Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να υποβληθώ σε ένα χειρουργείο αποσυμπίεσης οθφαλμικών κόγχων και αναρωτιέμαι σε ποιόν χειρουργό να πάω. Έχω ακούσει πολλά ονόματα όπως Ρουμελιώτης, Χαρωνης, Ντούντας, Μαυρικάκης και Καλαντζής. Μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει κάποιον που χειρουργήθηκε σε έναν απο τους παραπάνω χειρουργούς (για αποσυμπίεση κόγχων).

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

ρε παιδιά επειδη αναφερθηκε το athensvision, γνωρίζετε πόσο πάει μια εγχειριση καταρρακτη για καποιον που δεν εχει ααφάλεια?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, whoose είπε

ρε παιδιά επειδη αναφερθηκε το athensvision, γνωρίζετε πόσο πάει μια εγχειριση καταρρακτη για καποιον που δεν εχει ααφάλεια?

Να υποογιζες 2000-2500 και για τα δυο ματια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Χαρωνης στο athens vision τον εχω ακουστά αλλα και Κοψινη στο ίδιο κέντρο. Εγω στον Κοψινη παω 

Ελα, έχουμε και ίδιους γιατρούς!

Ο Κοψινης με παρακολουθεί από το 2006. Σε αποκόλληση αμφιβληστροειδους πέρσι το Πάσχα με χειρουργησε ο Χαρωνης, όλα πήγαν εξαιρετικά μετά. Ο Χαρωνης ειδικεύεται σε οτιδήποτε σχετικό με αμφιβληστροειδη φακό. 

Για το χειρουργείο και το πρόβλημα όμως που αναφέρει ο/η ts δεν γνωρίζω ποιος είναι ο κατάλληλος γιατρός. Σίγουρα πάντως στην συγκεκριμένη κλινική οι γιατροί είναι πολύ καλοί, νομίζω τρεις είναι όλοι και όλοι. Αν δεν μπορούν αυτοί να αναλάβουν κάτι ίσως συστησουν στον ασθενή άλλους πιο εξειδικευμένους.

1 ώρα πριν, whoose είπε

Για καταρράκτη δεν γνωρίζω όμως είναι πάνω κάτω όπως η επέμβαση υαλοειδεκτομης, περίπου όσα σου είπε ο Γιάννης. Εγώ πρέπει να κάνω και στα 2 ματια κάποια στιγμή αφαίρεση του κρυσταλοειδους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...