Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οσο ξερω πρεπει να κραταει απο τους πωλητες καποιο ποσο, αλλα υπαρχει χρεωση και στις αγορες? Εκανα μια Αγορα Black Friday απο Ελληνικο καταστημα και πληρωσα με Paypal, και βλεπω σημερα στην εικονα του λογαριασμου οτι εχει κρατηση 0.85 Ε. Προμηθεια συναλλαγης Paypal γραφει σαν αιτιολογια. Απο ποτε ισχυει αυτο

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, therock είπε

Απο οσο ξερω πρεπει να κραταει απο τους πωλητες καποιο ποσο, αλλα υπαρχει χρεωση και στις αγορες? Εκανα μια Αγορα Black Friday απο Ελληνικο καταστημα και πληρωσα με Paypal, και βλεπω σημερα στην εικονα του λογαριασμου οτι εχει κρατηση 0.85 Ε. Προμηθεια συναλλαγης Paypal γραφει σαν αιτιολογια. Απο ποτε ισχυει αυτο

Απ' όσο θυμάμαι από πάντα σε μερικές επιχειρήσεις...

Μου έχει τύχει να πάνω να κάνω πληρωμή (επιλογή PP) και γράφει το Χ Κατάστημα (από Ελλάδα) δίπλα σε μικρά γράμματα πως υπάρχει επιβάρυνση... (Νομίζω 0,4% έγραφε σε ένα? Δεν θυμάμαι...)

Δημοσ.

Ποσο σιγουροι ειμαστε για αυτο? Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δε θυμαμαι να εχω ξαναπληρωσει με paypal σε επιχειρηση εκτος eBay. Ισως αυτο να ηταν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιθανότερο είναι να τα έχει κρατήσει το κατάστημα...

Χωρίς τίτλο.png

.

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

Οχι ξεκαθαρα δεν γραφει κατι στο site. Μηπως επειδη τραβηξε απο πιστωτικη γιατι δεν ειχα χρηματα σε χρωστικη, χρεωθηκε απο εκει κατι? Δηλαδη το παυπαλ εχει χρεωσει αν η συνδεδεμενη καρτα ειναι πιστωτικη

Αναφορά σε κείμενο

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι :

- Τραπεζική Κατάθεση στους λογαριασμούς

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

-Πληρωμή με αντικαταβολή στην εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε με επιβάρυνση 2,5 € / αποστολή

-Πληρωμή στο κατάστημα με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω POS  ή πληρωμή  με μετρητά.

-Πληρωμή μέσω λογαριασμού PayPal

Εφόσον επιλέξετε την τραπεζική μεταφορά, πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριο στο e-mail

Δημοσ.

Ναι μερικά καταστήματα σου χρεώνουν το paypal...

Το διαπίστωσα πριν κάνα δίμηνο όταν πήγα να κάνω μια αγορά και μου εμφάνισε τη χρέωση 

acs.jpg

Δημοσ.

Εγώ όταν πουλάω κάτι στο ebay, παίρνω τα λεφτα στο paypal ΑΦΟΥ μου κρατήσει ένα ποσοστό, και το paypal και το ebay.

Αυτό το ποσοστό που κρατάει έξτρα το paypal, στο χρέωσε το κατάστημα έξτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...