GiorgosVontz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη. Να παω σε rtx 3060 ti ή να παω σε ps5? Σημαντικες σημειωσεις! : 1. Εχω δωροεπιταγη απο πλαισιο 50 ευρω οποτε και η αγορα θα γινει απο εκει. 2. Pc εχω ηδη προφανως και εχω και οθονη 1080p 60hz που ομως μελλοντικα θα την αλλαξω για 2k 144hz ειτε παω στην κονσολα ειτε στην καρτα. 3. Πως βλεπετε να πηγαινει το θεμα με τις τιμες? Λογικα ps5 μετα τα χριστουγγενα θα παρω κατευθειαν στα 400 ευρω. Με τις καρτες τι γινεται? Θα πεσει το ιδιο γρηγορα η 3060ti στα 400 (ή εστω εκει κοντα) ή θα πρεπει να περιμενω κανα εξαμηνο?? 4. Τελος παιζω ολων τον ειδων τα παιχνιδια και μη απαιτητικα τυπου λολ με παρεα και απαιτητικα μονος μου. Συμφωνα με αυτα λοιπον εσεις τι μου προτεινετε να κανω?
7nisiotis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αρχικά αν δεν έχεις προπαραγγελια PS5 δε πρόκειται να το βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ. Με εξαίρεση στις @γγελιες που παίζει σε τιμές μαυραγορίτη με τουπέ. Μια βόλτα στα μέρη τους θα σε πείσει. Οι τιμές στις κάρτες δεν θα αλλάξουν τουλάχιστον όχι σύντομα. Παλιές νέες το ίδιο παραμύθι θα κρατήσει ακόμα καιρό. Για 1080/60 καλυπτεσαι με κάρτες επιπέδου 1660 κλπ αλλά κι αυτές πλέον λόγω απιθμενης δίψας της αγοράς & άλλων παραγόντων έχουν πάρει την ανιούσα. Η χειρότερη περίοδος για αγορά ειδικά τώρα. "MSRP" μόνο οι κονσόλες προσφέρουν ... αν τις βρεις. Α και ξέχασα. Δεν υπάρχει 1440 υποστήριξη στο 5αρι, τουλάχιστον μέχρι... να το αποφασίσει η μαμά Sony. ΑΝ το αποφασίσει σε "μελλοντικό update"™ 6 ώρες πριν, GiorgosVontz είπε Λογικα ps5 μετα τα χριστουγγενα θα παρω κατευθειαν στα 400 ευρω Edit. Αυτό μου διέφυγε. Εμ... όχι αν εννοείς τη DISC, ναι αν εννοείς την DIGITAL. Κι εκεί δεν θα έχει σταθεροποιηθεί η αγορά τουλάχιστον για καινούριο σφραγισμένο " πάω στο μαγαζί το παίρνω " ή " διαθέσιμο σε από ηλ. κατάστημα - οπότε θέλω αγοράζω" λόγω ζήτησης αλλά και λόγω παραγωγής. Ίσως κατά τον Μάρτιο ηρεμήσει η αγορά τουλάχιστον στις ps5 κονσόλες 7 ώρες πριν, GiorgosVontz είπε Θα πεσει το ιδιο γρηγορα η 3060ti στα 400 (ή εστω εκει κοντα) ή θα πρεπει να περιμενω κανα εξαμηνο?? Ούτε αυτό θα γίνει στα κοντά, ούτε φυσικά σε 6 μήνες για καινούρια, θεωρώ ούτε στα μεταχειρισμένα 400 μαξ. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από 7nisiotis
GiorgosVontz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Λες να τραβήξει τόσο πολύ η ιστορία και με τις κονσόλες? Εγώ από όσα έχω ακούσει γενικά λένε ότι ps5 digital που θέλω εγώ στα 400ευρω θα είναι διαθέσιμα τον ιαουναριο. Έχω ακούσει επίσης ότι τέλος Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμες και κάρτες 3060 ti στα 400 ευρώ που είναι και κανονικά η τιμή τους. Όμως επειδή υπάρχει το σενάριο οι κάρτες να αργήσουν πολύ να πέσουν σκεφτόμουν μήπως αξίζει πιο πολύ να πάρω ps5 τον Γενάρη. Αλλιώς αν πέσουν οι τιμές στην 3060 τον Γενάρη εννοείται θα πάω εκεί.
Sakiz105 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, GiorgosVontz είπε Λες να τραβήξει τόσο πολύ η ιστορία και με τις κονσόλες? Εγώ από όσα έχω ακούσει γενικά λένε ότι ps5 digital που θέλω εγώ στα 400ευρω θα είναι διαθέσιμα τον ιαουναριο. Έχω ακούσει επίσης ότι τέλος Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμες και κάρτες 3060 ti στα 400 ευρώ που είναι και κανονικά η τιμή τους. Όμως επειδή υπάρχει το σενάριο οι κάρτες να αργήσουν πολύ να πέσουν σκεφτόμουν μήπως αξίζει πιο πολύ να πάρω ps5 τον Γενάρη. Αλλιώς αν πέσουν οι τιμές στην 3060 τον Γενάρη εννοείται θα πάω εκεί. Φθηνότερη 3060ti που θα βρεις είναι στα 447+μεταφορικα. Να το ξέρεις Οι κονσόλες θα φτιάξουν διαθεσιμότητα από Μάιο Εγώ πήρα μια 3060 στα 500 επειδή για 50 ευρώ και να είναι και ζοτακ δεν ήθελα να περιμενω
GiorgosVontz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Η βλακεία είναι ότι θέλω να την πάρω από πλαίσιο λόγω της δωροεπιταγης. 50 ευρώ είναι λεφτά δεν είναι λίγα για εμένα. Ελπίζω να γίνει το θαύμα και μαζί με το 2021 να έχουμε και στοκ κάρτες και να έρθουν οι τιμές έτσι όπως είχαν πει ότι θα είναι. Γύρω στα 400 ευρώ δηλαδή.
Sakiz105 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, GiorgosVontz είπε Η βλακεία είναι ότι θέλω να την πάρω από πλαίσιο λόγω της δωροεπιταγης. 50 ευρώ είναι λεφτά δεν είναι λίγα για εμένα. Ελπίζω να γίνει το θαύμα και μαζί με το 2021 να έχουμε και στοκ κάρτες και να έρθουν οι τιμές έτσι όπως είχαν πει ότι θα είναι. Γύρω στα 400 ευρώ δηλαδή. είναι λεφτά τα 50 ευρώ έχεις δίκιο. Ωστόσο ελλάδα δεν υπάρχει πιθανότητα να πέσουν οι τιμές ακόμα και να πέσουν εξωτερικό να το ξέρεις. Στις κάρτες είμασταν ανέκαθεν ακριβότεροι, πόσο μάλλον το πλαίσιο. πχ η φθηνότερη μη zotac/pny 3070 στην γερμανία από επίσημο shop https://webshop.asus.com/de/komponenten/grafikkarten/nvidia-serie/2844/asus-dual-rtx3070-8g με 24% vat πάει στα 551 + 20 μεταφορικά στα 570. βάλε 100 κάτω για την 3060ti. Εκει θα είναι οι τιμές ελλάδας αν ποτέ πέσουν.
petran91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Φθηνότερη 3060ti που θα βρεις είναι στα 447+μεταφορικα sorry για την επέμβαση, αλλά από που; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από petran91
Sakiz105 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, petran91 είπε sorry για την επέμβαση, αλλά από που; ναι, ΑΝ βρεις . https://twitter.com/PartAlert Απλά που και που βάζουν από καμία zotac στο amazon de που μπορεί να έρθει ελλάδα αν την προλάβεις. 1
zygorito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Sakiz105 είπε ναι, ΑΝ βρεις . https://twitter.com/PartAlert Απλά που και που βάζουν από καμία zotac στο amazon de που μπορεί να έρθει ελλάδα αν την προλάβεις. Τελικά όλοι από εκεί θα πάρουμε, εγώ μετά απο 3 μέρες προσπάθεια πήρα την ισπανική με τα €445 τελική (και οχι την oc ο βλάκας με €460 για fan stop/rgb χωρίς msi afterburner να θες να αλλάξεις τα fan curve ). 1
Sakiz105 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, zygorito είπε Τελικά όλοι από εκεί θα πάρουμε, εγώ μετά απο 3 μέρες προσπάθεια πήρα την ισπανική με τα €445 τελική (και οχι την oc ο βλάκας με €460 για fan stop/rgb χωρίς msi afterburner να θες να αλλάξεις τα fan curve ). εγώ δεν ήθελα με τίποτα ζότακ οπότε αναγκαστικά πλήρωσα +50 για την ftw. Με γεια! 1
zygorito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε εγώ δεν ήθελα με τίποτα ζότακ οπότε αναγκαστικά πλήρωσα +50 για την ftw. Με γεια! Και μένα δεν ήταν η πρώτη επιλογή αλλά λέω δε βαριέσαι. Ήμουν ανάμεσα στη φτηνότερη 3060ti και τη φτηνότερη 3070 (πρόλαβα και εκεί μια φτηνή φάση €599). Απλά δεν ακύρωσα τη zotac γιατί διάβασα το πρόβλημα που βγάζει με τις θερμοκρασίες λύνεται με ελαφρό Undervolt που πέφτει 5-7°C και με το msi afterburner που φτιάχνεις το fan curve καθώς δεν έχει fan stop και δουλεύουν σε μεγάλα rpm. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από zygorito 1
Sakiz105 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, zygorito είπε Και μένα δεν ήταν η πρώτη επιλογή αλλά λέω δε βαριέσαι. Ήμουν ανάμεσα στη φτηνότερη 3060ti και τη φτηνότερη 3070 (πρόλαβα και εκεί μια φτηνή φάση €599). Απλά δεν ακύρωσα τη zotac γιατί διάβασα το πρόβλημα που βγάζει με τις θερμοκρασίες λύνεται με ελαφρό Undervolt που πέφτει 5-7°C και με το msi afterburner που φτιάχνεις το fan curve καθώς δεν έχει fan stop και δουλεύουν σε μεγάλα rpm. ναι λύνεται άνετα. Τα 100+ ευρώ παραπάνω για 3070 δεν ξέρω κάτα πόσο αξίζουν προσωπικά οπότε σωστή επιλογή η 3060
peiraiask Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 πιθανως η καρτα συμφερει περισσοτερο. η κονσολα προσφερει ευκολια αλλα μπορεις να βαλεις 2 ,3 ,4 !! σκληρους επανω ακομη κ 100γιγα; κλπ; παντως μεχρι να αλλαξω οθονη 1080π, θα εβαζα καρτα περιπου 1050, ρχ 570 κλπ. οχι 500αρικο σε παλια οθονη 1080π αρα 500 συν την οθονη. δεν αξιοποιεις την επιταγη για οθονη ή μελανια κλπ; σε κανα διμηνο μολις γεμισουν τα ραφια οι τιμες θα παρουν την κατηφορα. λογω κοβιντ θα σφαχτουν κονσολες αμδ νβιντια κ εμπορικα καταστηματα απο τον αμαζον μεχρι το συνοικιακο να εισπραξουν 4κατοσταρικα ακομη κ απο το φανταρο κ τη νοικοκυρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα