apostolosl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια 24αρα και τη συμβουλή σας. Καταρχήν Δεν παίζω παιχνίδια.. 1-2.. Κι αν.. Προφανώς πάω σε ips πάνελ αμέσως. Το μόνο που θέλω είναι να είναι πεντακάθαρη η εικόνα. Δεν θέλω να 'πιξελιαζει' που λέμε. Θα με χαλάσει άσχημα γιαυτό και δεν θέλω να βιαστώ.. Αυτό πως θα το πετύχω; Π. χ. Είναι θέμα ανάλυσης..; Ευχαριστώ.
Chemical Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι και εγώ σε αναζήτηση οθόνης με τα ίδια requirements δλδ ips panel και για εργασία. Και υπάρχει μια περίπτωση να πάρω 24 μόνο με 16:10 ratio όμως γιατί οι 16:9 σε αυτό το μέγεθος περιορίζει πολύ. Επίσης την θέλω ως δεύτερη δίπλα σε ένα 2k 27 ultrasharp της dell Οπότε για 24 έχω καταλήξει σε μια εκ των u2415 ή την u2421 των Dell Αλλά περιμένω προσφορά μιας κ είναι ακριβουτσικες για 24αρι μόνιτορ. Ψήνομαι για το 25αρι u2520d 2k πάλι της dell για πιο crisp text και ανάλυση γενικότερα αλλά φοβάμαι την διαφορά ανάλυσης και scaling δίπλα στην 27αρα που εχω. Οπότε αυτομάτως σου προτείνω αυτά τα 3 μόνιτορ καθαρά για εργασία. Δυστυχώς δεν έχω άποψη για άλλες μάρκες μιας και έχω εμπειρία από dell ultrasharp μόνο. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Chemical
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα