tzeniG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας, από χτες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ξεσυνδέθηκα καταλάθος απ' το λογαριασμό μου στο facebook και τώρα δεν θυμάμαι τον κωδικό. Είχα συνδεθεί με το κινητό (username) και πατάω να ρθει μήνυμα στο κινητό, αλλά τίποτα! Δεν υπάρχει email, για την ακρίβεια υπάρχει ένα yahoo το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί για χρόνια και μπορεί να έχει σβηστεί. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα και πως το λύσατε; Για την ωρα σταμάτησα να πατάω να έρθει μήνυμα στο κινητό, μήπως ξεμπλοκαρει. Πάντως στο κινητό δέχομαι κανονικά μηνύματα. Άλλαξα και συσκευή αλλα τίποτα.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Aυτό που δεν κρατάτε επικαιρα τα στοιχεία επιβεβαίωσης λογαριασμού κλπ δεν το καταλαβαίνω. Απο αλλού είχες μπει στον λογαριασμό σου ;Μπας και εχουν κρατηθεί κωδικοί κλπ?
tzeniG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Προσπάθησα να μπω από άλλες συσκευές αλλά τίποτα!
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 17 hours ago, tzeniG said: Γεια σας, από χτες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ξεσυνδέθηκα καταλάθος απ' το λογαριασμό μου στο facebook και τώρα δεν θυμάμαι τον κωδικό. Είχα συνδεθεί με το κινητό (username) και πατάω να ρθει μήνυμα στο κινητό, αλλά τίποτα! Δεν υπάρχει email, για την ακρίβεια υπάρχει ένα yahoo το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί για χρόνια και μπορεί να έχει σβηστεί. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα και πως το λύσατε; Για την ωρα σταμάτησα να πατάω να έρθει μήνυμα στο κινητό, μήπως ξεμπλοκαρει. Πάντως στο κινητό δέχομαι κανονικά μηνύματα. Άλλαξα και συσκευή αλλα τίποτα. δες μηπως εχει αποθηκευτει στον browser.αλλιως μιλας με support και απλα καλη τυχη ειδικα με μη εγκυρο email.δοκιμασε να μπεις στο email η να κανεις recover to pass tou email αν εχεις δωσει αληθινα στοιχεια εκει
v2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Aυτό που δεν κρατάτε επικαιρα τα στοιχεία επιβεβαίωσης λογαριασμού κλπ δεν το καταλαβαίνω. καλα τωρα κατι ειπες, απο ανευθυνοτητα σκιζουμε σαν λαος, εχουμε μια συσκευη ποσα χρονια ποτε δεν θυμομαστε μαιλ, τηλεφων αλλαγμενα που ποτε δε μπηκαμε στη διαδικασια να ενημερωσουμε τα στοιχεια και καλσσικα τρεχουμε μετα στα φορουμ και σε καταστηματα να ζητησουμε βοηθεια. πχ η αλλη ειχε λογαριασμο και ειχε φωτογραφιες με ενα αγορι καποια στιγμη τα χαλασανε και εφτιαξε αλλο λογαριασμο (προτωτυπο) καποια στιγμη τα εφτιαξε με αλλον και εψαχναν να βρουνε τροπο να κλεισουν τον παλιο λογαριασμο, τους ρωταω θυμαστε τπτ οχι, εγω λεω τους απανταω να μυρισω τα νυχια μου δεν μπορω και τους την ειπα χοντρα. καποιοι νομιζουν οτι ειναι παιχνιδι το εμαιλ/fb/icloud κτλ κτλ δεν πειραζει λουστειτε τα.
tzeniG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μίλησα με έναν τεχνικο χτες, μου πε να σταματήσω τις προσπαθειες για 48 ώρες και αύριο θα πάω να ξανά προσπαθήσουμε μήπως μπορέσουμε και στείλουμε κάποιο μήνυμα με τα στοιχεία μου (ταυτότητα) και γίνει κάτι.
tzeniG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, v2020 είπε καλα τωρα κατι ειπες, απο ανευθυνοτητα σκιζουμε σαν λαος, εχουμε μια συσκευη ποσα χρονια ποτε δεν θυμομαστε μαιλ, τηλεφων αλλαγμενα που ποτε δε μπηκαμε στη διαδικασια να ενημερωσουμε τα στοιχεια και καλσσικα τρεχουμε μετα στα φορουμ και σε καταστηματα να ζητησουμε βοηθεια. πχ η αλλη ειχε λογαριασμο και ειχε φωτογραφιες με ενα αγορι καποια στιγμη τα χαλασανε και εφτιαξε αλλο λογαριασμο (προτωτυπο) καποια στιγμη τα εφτιαξε με αλλον και εψαχναν να βρουνε τροπο να κλεισουν τον παλιο λογαριασμο, τους ρωταω θυμαστε τπτ οχι, εγω λεω τους απανταω να μυρισω τα νυχια μου δεν μπορω και τους την ειπα χοντρα. καποιοι νομιζουν οτι ειναι παιχνιδι το εμαιλ/fb/icloud κτλ κτλ δεν πειραζει λουστειτε τα. Τωρα εσυ γράφεις στα φόρουμ για να δώσεις βοηθεια ή να δικάσεις τους ανθρώπους για τα λάθη τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα