janus5555 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Γειά σας, έχω ένα iphone se σε ios9.3.0 (jb), εσκεμμένα δεν έχω κάνει τις αναβαθμίσεις. Την περασμένη εβδομάδα στο messenger βγήκε μια ενημέρωση σύμφωνα με την οποία η έκδοση της εφαρμογής είναι παρωχημένη και δεν θα μπορώ πλέον να στείλω μηνύματα. Επειδή στο ios που είμαι δεν υποστηρίζεται νεότερη έκδοση, θα πρέπει να μπαίνω στο chat σε σελίδα στο safari για να μπορώ να στείλω μηνύματα σε messener. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Τί μπορώ να κάνω; Είμαι σε jailbreak, θα μπορούσα να δοκιμάσω λύσεις εκτός appstore.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Αν σταματήσει το Facebook να υποστηρίζει την συγκεκριμένη version του Messenger δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ. Είτε πας Safari, είτε σε κάποιο άλλο app όπως το Friendly Δεν μπορείς να μένεις σε iOS 9.3 και να περιμένεις να δουλεύουν για πάντα τα online services ή τα apps που βασίζονται σε αυτά. Αλλά αυτό το ξέρεις ήδη νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα