kotsoz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 καλησπέρα, Ψάχνω μια οθόνη 27 αρα, η χρήση θα είναι καθαρά για εργασία. Με ενδιαφέρει να μην κουράζει στις πολλές ώρες και απαραίτητα να προσαρμόζεται στο ύψος. Το budget είναι αυστηρά στα 250. Θα προτιμούσα να είναι curved, αλλά επειδή δεν έχω δουλέψει σε curved αν δεν ενδείκνυται για εργασία δεν με προβληματίζει να μην είναι. Τέλος στο γραφείο έχω την Dell Monitor 23.8" P2419H και δεν έχω κανένα παράπονο, απλά θέλω να είναι 27αρα. Οι προτάσεις σας καλοδεχούμενες 1
niko13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kotsoz είπε καλησπέρα, Ψάχνω μια οθόνη 27 αρα, η χρήση θα είναι καθαρά για εργασία. Με ενδιαφέρει να μην κουράζει στις πολλές ώρες και απαραίτητα να προσαρμόζεται στο ύψος. Το budget είναι αυστηρά στα 250. Θα προτιμούσα να είναι curved, αλλά επειδή δεν έχω δουλέψει σε curved αν δεν ενδείκνυται για εργασία δεν με προβληματίζει να μην είναι. Τέλος στο γραφείο έχω την Dell Monitor 23.8" P2419H και δεν έχω κανένα παράπονο, απλά θέλω να είναι 27αρα. Οι προτάσεις σας καλοδεχούμενες Δεν λες αναλυση, αλλα μιας κ ετυχε να την δω απο κοντα προσφατα κ καλυπτει την προτιμηση σου σε dell τιμια ειναι η https://www.skroutz.gr/s/24772254/Dell-S2721HS-27.html..ips k 75 hz με ρυθμιση υψους(μονο η hs εκδοση) , πρακτικα βελτιωμενο μοντελο αυτης που αναφερεις. To curved θα το δεις σε gaming κυριως οθονες κ οχι τοσο γραφειου κ εργασιας.. Προσωπικα εχοντας μια curved k μια κανονικη σπιτι το θεωρω επισημα ψιλοgimmick.. Δεν δινει κατι που να λες μετα πως δεν μπορεις να ξανακατσεις σε flat panel. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 1
stazzy1978 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, niko13 είπε Προσωπικα εχοντας μια curved k μια κανονικη Πόσες ιντσες αν επιτρέπεται; Ρωτάω γιατί για την 34'' ultra wide που έχω για εργασία νομίζω ότι το curvature διευκολύνει όταν ειναι γεμάτη παράθυρα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από stazzy1978 1
niko13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε Πόσες ιντσες αν επιτρέπεται; Ρωτάω γιατί για την 34'' ultra wide που έχω για εργασία νομίζω ότι το curvature διευκολύνει όταν ειναι γεμάτη παράθυρα. Δυο 27 αρες.. Μια lg k μια αοc(curved) ...αλλο πλοιο το ultrawide k τοσες ιντσες, δεν μπορω να ξερω.. Απλα επειδη ο φιλος ανεφερε 27 κ τυχαινει κ οι δυο δικες μου να ειναι στο ιδιο μεγεθος γι αυτο χωθηκα.. Ετσι διαλεξα κ εγω curved την δευτερη, λεω για να ειναι λιγο πιο τσιμπημενες κατι θα δινουν.Οχι οτι το μετανιωσα αλλα τιποτα ιδιαιτερο, ασε που περιοριζει και τα viewing angles αν δεν καθομαι ακριβως μπροστα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 2
kotsoz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Στις 12/12/2020 στις 6:02 ΜΜ, niko13 είπε Δεν λες αναλυση, αλλα μιας κ ετυχε να την δω απο κοντα προσφατα κ καλυπτει την προτιμηση σου σε dell τιμια ειναι η https://www.skroutz.gr/s/24772254/Dell-S2721HS-27.html..ips k 75 hz με ρυθμιση υψους(μονο η hs εκδοση) , πρακτικα βελτιωμενο μοντελο αυτης που αναφερεις. To curved θα το δεις σε gaming κυριως οθονες κ οχι τοσο γραφειου κ εργασιας.. Προσωπικα εχοντας μια curved k μια κανονικη σπιτι το θεωρω επισημα ψιλοgimmick.. Δεν δινει κατι που να λες μετα πως δεν μπορεις να ξανακατσεις σε flat panel. καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ανάλυση δεν σκέφτηκα καθόλου, αλλά λογικά όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα, σωστά ? Είδα και αυτήν https://www.skroutz.gr/s/15655840/Dell-P2719HC-27.html που είναι εντός budget και έχει και type c . Πιστεύεις αξίζει η διαφορά στην τιμή ?
niko13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kotsoz είπε καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ανάλυση δεν σκέφτηκα καθόλου, αλλά λογικά όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα, σωστά ? Είδα και αυτήν https://www.skroutz.gr/s/15655840/Dell-P2719HC-27.html που είναι εντός budget και έχει και type c . Πιστεύεις αξίζει η διαφορά στην τιμή ? Αν το χρειαζεσαι το type c δεν βλεπω κατι στραβο. Χανεις τα 75hz, που για εργασια δεν ειναι απαραιτητα αλλα κερδιζεις συνδεσιμοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα