therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Προσπαθώ να μεταφέρω ένα μεγάλο όγκο φωτογραφιών στο google photos τώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας του δωρεάν χώρου και αντιμετωπίζω καποια πραγματάκια που με χαλάνε, και θα θελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια λύση να προτείνετε πάνω σε αυτά -στην προβολή των φωτογραφιών μέσα στο άλμπουμ τις εμφανίζει με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί μία μορφή αρμονικού μωσαϊκού και χαλαει έτσι τη σειρά που θα πρέπει να προβάλλονται. υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνονται με αυστηρή σειρά ονομασίας αρχείου και όχι έτσι όπως το κάνει τώρα -η ποιότητα των βίντεο είναι άθλια φαίνεται λες και είναι τραβηγμένα με το Ν95. Στις φωτογραφίες δεν καταλαβαίνω διαφορά με τη συμπίεση της google αλλα στα βίντεο η ποιότητα ειναι τραγική καμία σχέση με το πρωτότυπο fullhd που έχω τραβήξει. Τι μπορώ να κάνω στο να αποθηκεύσω τα βίντεό μου και να διατηρήσουν μία σχετικά καλή ποιότητα -πώς μπορώ να συγκρίνω σαν μία μορφή συγχρονισμού το τι έχω ανεβάσει και το τι έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου. Επειδή κατά κάποιο τρόπο πάντα φαίνεται να έχουν ανέβει λιγότερες φωτογραφίες από ότι υπήρχαν στον φάκελο. Παρότι έχω το νου μου στα σφάλματα που βγάζει και όποια φωτογραφία δείχνει ότι δεν ανέβηκε την ξανά ανεβάζω. Εκτιμώ ότι είναι μία free υπηρεσία προς το παρόν αλλά και πάλι οφείλω να ρωτήσω αν μπορώ να την κάνω ακόμα καλύτερη για τα ζητούμενα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα