-27-wide-ld-ips-165hz-1ms-with-amd-freesync-nvidia-g-sync-compatible-hdr-ready-210-axrq άμεσα διαθέσιμο αν δεν θες να περιμένεις. ΑΝ είσαι και αθήνα θα θα γλιτώσεις και μεταφορικά
yiatsek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Α ωραία θα παραμείνω στα ips τότε. Όσον αφορά το msystems είναι μεν διαθέσιμο αλλά θέλει να ορίσω ή acs με έξτρα 17 ευρώ νομίζω και χωρίς αντικαταβολή , δλδ ή με τράπεζα ή με χρεωστική κ διαφορετικά επιλογή μεταφορική εταιρίας με 0 χρέωση αλλά με πληρωμή κιλών στην παράδοση κ ταυτόχρονα πάλι χωρίς αντικαταβολή. Τώρα δεν είναι ότι δεν έχω τα λεφτά , προφανώς κ τα έχω αλλά η μη αντικαταβολή με την παρούσα κατάσταση στα acs με επηρεάζει λίγο αρνητικά και για αυτό γράφω πως περιμένω διαθεσιμότητες.
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, yiatsek είπε Α ωραία θα παραμείνω στα ips τότε. Όσον αφορά το msystems είναι μεν διαθέσιμο αλλά θέλει να ορίσω ή acs με έξτρα 17 ευρώ νομίζω και χωρίς αντικαταβολή , δλδ ή με τράπεζα ή με χρεωστική κ διαφορετικά επιλογή μεταφορική εταιρίας με 0 χρέωση αλλά με πληρωμή κιλών στην παράδοση κ ταυτόχρονα πάλι χωρίς αντικαταβολή. Τώρα δεν είναι ότι δεν έχω τα λεφτά , προφανώς κ τα έχω αλλά η μη αντικαταβολή με την παρούσα κατάσταση στα acs με επηρεάζει λίγο αρνητικά και για αυτό γράφω πως περιμένω διαθεσιμότητες. γιατί δεν έχει αντικαταβολή η acs? θυμάμαι όταν κοιτούσα είχε κανονικά
yiatsek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι λάθος μου, ήθελα να γράψω πως η μία επιλογή είναι acs με +17 ευρώ και 3 αντικαταβολή οπότε πάμε στο 500άρι ή άλλη μεταφορική με 0 έξοδα αλλά χωρίς αντικαταβολή. Επίσης το acs έχει 6ήμερο μίνιμουμ έξτρα σε παραδόσεις. Περιμένω λίγο μπας κ στρώσουν τα πράγματα κ την βρω σε πιο λογική τιμή. Φίλος μαζί με μεταφορικά πριν κανά μήνα την είχε πάρει 460-470 ευρώ. Τώρα θα μου πεις για 30 ευρώ κάνω τόση φασαρία? σε αυτό θα συμφωνήσω , οπότε απλώς θα περιμένω λίγο κ αν δεν θα προχωρήσω σε αγορά. Λοιπόν την βρήκα στο officestore.gr 434 με άμεσα διαθέσιμο και σύνολο με μεταφορικά 450 περίπου. https://www.officestore.gr/shop/monitors/οθόνες-monitors/dell-monitor-s2721dgfa-27-gaming-led-1ms-qhd-165hz-hdmi-display-port-height-adjustable-nvidia-g-sync-amd-freesync-3yearsw-2/?ref=bestprice.gr Είναι η ίδια οθόνη , είστε σίγουροι ? Μου κάνει εντύπωση η τιμή Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από yiatsek
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, yiatsek είπε Ναι λάθος μου, ήθελα να γράψω πως η μία επιλογή είναι acs με +17 ευρώ και 3 αντικαταβολή οπότε πάμε στο 500άρι ή άλλη μεταφορική με 0 έξοδα αλλά χωρίς αντικαταβολή. Επίσης το acs έχει 6ήμερο μίνιμουμ έξτρα σε παραδόσεις. Περιμένω λίγο μπας κ στρώσουν τα πράγματα κ την βρω σε πιο λογική τιμή. Φίλος μαζί με μεταφορικά πριν κανά μήνα την είχε πάρει 460-470 ευρώ. Τώρα θα μου πεις για 30 ευρώ κάνω τόση φασαρία? σε αυτό θα συμφωνήσω , οπότε απλώς θα περιμένω λίγο κ αν δεν θα προχωρήσω σε αγορά. Λοιπόν την βρήκα στο officestore.gr 434 με άμεσα διαθέσιμο και σύνολο με μεταφορικά 450 περίπου. https://www.officestore.gr/shop/monitors/οθόνες-monitors/dell-monitor-s2721dgfa-27-gaming-led-1ms-qhd-165hz-hdmi-display-port-height-adjustable-nvidia-g-sync-amd-freesync-3yearsw-2/?ref=bestprice.gr Είναι η ίδια οθόνη , είστε σίγουροι ? Μου κάνει εντύπωση η τιμή η ίδια είναι, είναι ακριβότερο το msystems. Εγώ από metrostore την είχα πάρει 439+7 μεταφορικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα