Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εστειλα ενα μνμ στο μεσ στη μια και μιση το μεσημερι και παραδοθηκε στις 3:47 το μεσημερι. Στο μεταξυ ειχα προβλημα με το ιντερνετ σμρ εκλεινε μονο του και ξαναγοινε και εχουμε κακο καιρο και απο την ωρα που εστειλα το μνμ δεν ξαναμπηκα στο μεσ, λεω αυτα τα στοιχεια σε περιπτωση που βοηθησουν καπου. Ξερουμε γιατι εγινε αυτο? ή τουλαχιστον εχει γινει σε καανεναν αλλο? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Οταν Βρεχει στο Ελλαδα αυτα γινονται.
Random User Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά τα κούριερ πλέον υπολειτουργούν κι οι μεταφορές μηνυμάτων, υπομονή. (Είχε γενικό πρόβλημα το messenger και το instagram από το πρωί. Πλέον για μένα έχει διορθωθεί εδώ και ώρες). Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Random User
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 6 minutes ago, pinkalltheway said: Εστειλα ενα μνμ στο μεσ στη μια και μιση το μεσημερι και παραδοθηκε στις 3:47 το μεσημερι. Στο μεταξυ ειχα προβλημα με το ιντερνετ σμρ εκλεινε μονο του και ξαναγοινε και εχουμε κακο καιρο και απο την ωρα που εστειλα το μνμ δεν ξαναμπηκα στο μεσ, λεω αυτα τα στοιχεια σε περιπτωση που βοηθησουν καπου. Ξερουμε γιατι εγινε αυτο? ή τουλαχιστον εχει γινει σε καανεναν αλλο? η προβλημα του messenger η προβλημα του ιντερνετ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, pinkalltheway είπε Εστειλα ενα μνμ στο μεσ στη μια και μιση το μεσημερι και παραδοθηκε στις 3:47 το μεσημερι. Στο μεταξυ ειχα προβλημα με το ιντερνετ σμρ εκλεινε μονο του και ξαναγοινε και εχουμε κακο καιρο και απο την ωρα που εστειλα το μνμ δεν ξαναμπηκα στο μεσ, λεω αυτα τα στοιχεια σε περιπτωση που βοηθησουν καπου. Ξερουμε γιατι εγινε αυτο? αρα δλδ κατι τετοι ειναι εφικτο ?
kormos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, pinkalltheway είπε Εστειλα ενα μνμ στο μεσ στη μια και μιση το μεσημερι και παραδοθηκε στις 3:47 το μεσημερι. Στο μεταξυ ειχα προβλημα με το ιντερνετ σμρ εκλεινε μονο του και ξαναγοινε και εχουμε κακο καιρο και απο την ωρα που εστειλα το μνμ δεν ξαναμπηκα στο μεσ, λεω αυτα τα στοιχεια σε περιπτωση που βοηθησουν καπου. Ξερουμε γιατι εγινε αυτο? ή τουλαχιστον εχει γινει σε καανεναν αλλο? 3 λεπτά πριν, poulinos είπε η προβλημα του messenger η προβλημα του ιντερνετ. Και τα δύο σήμερα από νωρίς το μεσημέρι...
kostasw Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ρωτήσω εδώ. Τι παίχτηκε και πλέον δεν εμφανίζονται κάπου μαζεμένες οι φωτογραφίες σε μια συνομιλία; Θα πρέπει να ψάχνουμε όλη την συνομιλία για να βρούμε αυτό που θέλουμε;
nicktheol Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 19/12/2020 στις 12:13 ΜΜ, kostasw είπε Καλημέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ρωτήσω εδώ. Τι παίχτηκε και πλέον δεν εμφανίζονται κάπου μαζεμένες οι φωτογραφίες σε μια συνομιλία; Θα πρέπει να ψάχνουμε όλη την συνομιλία για να βρούμε αυτό που θέλουμε; Σταματησε σαν δυνατοτητα στο app. Στον browser υπαρχει. Εγω εχω παρατηρησει κατι. Δεν ειμαι στο messenger και μολις μου στειλει καποιος μηνυμα εμφανιζομαι online χωρις καν να το εχω δει εστω σαν ειδοποιηση γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα