nosh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας, για έκδοση βεβαίωση μετακινησης ασθενη θα χρειαστεί να παω σε ΠΕΔΥ ή σε ιδιωτικό γιατρο; Εχει βγαλει κανεις;
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, nosh είπε Γεια σας, για έκδοση βεβαίωση μετακινησης ασθενη θα χρειαστεί να παω σε ΠΕΔΥ ή σε ιδιωτικό γιατρο; Εχει βγαλει κανεις; Περσι που είχα χειρουργηθει οι συγγενείς που με πηγαιναν έφερναν από την κλινική για έλεγχο έλαβαν βεβαίωση μετακινησης από την κλινική, εγώ ας ασθενης δεν χρειαζόμουν διότι είχα το πρόβλημα υγείας και έπαιρνα την κλασσική βεβαίωση. Αν ψάχνεις να πάρεις βεβαίωση για μετακίνηση ως εξαίρεση για κάποιο θέμα ρώτα τον θεραπων γιατρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nosh είπε Γεια σας, για έκδοση βεβαίωση μετακινησης ασθενη θα χρειαστεί να παω σε ΠΕΔΥ ή σε ιδιωτικό γιατρο; Εχει βγαλει κανεις; Ο γιατρός στον οποίο θα πάει ο ασθενής θα σου στείλει με mail/viber την βεβαίωση,όπου θα αναγράφεται το όνομα του ασθενή και το δικό σου σαν συνοδό,την ημερομηνία μετακίνησης και από ποιο μέρος σε ποιο προορισμό,είτε είναι σε ιδιώτη γιατρό είτε σε νοσοκομείο,και τον λόγο της μετακίνησης. Αυτο πας το εκτυπώνεις και τελείωσε. Έτσι έκανα εγώ για να παω τον πατέρα μου πριν 15 μέρες στο Διαβαλκανικό και μάλιστα από άλλο νομο.3 φορές πήγα συνολικά,δηλαδή 6 μετακινήσεις πήγαινε-έλα,με σταμάτησαν 4 φορές στα διόδια,έδειξα το χαρτί και κανένα πρόβλημα. Τώρα για μετακίνηση εντός πόλεως πιθανόν να αρκεί το sms,το 1 για τον ασθενή και το 4 για εσένα,για παροχή βοήθειας. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από jmmys
nosh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Περσι που είχα χειρουργηθει οι συγγενείς που με πηγαιναν έφερναν από την κλινική για έλεγχο έλαβαν βεβαίωση μετακινησης από την κλινική, εγώ ας ασθενης δεν χρειαζόμουν διότι είχα το πρόβλημα υγείας και έπαιρνα την κλασσική βεβαίωση. Αν ψάχνεις να πάρεις βεβαίωση για μετακίνηση ως εξαίρεση για κάποιο θέμα ρώτα τον θεραπων γιατρο. 9 λεπτά πριν, jmmys είπε Ο γιατρός στον οποίο θα πάει ο ασθενής θα σου στείλει με mail/viber την βεβαίωση,όπου θα αναγράφεται το όνομα του ασθενή και το δικό σου σαν συνοδό,την ημερομηνία μετακίνησης και από ποιο μέρος σε ποιο προορισμό,είτε είναι σε ιδιώτη γιατρό είτε σε νοσοκομείο,και τον λόγο της μετακίνησης. Αυτο πας το εκτυπώνεις και τελείωσε. Έτσι έκανα εγώ για να παω τον πατέρα μου πριν 15 μέρες στο Διαβαλκανικό και μάλιστα από άλλο νομο.3 φορές πήγα συνολικά,δηλαδή 6 μετακινήσεις πήγαινε-έλα,με σταμάτησαν 4 φορές στα διόδια,έδειξα το χαρτί και κανένα πρόβλημα. Τώρα για μετακίνηση εντός πόλεως πιθανόν να αρκεί το sms,το 1 για τον ασθενή και το 4 για εσένα,για παροχή βοήθειας. Ευχαριστώ!
Bitbit Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 θέλω να πάω κι εγώ σε ραντεβού σε νοσοκομείο σε άλλο νομό. Το ραντεβού είχε κλειστεί από παλιά, επιβεβαιώθηκε και τηλεφωνικώς Να ζητήσω να μου στείλουν mail?
nosh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ζητησεις ναι. @Bitbit Εγω τωρα ζητησα βεβαίωση και μου εστειλαν απλα ενα SMS με την ημερομηνία του ραντεβού...Τι να πω... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από nosh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα