Toufekas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/aksesouar-gaming/steelseries-rival-600/1306799 Στα 75€ με μεταφορικά Το επόμενο στο Σκρουτζ Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από Toufekas
Gulik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ίδια τιμή και στο Πλαίσιο, μόλις τώρα: https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-pontikia/steel-series-pontiki-rival-600-ensirmato_2809400 Αναγράφεται ως προσφορά μόνο για παραλαβή από το κατάστημα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από Gulik
vassilis018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 να ξέρετε όποιος το αγοράσει, το συγκεκριμένο ποντίκι έχει θέματα με τις πλαινές πλαστικές μεμβράνες. Προσωπικά στο δικό μου ξεκόλλησε από την δεξιά μεριά μετά από 1 χρόνο. Χρήστες ανέφεραν ότι σε μερικούς ξεκόλλησε στους 3-4 μήνες χρήσης. 2
Samatoukos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vassilis018 είπε να ξέρετε όποιος το αγοράσει, το συγκεκριμένο ποντίκι έχει θέματα με τις πλαινές πλαστικές μεμβράνες. Προσωπικά στο δικό μου ξεκόλλησε από την δεξιά μεριά μετά από 1 χρόνο. Χρήστες ανέφεραν ότι σε μερικούς ξεκόλλησε στους 3-4 μήνες χρήσης. H Steelseries εχει αναγνωρίσει το προβλημα και στέλνοντας τους email σου στέλνουν δωρέαν καινούργιες.
vassilis018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Samatoukos είπε H Steelseries εχει αναγνωρίσει το προβλημα και στέλνοντας τους email σου στέλνουν δωρέαν καινούργιες. και θα πάρεις uhu και θα τα κολλήσεις? γενικά εκεί που είναι από τον ιδρώτα ειδικά, καλοκαίρι θα ξανά ξεκολλήσουν. Έχω και πληκτρολόγιο Steelseries, ξέβαψαν 4 πλήκτρα. Άνοιξα ticket για αλλαγή, δώσανε το οκ και μου στείλανε νέα caps. Μετά από 6 μήνες ξεβάψανε πάλι. Απλά όσο κρατήσουν ποντίκι, πληκτρολόγιο και μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ με την συγκεκριμένη εταιρεία. Πάντως το ποντίκι αξίζει τα λεφτά του. 1
Samatoukos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, vassilis018 είπε και θα πάρεις uhu και θα τα κολλήσεις? γενικά εκεί που είναι από τον ιδρώτα ειδικά, καλοκαίρι θα ξανά ξεκολλήσουν. Έχω και πληκτρολόγιο Steelseries, ξέβαψαν 4 πλήκτρα. Άνοιξα ticket για αλλαγή, δώσανε το οκ και μου στείλανε νέα caps. Μετά από 6 μήνες ξεβάψανε πάλι. Απλά όσο κρατήσουν ποντίκι, πληκτρολόγιο και μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ με την συγκεκριμένη εταιρεία. Πάντως το ποντίκι αξίζει τα λεφτά του. Είναι με gel καλύτερης ποιότητας απο το πρωτο και σίγουρα δείχνει ότι η εταιρία τουλάχιστον προσπαθεί να διορθώσει την αστοχία υλικού. Συνολικά είναι τρομερό ποντίκι.
vassilis018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Samatoukos είπε Είναι με gel καλύτερης ποιότητας απο το πρωτο και σίγουρα δείχνει ότι η εταιρία τουλάχιστον προσπαθεί να διορθώσει την αστοχία υλικού. Συνολικά είναι τρομερό ποντίκι. άργησε να το πράξει από εμένα έφαγε άκυρο πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα