j2k Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας. Θελω να μου στειλει καποιος απο αμερικη ενα πραγμα που κανει 500 ευρω και να μου το παραδωσουνε εδω τα ελτα η οι ταχυμεταφορες ελτα και ο λογος ειναι οτι να γινει η απλοποιημενη διαδικασια εκτελωνισμου (που στελνεις μονο την αποδειξη αγορας) χωρις εξουσιοδοτησεις κτλπ που θελουνε ιδιωτικες courier(dhl/fedex/ups). Το ξερω οτι θα πληρωσω 24% φπα + 5% τελωνειο + αμοιβη εκτελωνισμου ελτα . Το ερωτημα ειναι με τι πρεπει να το στειλει στην αμερικη ωστε να το παραλαβω εγω εδω με ταχυμεταφορες ελτα ? Ποια ειναι η ems υπηρεσια της αμερικης ? ξερω το usps οτι ειναι το αντιστοιχο ελτα εδω αλλα τι ειναι το αντιστοιχο των ταχυμεταφορων ελτα ?
Salvation81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περα απο USPS δεν νομιζω πως εχουν κατι για Elta Courier στην Αμερικη. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από Salvation81
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Η ΕΜS αμερικης συνεργάζεται με τα Elta Courier, τα οποία δεν είναι ελτα και δεν ξέρω αν ισχύει το (24% φπα + 5% τελωνείο + αμοιβή εκτελωνισμού ελτα) ...συμφωνώ με τον @Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα