Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum,

Ενδιαφέρομαι να καθαρίσω / γυαλίσω / αδιαβροχοποιήσω τα μάρμαρα που έχουμε στην είσοδο της πολυκατοικίας, και επειδή κανένας δεν θέλει να συνεισφέρει οικονομικά, λεω να το προσπαθήσω μόνος μου. Τα μάρμαρα είναι Αγίας Μαρίνας( τα κλασσικά που έχουν στις πολυκατοικιές), και έχουν να καθαριστούν από το 89  / είναι σε άθλια κατάσταση!

Διαβάζω στο web για σαπούνια  / οξυζενέ  / σβουράκια κλπ ως τρόπους αντιμετώπισης, αλλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω πρώτα, και θέλω να κρατήσω το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Κάποιος στο forum που έχει σχετική εμπειρία και μπορεί να με καθοδηγήσει? Έβαλα και short video που δείχνει σε τι κατάσταση είναι τα μάρμαρα,

Ευχαριστώ παιδιά!

Επεξ/σία από kiriax070783
Δημοσ.

θέλει μηχανή για να φύγει η επιφάνεια που έχει καταστραφεί και μετά πέρασμα ειδικό βερνίκι για να κρατήσει το καθάρισμα. Οι βαθιοί λεκέδες, δεν θα φυγουν βέβαια, αλλά μικρό το κακό.

Δυστυχώς θεωρώ μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

Μηχανή ΜΟΝΟ με διαμάντι ή και επαγγελματίας με σβουράκι μπορεί να κάνει κάτι καλό?

Σε 2-3 μάρμαρα έχω βάλει ήδη το Durostick D-21 (σε αυτά με τους πολλούς λεκέδες), και είδα ότι τα καθάρισε μια χαρά πάντως.

Απλά για όλη την είσοδο θα χρειαστώ τόσο πολύ Durostick, που το διαμάντι παίζει να μου βγει πιο φτηνό στο τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...